Finsko – Rusko 4:3 (2:0 po s.n.) | Švýcarsko – Bělorusko 1:7 (kon.) | Švédsko – Kanada 1:12 (kon.)
Německo – USA 3:5 (kon.)
konec
Německo
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
USA
Středa 28.04.2021, 03:00 • Comerica Center (Frisco) • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    59:58
    V závěru střetnutí ještě došlo k potyčce mezi Bennetem Rosmym a Ryanem St. Louisem. Zatímco americký útočník obdržel pouze dvě minuty za nesportovní chování, tak německý forvard inkasoval dvě minuty plus osobní desetiminutový trest za naražení na hrazení.
    56:49 Ty GALLAGHER - 3:5
     
    56:49
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. TY GALLAGHER si řekl o přihrávku do levého kruhu a od Howarda ji dostal. Křižná střela mířila mimo bránu, ale do vlastní svatyně si puk smolným zásahem rukavicí srazil Rausch. Asistence: Isaac Howard.
     
    56:04
    Nepříjemná situace pro německou juniorku, kterou na dvě minuty oslabuje Rayan Bettahar. V předbrankovém prostoru krosčekem sestřelil Hughese.
    51:48 Sebastian CIMMERMAN - 3:4
     
    51:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ještě to bude drama! Van Calster neuspěl, SEBASTIAN SIMMERMANN už ano! Po pravém mantinelu zavezl touš do útočného pásma, aby si posléze sjel více na střed a střelou ke vzdálenější tyči propálil bezmocného Homera. Asistence: Nikolaus Heigl.
    51:14 Van Calster orazítkoval brankovou konstrukci
     
    51:14
    Kontaktní gól visel ve vzduchu! Mizerné vyhození jednoho z obránců vystihl Robin van Calster, jeho zakončení z mezikruží skončilo na pravé tyči.
    47:35 Charlie STRAMEL - 2:4
     
    47:35
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    CHARLIE STRAMEL přiblížil Ameriku vítězství! Vystihl nahození Gottwalda a postupoval sám na gólmana. Puk si přehodil na forhendovou stranu, načež gólmanovi poslal puk nad pravé rameno. Bez asistence.
     
    40:30
    Komplikace pro Ameriku hned na úvod třetí dvacetiminutovky. Za nevybíravý krosček v útočném pásmu putuje na trestnou lavici kapitán Red Savage.
    38:18 Bennet ROSSMY - 2:3
     
    38:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hráči v bílých dresech i s notnou dávkou štěstí udrželi útočnou třetinu. Na to se ovšem historie ptát nebude, důležité je, že přišlo snížení! BENNET ROSMY si po pravé straně najel do ideální palebné pozice, z kruhu vyprodukoval nechytatelnou střelu do levého horního růžku. Asistence: Julian Lutz.
     
    37:35
    Na trestnou lavici odjel v průběhu jedné minuty druhý americký hokejista. Ty Gallagher obdržel dvě minuty za podrážení, Němci mají výhodu více jak minutové přesilovky pěti proti třem!
     
    36:53
    Vracející se Jack Hughes spoluhráčům paradoxně uškodil. Autor prvního gólu v utkání si totiž proti Niedenzovi pomohl drobným háčkem, což pozornosti rozhodčích neuniklo.
    32:40 Sasha PASTUJOV - 1:3
     
    32:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Defenziva Německa si vybrala slabší chvilku. Střelu Cooleyho z velkého úhlu Wolf vyrazil a Bettahar nedokázal puk odpálit do bezpečí. Toho využil SASHA PASTUJOV, který získal kotouč a našel mezírku u bližší tyčky. Asistence: Logan Cooley.
     
    28:11
    Na Američany čeká přesilová hra. Maxim Rausch byl sám proti dvěma útočícím hokejistům. Gilmartinovi skočil pod nohy, ale puk minul. Naopak předvedl ukázkové podrážení.
     
    21:55
    Příležitost pro Německo, to má k dispozici přesilovou hru. Na trestnou lavici odjel Charlie Stramel, důvodem je krosček proti Haufovi.
    19:21 Roman ZAP - 1:2
     
    19:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Ziescheho zničehonic snižují! Do brejku ujíždějícího Niedenze podpořil v akci ROMAN ZAP. Právě on byl tím hráčem, který nejrychleji dojel k vyraženému puku, hrací předmět následně forhendem umístil za záda gólmana! Bez asistence.
     
    17:12
    Další komplikace pro Němce, ty čeká opět hra ve čtyřech. Potrestaným hráčem je Malte Krenzlin, který inkasoval 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
    16:31 Ty GALLAGHER - 0:2
     
    16:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita, favorit navyšuje náskok! Hreschuk dlouho naznačoval střelu, ale nakonec našel v levém kruhu TY GALLAGHERA. Ten bez problémů trefil odkrytou část brány, překvapený Wolf se přesouval hodně pozdě. Asistence: Aidan Hreschuk a Isaac Howard.
     
    14:52
    Julian Lutz za tento faul rozhodně pochválený nebude. Provinil se jím totiž v útočném pásmu při stíhání Murchisona, jehož nešikovně podrazil.
     
    10:37
    Další vyloučení na německé straně. Zbytečný prohřešek vyrobil ve středním pásmu Bennet Rosmy, při snaze sebrat Chesleymu puk sokovi přesekl hokejku.
    09:29 Jack HUGHES - 0:1
     
    09:29
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    První gól střetnutí vstřelili domácí! Nahození Murchisona od modré čáry zblokoval Klein jenom před sebe. Volný puk si našel JACK HUGHES, zakončení k pravé tyči spatřil Wolf až v bráně. Asistence: Ty Murchison a Jack Devine.
     
    03:02
    Premiérovou přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Za hákování v obranném pásmu je poslán na trestnou lavici obránce Rayan Bettahar.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. Zap, 39. Rossmy (Lutz), 52. Cimmerman (N. Heigl) – 10. Hughes (Murchison, Devine), 17. Gallagher (Hreschuk, Howard), 33. Pastujov (Cooley), 48. Stramel, 57. Gallagher (Howard)


    Německo: Wolf (Ganz) – Bettahar, Fischer, Klein, Mayr, Krenzlin, Rausch, Gottwald – Cimmerman, N. Heigl, T. Heigl – Rossmy, Zap, Lutz – Steck, van Calster, Proske – Niedenz, Grimm, Hauf – Feist.
    USA: Homer (Holt) – Behrens, Schmidt, Hreschuk, Gallagher, Hutson, Straky, Murchison, Chesley – Duke, Cooley, Pastujov – Janicke, Savage, Gilmartin – McGroarty, Stramel, Howard – St. Louis, Hughes, Devine.

    Rozhodčí: Hebeisen (SUI), Wilk (USA) – Niittyla (FIN), Slavikovskij (RUS)

    Diváci: 826
    bahis siteleri