Turín – Neapol 0:2 (kon.) | Lazio – AC Milán 3:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
3:0 (1:0)
AC Milán
Pondělí 26.04.2021, 20:45Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lazia, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:0. Domácí vstoupili velice dobře také do druhého poločasu, hned v jeho úvodu se podruhé v tomto duelu dokázal prosadit Correa, přičemž znovu do akce muselo jít video. Římané se tak dostali do pohodlného dvoubrankového vedení, se kterým se AC nepovedlo nic udělat. Směrem dopředu byl totiž nebezpečnější soupeř, který si do závěrečných minut schoval ještě jeden zásah. (22:37:28)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:10.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hostující celek znovu chyboval v rozehrávce a do protiútoku se dostával Akpa Akpro, jehož zakončení nebylo vůbec přesné.
     
    90+1
    Daleko od kontaktní branky nyní nebyl hostující Kessié, který si seběhl na rohový kop, jenomže posléze orazítkoval horní brankovou konstrukci.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi se zdá být rozhodnuto, ještě ovšem musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Vedat Muriqi.
    87. Ciro IMMOBILE - 3:0
     
    87
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ještě jednou! CIRO IMMOBILE převzal v pokutovém území nahrávku, posléze si potáhl míč na pravou nohu a nechytatelným způsobem se mu povedlo vypálit přesně ke vzdálenější konstrukci, kam se Donnarumma nedokázal ideálně natáhnout.
     
    86
    Za pokutovým územím sympaticky nabral míč ke střele hostující Calhanoglu, jehož rána se snesla kousek vedle branky, přesto Reina nemusel zasahovat.
     
    85
    Zdá se být všechno v pořádku a může se pokračovat. Hernández je totiž zpět na nohou, jeho celek navíc využil všechny možnosti ke střídání.
     
    84
    S míčem na opačnou polovinu dokázal přejít také Tomori. Po rychlé souhře se po míči natahoval Hernández, jenž nakonec bolestivě upadl na zem.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba poslední desetiminutovka. Římané stále vedou o dvě branky a navíc svého soupeře nepouštějí do žádných šancí.
     
    82
    Do kombinace se posléze nabízel také nenápadný Díaz, který se ovšem k míči neměl šanci dostat, neboť se před ním povedlo zakročit Marušicovi.
    81. Immobile trefil pouze tyč.
     
    81
    Co chybělo! Na přihrávku mezi hostující obranu si seběhl Immobile, který to zkoušel chytrým lobem, jenž se snesl do brankové konstrukce.
     
    80
    Jenomže ze strany milánského celku je to stále hodně pomalé. Hernández měl dlouho míč na kopačce a poté zpětnou nahrávkou hledal Romagnoliho.
     
    79
    Do zakončení se před malým momentem dostal domácí Pereira, jehož pokus proletěl hodně vedle hostující branky a Donnarumma tak rychle rozehrál.
     
    77
    Až nyní se AC povedlo zahrát rohový kop tak, aby z toho bylo zakončení. Tomori sice v záklonu hlavičkoval, nicméně pouze do rukavic brankáře.
     
    76
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Andreas Pereira.
     
    75
    AC rychle rozehrálo nakrátko po zemi a poměrně jednoduše přešlo na druhou stranu, kde Dalot svým centrem nedokázal najít nikoho ze svých kolegů.
     
    74
    Faresovi se v náběhu povedlo najít kolegu Alberta, který si ovšem předkopl míč daleko od kopačky a jako první se k němu dostal brankář Donnarumma.
     
    73
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Simon Kjaer, přichází Alessio Romagnoli.
     
    72
    Přesto si domácí celek vybojoval autové vhazování. K provedení se nakonec postavil křídelník Lazzari, který si úspěšně vyměnil míč s Leivou.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Nyní to podél autové lajny zkoušel vzít na sebe domácí Correa, který se daleko nedostal.
     
    70
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Davide Calabria, přichází Diogo Dalot.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ismaël Binnásir, přichází Sandro Tonali.
     
    68
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Senad Lulić, přichází Muhammad Fáris.
     
    67
    Leao se poprvé zapojil do útočné akce svého celku, při které se mu v tandemu povedlo najít lépe postaveného Calabriu, jehož střela přinese další roh.
     
    66
    O nahrávku si před malým momentem řekl Correa, který ovšem na ní nedosáhl a hrací předmět se tak snesl pouze do moci brankáře Donnarummy.
     
    65
    Rohový kop ovšem nepřinesl nic nebezpečného a míč se tak snesl do zámezí. Lazio se ovšem daleko nedostalo, neboť se povedlo včas zakročit Calabriovi.
     
    64
    Calhanoglu si za pokutovým územím našel střeleckou pozici, jenomže trefil protihráče před sebou, od kterého se míč odrazil na další rohový kop.
     
    63
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Rafael Leao.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Brahim Díaz.
     
    62
    Mandžukić se poté pokoušel chytře sklepnout míč pod sebe, jenomže mířil pouze na kopačku domácího Acerbiho, který odkopával balón do bezpečí.
     
    61
    Máme za sebou necelou hodinu hry, která nám zatím nabídla dvě branky. O obě se postaralo Lazio, které tak má nakročeno k zisku tří bodů.
     
    60
    AC Milán se s míčem nastěhoval do opačného pokutového území a následoval tak rohový kop. Ten se snášel na Mandžukiće, který se neprosadil.
     
    59
    Římané mohli pokračovat rozehrávkou rohového kopu. Alberto svůj centr poslal směrem do hostující branky, což byla snadná práce pro Donnarummu.
     
    58
    A Correa nakonec nebyl daleko od hattricku! Znovu se dokázal prosadit v souboji, přičemž zakončoval k zadní tyči, kam se natáhl Donnarumma.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Sergej Milinković-Savić (S. S. Lazio).
     
    56
    Correa si při další útočné akci hledal v pokutovém území prostor pro své další zakončení, avšak včasným zákrokem nakonec vystoupil Tomori.
     
    55
    AC to bude mít najednou nesmírně složité, prohrává totiž o dvě branky. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času a výsledek se klidně může otočit.
     
    53
    Hlavní sudí se ještě běžel podívat na video, ve hře totiž bylo případné nedovolené hraní domácího celku, jenomže sudí si faulu nevšiml a branka platí!
    52. Joaquín CORREA - 2:0
     
    52
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácím se povedl také vstup do druhého poločasu! Znovu v tom měl prsty JOAQUÍN CORREA, který se s míčem dostal do pokutového území, kde si ho potáhl přes protihráče a z úhlu se mu povedlo vyzrát na vyběhnuvšího brankáře Donnarummu.
     
    52
    Římané rozjeli poměrně hezkou kombinaci, kterou se dokonale povedlo narušit vracejícímu se Hernándezovi, který nahrával vzad na Donnarummu.
     
    51
    Do rychlého protiútoku se posléze pokoušel přejít hostující Rebić, kterému se nepovedlo překonat záložní řadu, kde narazil do dobře postaveného protihráče.
     
    50
    Do pokutového území se posléze dostal domácí Radu, který to ještě chytře zkoušel nahrávkou pod sebe, jenomže tu dokázal přečíst pozorný Tomori.
     
    49
    S míčem se na opačnou polovinu hrací plochy podíval také domácí Milinković-Savić, který ovšem věnoval zpětnou nahrávku na kopačku Alberta.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se do kombinace svého celku zapojil také domácí brankář Reina, kterému se povedlo přesně oslovit Marušiće.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost hostující celek, který bude pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídla jedinou branku, o kterou se ve druhé minutě postaral domácí Correa. Tomu se povedlo využít první vyloženou šanci, přičemž se Lazio ještě jednou prosadilo v závěru, jenomže branka neplatila pro ofsajd. Přesto směrem dopředu bylo o něco aktivnější AC, které si nakonec vypracovalo jednu vyloženou šanci, se kterou si Reina poradil. Druhý poločas slibuje zajímavou podívanou, domácí však vedou o jednu branku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    44. Neuznaná branka domácích - ofsajd.
     
    44
    Lazio se radovalo ze druhé branky, která ovšem neplatí! Sudí konzultoval celou situaci s videorozhodčím, který nakonec odhalil těsný ofsajd.
     
    43
    AC je v závěru prvního poločasu častěji na míči, jenomže zatím naráží do dobře fungující obrany. Stejně tomu tak bylo také po centru Hernándeze.
     
    42
    Po dalším nepřesném zakončení mohl Reina opět odkopávat od své branky. Na opačné straně zafungovala hostující obrana, která si tak dokázala poradit.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Reina se po útočném faulu dostal k dalšímu odkopu od své branky. Na druhé straně se mu povedlo najít Luliće, který uspěl v souboji proti Calabriovi.
     
    37
    Domácí chtěli rozjet rychlou kombinaci, při které Lazzari nabízel míč na útočnou polovinu, jenomže hrací předmět nakonec doskákal pouze do zámezí.
     
    36
    Posléze se otevřel prostor před hostujícím Saelemaekersem, který to nakonec zakončením pravou nohou, jenomže mířil pouze doprostřed domácí branky.
     
    35
    Kjaer se rovněž zapojil do kombinace svého celku, jenomže dlouhou dobu se mu nikdo nenabízel. Až posléze u středového kruhu chtěl nahrávku Calhanoglu.
     
    34
    Za volným míčem posléze spěchal Immobile, který se k němu sice dostal jako první, jenomže ho nakonec zastavil praporek sudího znamenající ofsajd.
     
    33
    Nejvýše do vzduchu se nakonec dostal hostující Bennacer, který nakonec prodlužoval míč pouze za sebe a na řadu tak přijde další vhazování domácích.
     
    32
    Reina si tak připsal první složitější zákrok, avšak se mu nakonec povedlo zakročit. Sám se poté postavil k odkopu směrem na druhou stranu.
     
    31
    Před malým momentem to fantastickým způsobem provedl Calhanoglu, který se dokázal protáhnout až do zakončení, avšak na Reinu nevyzrál.
     
    29
    AC se pokoušelo aktivně napadat rozehrávku soupeře a obránce Radu tak musel nahrát směrem za sebe, kde od své branky vykopával brankář Reina.
     
    28
    Milinković-Savić převzal nahrávku u postranní lajny a poté byl zezadu faulován v podání Kessiém. Hlavní sudí pochopitelně odpískal ve prospěch Lazia.
     
    27
    Reina se dostal k odkopu od své branky, přičemž se pokoušel na opačné polovině oslovit Correu, jenomže jako první se k volnému míči dostal soupeř.
     
    25
    Ve středu hrací plochy dokázal ve vzdušném souboji uspět hostující Bennacer, který přesto odvracel pouze k soupeři. Correa ale nenahrál na Immobileho.
     
    24
    Lazzarimu se už nepovedlo zastavit míč na hrací ploše a následovat tak bude vhazování pro soupeře. Hernández si dává s provedením celkem načas.
     
    23
    Na řadu přišel rohový kop, při kterém jsme sledovali rozehrávku nakrátko. Calhanoglu se posléze dostal k centru, se kterým si poradil protihráč.
     
    22
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím nabídla jedinou branku, o kterou se již ve druhé minutě postaral domácí Correa.
     
    21
    Pohodlní kombinace hostujícího celku nakonec přinesla zablokovanou nahrávku. Dost možná v tom teč nebyla a autového vhazování se ujme domácí Radu.
     
    20
    V posledních minutách se nám hra hodně uklidnila. Hernández se výpadem dostal na druhou stranu, kde mu na pomoc přispěchal aktivní Calhanoglu.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Francesco Acerbi (S. S. Lazio).
     
    18
    Milinković-Savić operoval zády k brance, přesto se po kombinaci dostal k nabídce za soupeřovu obranu, na kterou ovšem nedosáhl Luis Alberto.
     
    17
    Římané nyní raději uklidnili hru u svého pokutového území. Přesto to Alberto zkoušel nečekaným nákopem za obranu, který si dokázal najít Tomori.
     
    16
    Nakonec jsme přeci jenom viděli centr, který si na zadní tyči dokázal najít Mandžukić. Ten sklepával pod sebe, kde se ovšem nacházel pouze Marušić.
     
    15
    Na vlastní obranné polovině si posléze pohrával s míčem Kessié, kterému se na pravém křídle nabídl Calabria, jenž se zatím nedostal k centru.
     
    14
    Dobrou střeleckou pozici posléze měl domácí Correa, který si našel odražený míč, jenomže jeho sražená rána nakonec skončila nad brankou.
     
    13
    Na opačné polovině musel rychle s míčem jednat Calabria, který nakonec nahrával za sebe na Bennacera, jenž zkoušel přenést hru směrem na Rebiće.
     
    12
    U středového kruhu měl kolem sebe málo prostoru hostující Kessié, který nakonec v souboji přišel o míč, jenomže daleko se s ním nedostal Alberto.
     
    11
    Milánský celek posléze rozjel kombinaci na vlastní obranné polovině, po které to Calabria zkoušel nákopem na Mandžukiće, který si míč nezpracoval.
     
    10
    Po delší době si s míčem zahrál také brankář Reina, kterému se povedlo přesně vyhodit na levou stranu, kde ovšem nepřesně nahrával volný Lulić.
     
    9
    Do problémů se při rozehrávce dostal hostující Bennacer, který měl kolem sebe hned dvojici protihráčů. Nakonec nahrával za sebe na kopačku Kjaera.
     
    8
    Posléze to na sebe vzal domácí Milinković-Savić, který se dostal k pohotovému zakončení. To nakonec putovalo vedle branky a následovat bude odkop.
     
    7
    Po pravém křídle se do pokutového území dostal domácí Correa, který nakonec po souboji s protihráčem skončil na zemi, penalta z toho ale nebude.
     
    6
    A domácí celek se dokonce dostal do další zajímavé šance. Nyní ovšem musel zasahovat hostující brankář Donnarumma, jenž vyrážel míč do strany.
     
    5
    Směrem dozadu se posléze dokázal vrátit domácí Acerbi, který ve vzduchu zastavil nahrávku, která měla na hranici šestnáctky oslovit Mandžukiće.
     
    4
    AC to bude mít najednou nesmírně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně otočit.
    2. Joaquín CORREA - 1:0
     
    2
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí se bleskově dostávají do vedení! Na nahrávku mezi obránce si totiž seběhl JOAQUÍN CORREA, který se dostal až před brankáře Donnarummu. Toho dokázal rovněž obejít, načež jednoduchým způsobem píchl míč do prázdné hostující branky.
     
    2
    Následoval první rohový kop tohoto zápasu, o který se postaral hostující Calhanoglu, který nabídku poslal pouze do rukavic brankáře Lazia Řím.
     
    1
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Reina – Marušić, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Lulić – Correa, Immobile.
    Náhradníci: Alia, Strakoša – Akpa-Akpro, Cataldi, Parolo, Pereira, Musacchio, Muriqi, Hoedt, Fáris, Patric.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Kessié, Binnásir – Saelemaekers, Çalhanoğlu, Rebić – Mandžukić.
    Náhradníci: Tătăruşanu – Castillejo, Dalot, B. Díaz, Gabbia, Kalulu, Hauge, Tonali, A. Romagnoli, Meïté, Leao, Krunić..
     
    S. S. Lazio

    Na opačné straně stojí římské Lazio, které se momentálně nachází na šesté pozici tabulky, což by v konečné důsledku znamenalo základní skupinu Evropské ligy. Lazio má na svém kontě osmapadesát bodů, přičemž na pátou Neapol ztrácí již pět bodů. Lazio v minulém kole přišlo o poměrně dlouhou sérii bez ztráty bodů, v souboji proti Neapoli jsme viděli hned sedm branek, přičemž pět z nich dala právě Neapol. Lazio se tak dnes pokusí nastartovat novou vítěznou sérii, má k tomu výhodu domácího prostředí, což je sice výhoda, zároveň ale AC umí zahrát na hřištích soupeřů.
     
    AC Milán

    Fotbalisté AC Milán se momentálně nacházejí na druhé pozici, přičemž na vedoucí Inter ztrácejí již třináct bodů. Hostující tým tohoto zápasu z posledních pěti ligových zápasů hned dvakrát přišel o body, v minulém kole z toho dokonce byla porážka. Ta přišla na domácím stadionu proti osmému Sassuolu, kterému se povedlo vyhrát poměrem 2:1. AC je přesto vůbec nejlepším venkovním týmem celé soutěže, dohromady odehrálo patnáct venkovních zápasů, během kterých se mu povedlo nasbírat čtyřicet bodů, a sice za třináct výher, jednu remízu a jednu porážku.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi S. S. Lazio a AC Milán.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    David Suchý

    Branky: 2. Correa (Immobile), 52. Correa (Alberto), 87. Immobile (Lazzari)

    Karty:   19. Acerbi (LAZ), 57. S. Milinković-Savić (LAZ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:10.
    S. S. Lazio: Reina – Marušić, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto (88. Akpa-Akpro), Lulić (C) (68. Fáris) – Correa (76. Pereira), Immobile (88. Muriqi).
    Náhradníci: Alia, Strakoša – Akpa-Akpro, Cataldi, Parolo, Pereira, Musacchio, Muriqi, Hoedt, Fáris, Patric.

    AC Milán: G. Donnarumma (C) – Calabria (70. Dalot), Kjaer (73. A. Romagnoli), Tomori, Hernández – Kessié, Binnásir (70. Tonali) – Saelemaekers (63. B. Díaz), Çalhanoğlu, Rebić – Mandžukić (63. Leao).
    Náhradníci: Tătăruşanu – Castillejo, Dalot, B. Díaz, Gabbia, Kalulu, Hauge, Tonali, A. Romagnoli, Meïté, Leao, Krunić.

    Rozhodčí: Orsato – Carbone, Preti
    bahis siteleri