Leeds – Tottenham 3:1 (kon.) | Sheffield Utd. – Crystal Palace 0:2 (kon.) | Manchester City – Chelsea 1:2 (kon.)
Liverpool – Southampton 2:0 (kon.)
konec
Leeds United
3:1 (2:1)
Tottenham Hotspur
Sobota 08.05.2021, 13:30 • Elland Road, Leeds • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu pětatřicátého kola anglické Premier League. Od třinácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na konfrontaci mezi Leedsem United a Tottenhamem Hotspur!
     
    Leeds United

    Už je skoro stoprocentně jasné, že Leeds bude jediným nováčkem, který se v sezóně 2020/21 mezi elitou udrží. S téměř vyrovnanou bilancí čtrnácti výher, pěti remíz a patnácti porážek je v klidném středu tabulky. Přesněji na jedenáctém místě s pouze dvoubodovou ztrátou na devátý Arsenal. Náskok na dvanáctý Wolverhampton je pětibodový. Svěřenci trenéra Bielsy vytěžili z náročného trojboje proti Manchesteru City, Manchesteru United a Liverpoolu skvělých pět bodů, jenže minulý týden padli na hřišti Brightonu 0:2. S čtrnácti trefami je nejlepším střelcem Patrick Bamford, který však dal v předchozích devíti zápasech jediný gól. Po třízápasovém trestu se do sestavy vrací záložník Liam Cooper, kdežto křídelník Hélder Costa je kvůli zraněným zádům mimo hru až do konce sezóny. Otazníky visí nad Raphinhou a Kalvinem Phillipsem.
     
    Tottenham Hotspur

    Po odchodu kouče Mourinha zvládl Tottenham porazit v ligové soutěži 2:1 Southampton a 4:0 poslední Sheffield. Mezitím ale prohrál finále Carabao Cupu proti Manchesteru City, když pod vedením nezkušeného trenéra Ryana Masona dostalo od Laporteho jediný gól deset minut před koncem. Spurs v Premier League nevyhráli ani polovinu z odehraných čtyřiatřiceti kol. Přesto jsou na dobré cestě do pohárové Evropy, aktuálně jim patří šesté místo s dvoubodovým rozestupem od pátého West Hamu i sedmého Liverpoolu. Také letos podává hvězdné výkony sedmadvacetiletý útočník Harry Kane, který má na kontě 21 gólů a 13 asistencí. S bilancí 16+10 ho doprovází Jihokorejec Son Hung-min. Ohledně marodky jsou na tom Londýňané poměrně dobře. Zraněný je pouze krajní obránce Ben Davies. Fit by už měli být i Lucas Moura a Tanguy Ndombèlé.
     
    1. vzájemný zápas

    02.01.2021
    Tottenham – Leeds 3:0
    Branky:
    29. Kane, 43. Son Hung-min, 50. Alderweireld.
     
    Úvodní sestavy:

    Leeds United: Meslier – Ayling (C), D. Llorente, Struijk, Alioski – Dallas, Klich, Koch, T. Roberts, Harrison – Bamford.
    Náhradníci: Casilla – G. Berardi, L. Davis, Raphinha, P. Hernández, Rodrigo, Phillips, Poveda, Shackleton.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón – Lo Celso, P.-E. Höjbjerg – Bale, Alli, Son Hung-min – Kane.
    Náhradníci: Hart – Bergwijn, Doherty, Lamela, Lucas Moura, Ndombèlé, D. Sánchez, Moussa Sissoko, Winks.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zahajovacího výkopu se zhostili domácí, kteří nastupují v bílých dresech. Všechny hráče na trávníku přivítal silný déšť.
     
    3
    Je to klidný úvod. Leeds v šesti lidech nesměle napadá a nutí hosty kombinovat s gólmanem Llorisem.
     
    4
    Stuart Dallas pohlídal přenesení na Reguilóna. S chladnou hlavou posunul míč k Ilanu Meslierovi, jenž stráží branku United.
     
    5
    Son Hung-min byl adresátem Kaneova centru, jenže Diego Llorente předním odhlavičkoval balon na rohový kop.
     
    6
    Nízký centr prodlužoval u bližší tyče Bale, nicméně ve změti těl před Ilanem Meslierem se nikdo v tmavém do zakončení nepropracoval.
     
    7
    Stuart Dallas nedopravil míč na hrot útoku. Patrick Bamford byl stopery Tottenhamu precizně pokryt.
     
    8
    Lloris levou rukou likviduje první výraznější šanci Leedsu! Ten využil otevřené defenzivy, ale Bamfordovu křižnou střelu z prvního doteku zvládl hostující kapitán vyrazit.
    8. Patrick Bamford (LDS)
     
    9
    Jack Harrison vracel přetažený centr z rohového kopu na střed. Struijka nikdo pořádně nebránil, jenže rána z voleje šla vysoko nad břevno.
     
    10
    Aurier vytlačil Harrisona do autu. Po vhazování z levé strany už domácí fotbalisté balon ztratili definitivně. Přesto v úvodu působí nebojácným dojmem.
     
    11
    Domácí nalezli na rozehrávku dosti nevýhodného vhazování, jenže Tyler Roberts si pomohl proti Aurierovi drobným faulem.
     
    12
    Mateusz Klich trefil ramenem do oblasti obličeje Auriera, jenž se zřítil k zemi. Hned vzápětí to prvně jmenovaný schytal od Höjbjerga.
     
    13
    Toby Alderweireld neuhnul z dráhy Robertsova projektilu ze střední vzdálenosti. Vysoko odražený balon přistál do náruče Huga Llorise.
     
    13
    Leeds právě vstřelil branku!
    Souvislý tlak Leedsu končí vedoucím gólem! Reguilón si málem dal vlastní gól, když se natahoval po jedovatém centru Harrisona. Lloris svého spoluhráče fantasticky vychytal, jenže na bezprostřední dorážku STUARTA DALLASE už neměl nárok.
    13. Stuart DALLAS - 1:0
     
    14
    Tyler Roberts zvládl defenzivní part tak napůl. Pierre-Emile Höjbjerg na něm u koncové čáry vytěžil rohový kop.
     
    15
    Son Hung-min posílal centr do nebezpečného prostoru, ale obrana Leedsu nakonec dokázala odražený míč rezolutně odkopnout do bezpečí.
     
    16
    Ezgjan Alioski si šel pro faul na levém křídle a ten ve finále získal. Až příliš se o něj na křídle opřel bránící středopolař Pierre-Emile Höjbjerg.
     
    17
    Reguilón zneškodnil další centr přesvědčivěji. Zprava mohl pokračovat Tyler Roberts, ale Bamford ani nikdo jiný na balon nemohl dosáhnout. Bude se jen vhazovat.
     
    18
    Harry Kane se opět zjevil na kraji hřiště, odkud nacentroval hned do první stojící překážky. Po autu to ve vápně vyřešil domácí kapitán Luke Ayling.
     
    20
    Ze setkání mezi Klichem a Dierem resultuje aut Leedsu z prostoru u střídaček. Stoper Tottenhamu s tímto verdiktem není moc srozuměn.
     
    21
    Patrick Bamford to měl po nákopu Aylinga hodně těžké. Snažil se aspoň sklepnout míč na záložníka, ale v souboji Alderweireldem to nezvládl.
     
    22
    Kanea zradil první dotek, takže balón už poněkolikáté vyletěl mimo hrací plochu. Z obranné třetiny hřiště ho bude vracet Ayling.
     
    23
    Pierre-Emile Höjbjerg se ve středu pole provinil proti fotbalové legislativě. Leeds vzápětí nic nevymyslel kvůli ofsajdovému postavení. Trenéra Bielsu to dost rozčílilo.
     
    24
    Spurs byli vytlačeni na vlastní polovinu. Dier zkusil dlouhý nákop na Reguilóna. Tomu nalevo pomohl Son Hung-min, ale dva soupeři jej čistě zastavili.
     
    25
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Serge Aurier zkontroloval Dallasův centr hlavičkou na Llorise. Hosté vyrazili do rychlého protiútoku a z něj vyrovnali na 1:1! Dele Alli plynule prošel po ose hřiště. Na poslední chvíli zahranou kolmici převzal vysunutý SON HUNG-MIN a toho nezastavil ani vybíhající Meslier.
    25. Son HUNG-MIN - 1:1
     
    27
    Asi nikoho nepřekvapilo, že se už oba týmy dokázaly střelecky prosadit. V zápasech Leedsu tradičně padá velký počet branek.
     
    28
    Málem se skóre měnilo i potřetí! Výborně to udělal Harrison, který v souboji jeden na jednoho předčil Auriera navedením míče na pravou nohu. Lloris kvalitní střelu vyškrábl nad břevno.
    28. Jack Harrison (LDS)
     
    29
    Samotný roh Spurs ubránili. Dobrou půlminutu ale zůstali pod nepříjemným tlakem završeným tečovanou dělovkou z pětadvaceti metrů. Kopat se bude další standardka.
     
    30
    Nyní už to bylo s větším klidem. Robin Koch nebyl v komfortní pozici a po prudkém pasu z levého křídla nenasměroval míč mezi tři tyče.
     
    31
    Alli byl u zrodu další gólové akce! Son Hung-min po jeho nahrávce z osy hřiště vysunul Kanea, jenž se prosadil jemným obloučkem. Kvůli těsnému ofsajdu se však radovat nemohl.
    31. Harry Kane (TOT)
     
    32
    Dallas a jeho nebezpečný centr z pravého křídla. Serge Aurier měl velké problémy, nicméně odražený míč letěl mimo dosah potenciálně dorážejících hráčů.
     
    33
    Příval zajímavých možností zdaleka nekončí. Po rohu se do hlavičky cpal Robin Koch, u kterého odehrál míč do autu Gareth Bale. Ten je jinak dost nevýrazný.
     
    34
    Držení míče: 57 % – 43 %.
     
    35
    Harrison se ukvapil s centrem, protože ve vápně neměl žádné spoluhráče. V pokračující akci nepropasíroval míč do ohně Luke Ayling.
     
    36
    Sergio Reguilón měl spoustu času na centr, který se mu hrubě nepovedl. Balon opustil hrací plochu a na programu je autové vhazování Ezgjana Alioského.
     
    37
    Robin Koch udržel za zády Alliho a doprovodil míč za úroveň brankové čáry. Chystá se odkop od branky Ilana Mesliera.
     
    38
    Harrison umístil centr do rukavic Llorise. Ještě předtím si na levé straně pomohl útočným faulem na Auriera, kterého přitom možná lehce zranil.
     
    39
    Son Hung-min ani Harry Kane nedostali v rozvinutém útoku ani špetku volného prostoru. Odkopnutý míč se navíc otřel o nejlepšího střelce ligy, takže aut připadl Leedsu.
     
    40
    United vyrábějí na křídlech velký počet centrů. Dallas v tomto případě nic moc nevymyslel a hra se rychle přesunula na opačnou stranu. Balea zastavil až Alioski.
     
    41
    Patrick Bamford se šrouboval do vzduchu o trochu dříve. Možná právě proto o centimetry nedosáhl na další kvalitní centr z dílny Jacka Harrisona.
     
    42
    Leeds právě vstřelil branku!
    Klichův neadresný nákop z půlící čáry Dier úplně nevyřešil a Spurs za to draze zaplatili! Dallas, Roberts a Harrison se zapojili do kolotoče krátkých přihrávek. Vše gradovalo u Alioského, jenž z levé strany předložil balon PATRICKU BAMFORDOVI a ten jednoduše vrátil United do vedení.
    42. Patrick BAMFORD - 2:1
     
    44
    Giovani Lo Celso se snažil individuálně vymotat ze zahuštěného středu hřiště. Posunul se poměrně daleko, ale nakonec si pomohl útočným faulem na Dallase.
     
    45
    Nastavuje se symbolických šedesát vteřin.
     
    45+1
    Vypadalo to, že Pierre-Emile Höjbjerg na půlce schytal nějaký ten šlapák. Rozhodčí to ale přešli a jako poslední v první půli může zaútočit Leeds. Alli po autu fauloval.
     
    45+2
    Standardní situaci z levé strany zrealizoval Stuart Dallas, nicméně Dele Alli napravil svůj faul zvládnutou obrannou hlavičkou.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Až na několik úvodních minut to byla nesmírně atraktivní první půle. Mnohem více šancí měl Leeds. Tu první od Bamforda Lloris zneškodnil, ale ve třinácté minutě kvůli nešikovnému obrannému zákroku Reguilóna inkasoval od Dallase. Son Hung-Min díky vydařené akci Alliho vyrovnal, leč na obrazu hry se nic moc nezměnilo. Po šanci Harrisona skóroval Kane z ofsajdové pozice a stav 1:1 se tak změnil až krátce před pauzou, kdy fanoušky United potěšil patnáctým gólem v sezóně Patrick Bamford.
     
    Statistiky po 1. půli:
    Střely celkem: 8 – 3
    Střely na branku: 4 – 1
    Držení míče: 57 % – 43 %
    Rohové kopy: 6 – 2
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 5 – 5
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Marcelo Bielsa ani jeho devětadvacetiletý protějšek Ryan Mason neprovedliv pauze ani jedno střídání. Rozehrávku má na starost Tottenham.
     
    48
    Giovani Lo Celso až komicky vycestoval s míčem do autu, když s ním kvaltoval přes střed hřiště. Kolem sebe přitom neměl žádného soupeře.
     
    49
    Son Hung-min na levém křídle čelil Dallasovi. Po dlouhé kličce nejspíše stihl z koncové čáry, ale míč skončil v moci domácího gólmana.
     
    50
    Giovani Lo Celso šel sám proti pěti. Kolmice na Kanea přišla pozdě, takže dlouholetý kanonýr Spurs podruhé v utkání dopravil míč do sítě z ofsajdu. Tady nebylo co řešit.
     
    51
    Jack Harrison si hrudí precizně zpracoval pas od Aylinga. Poté zkoušel odcentrovat a odrazem o Alderweirelda uchmátl rohový kop.
     
    51
    Son Hung-min upaloval do rychlého protiútoku, který se Robin Koch rozhodl na půlce zastavit taktickým faulem za žlutou kartou.
     
    52
    Tyler Roberts se pořádně netrefil do míče ve snaze o střelu z nějakých pětadvaceti metrů. Lloris bude vykopávat od branky londýnského klubu.
     
    53
    Pokud Tottenham nebude v dnešním souboji bodovat, tak zůstane na šestém místě. Šance na postup ligy mistrů by se zásadně přiblížily nule.
     
    55
    Harry Kane měl před sebou několikametrový pás volného prostoru, jenže ani jemu se zakončení zpoza vápna zdaleka nepovedlo podle představ. Meslier nemusel zasahovat.
     
    56
    Pascal Struijk spáchal velkou chybu v rozehrávce. Trest v podobě vyrovnávajícího gólu se ale nekonal, těžko bránitelný Son Hung-min rozvlnil boční síť jen z vnějšku.
    56. Son Hung-min (TOT)
     
    57
    Leeds po nezdařené útočné akci nechal trochu otevřenější zadní vrátka. Kane na levé straně ale přibrzdil a ve finále nedoručil balon na nohu svého jihokorejského parťáka.
     
    58
    Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Tyler Roberts, přichází Raphinha.
     
    59
    Argentinský stratég Marcelo Bielsa si asi představoval lepší úvod druhé půle. Jeho svěřenci se už delší dobu nedostali k ohrožení Llorisovy brány.
     
    60
    Son Hung-min opět spolupracoval se zataženějším Kanem. Do střely z osmnácti metrů mu každopádně skočil Struijk, takže se bude kopat roh.
     
    61
    Kohouti vyrovnali jen statistiku žlutých karet. Sergio Reguilón po nepovedeném rohu srazil k zemi čerstvého Brazilce Raphinhu.
     
    62
    Patrick Bamford si mohl dovolit stát uvnitř vápna. Přihrávku posílal na Klicha, který ale neměl prostor na zakončení.
     
    63
    První soustavný tlak Leedsu ve druhé půli! Do práce už musel zkušený brankář Hugo Lloris, jenž po akci Harrisona pracně vytahoval projektil Mateusze Klicha.
    63. Mateusz Klich (LDS)
     
    64
    Výhodu standardní situace už domácí fotbalisté nijak nezužitkovali. To už se na lavičce Tottenhamu chystají první změny.
     
    65
    Son Hung-min byl ve vzduchu faulován. Na programu bude hostující standardka z těsné blízkosti levé postranní čáry.
     
    66
    Sám faulovaný Son Hung-min odcentroval, ale balon jen proletěl napříč celým vápnem. Následují avizované střídání.
     
    67
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Érik Lamela.
     
    67
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Lucas Moura.
     
    68
    Gareth Bale dnes zdaleka nenavázal na týden starý výkon proti Sheffieldu, kterému nastřílel hattrick. Obrana Leedsu jej ze hřiště vymazala.
     
    68
    Ezgjan Alioski se stal u středového kruhu obětí faulu. Byl to nově příchozí Lucas Moura, který se po něm bez úmyslu ohnal loktem.
     
    69
    Nyní už to bylo od Lucase Moury fotbalovější. Dobře si kryl míč před dotěrným Struijkem a vynutil si faul poblíž půlící čáry.
     
    70
    Spurs odevzdali míč nákopem na stopera Diega Llorenteho. Domácí šli do poněkud riskantní kombinace od Mesliera a nedostali se ani za půlku.
     
    71
    Serge Aurier u rohu šestnáctky obešel Raphinhu. Místo centru z pravé strany překvapil přímou střelou na bližší tyči, kterou Meslier složitě vyrazil na roh.
     
    72
    Z rohu hosté nic nevytěžili. Vzhledem k nedovolenému počínání Jacka Harrisona proti Reguilónovi se však chystá mnohem nebezpečnější přímý kop.
     
    73
    Harry Kane to z nějakých jednadvaceti metrů nekopl vůbec špatně. Střeleckou smůlu ale neprotrhl kvůli trefenému břevnu.
    73. Harry Kane (TOT)
     
    74
    Raphinha ve svižné protiakci nabízel míč pod sebe, ale Klich napálil jen tělo předním stojícího obránce. Necelých dvacet minut před koncem stále platí těsný náskok Leedsu.
     
    75
    Sergio Reguilón využil služeb útočícího Lo Celsa, jenž z rohu malého vápna hledal Kanea. Plány mu překazil Alioski za cenu rohového kopu.
     
    76
    Son Hung-min poslal centr do území nikoho. Hrozen hráčů u penaltového puntíku míč o několik decimetrů přeletěl.
     
    77
    Obrana Tottenhamu dovolila domácím pětici přihrávek v pokutovém území. Opět se do toho zapojil Klich, jenž sledoval nepřesnou koncovku Jacka Harrisona.
     
    78
    Lamela zazdil dobře vypadající akci nepřesným posunutím do druhé vlny. O pár vteřin později ho dostal do šance Kane, ale Meslier proti zakončení z úhlu učebnicově zavřel bližší tyč.
    78. Érik Lamela (TOT)
     
    79
    Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Patrick Bamford, přichází Rodrigo.
     
    80
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Giovani Lo Celso, přichází Tanguy Ndombèlé.
     
    81
    Mourův razantní centr číhajícího Kanea nenašel. Na druhé straně posílal míč do ohně Raphina, ale defenziva Spurs měla situaci pod kontrolou.
     
    82
    Hosté se zatáhli do vlastního vápna, ale na druhou stranu nechali volné území okolo třiceti metrů od brány. Poklidnou kombinaci zakončila Klichova rána z dálky, které scházela přesnost.
     
    84
    Leeds právě vstřelil branku!
    Nejspíše je rozhodnuto! Mourova průniková přihrávka na Kanea neprošla. Raphinha vystartoval z půlky do rychlého brejku, zleva předložil balon RODRIGOVI a ten z jedničky uklidil míč do protipohybu Llorise.
    84. RODRIGO - 3:1
     
    85
    Na první pohled to vypadalo na ofsajd Raphiny, který vybíhal až podezřele osamocený. Video žádné provinění ale nenašlo, takže United skutečně vedou 3:1.
     
    86
    Pierre-Emile Höjbjerg byl na pravém kraji zdvojený. Přihrávka z nouze byla nepřesná, nicméně zanedlouho přišla ztráta Stuarta Dallase.
     
    87
    Toby Alderweireld už se také vysunul do útočné řady. Zleva míč do vápna ale neprocedil, dokonce se bude jen vhazovat prostřednictvím Sergia Reguilóna.
     
    88
    Mizerná přihrávka Lamely zhatila jakékoliv plány Spurs na vstřelení kontaktního gólu. Totéž platí po nepochopeném nápadu Ndombèlého.
     
    89
    Rodrigo neprokličkoval skrz dvoučlennou clonu. Moc vadit mu to ale nemusí, právě po jeho gólu už je o všem podstatném jasno.
     
    90
    Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Mateusz Klich, přichází Kalvin Phillips.
     
    90+1
    Rodrigo sklepl nadýchaný centr od Alioského na Dallase, který se zjevil v lukrativní pozici na okraji šestnáctky. Lloris zvýšil svůj kredit skokem k levé tyči.
    90+1. Stuart Dallas (LDS)
     
    90+2
    Ve druhé ze čtyř nastavených minut na vlastní pěst zaútočil Érik Lamela. Po ose se posunul až k okraji velkého vápna, ale střela levou mu absolutně nesedla.
     
    90+3
    Lucas Moura pěkně roztáhl hru na pravou stranu. Aurier tam byl chvilku sám, ale zablokovaný centr do plánovaného místě určení nedoletěl. Dokonce se bude rozehrávat od Mesliera.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Leeds pod vedením Marcela Bielsy obral o body dalšího kandidáta o přední příčky! Hlavně v první půli tabulkově favorizovaný Tottenham přehrával a nebýt Huga Llorise, tak možná vedl i více než 2:1. Na Dallasův vedoucí gól z 13. minuty zareagoval Son Hung-min, nicméně Bamford ještě před pauzou vstřelil vítězný gól. Druhá půle se nesla v duchu náporu Tottenhamu, vyložené šance se ale nezrodily a od Rodrigova gólu z brejku už nebylo co řešit. Smolařem dne je Harry Kane, který dal dva góly z ofsajdu a v jednom případě trefil z přímého kopu břevno.
     
    Spurs se připravili o šanci přiblížit se příčkám zaručujících Ligu mistrů. Tři kola před koncem jsou až šestí, přičemž pátý West Ham jim může utéct na pětibodový rozdíl. Leeds se posunul před Aston Villu a Arsenal na devátou pozici.
     
    Statistiky
    Střely na branku: 7 – 3
    Střely mimo: 5 – 4
    Držení míče: 53 % – 47 %
    Rohové kopy: 8 – 6
    Ofsajdy: 1 – 2
    Fauly: 12 – 10
    Žluté karty: 1 – 2.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (15:27:28)

    Michal Břuchanský

    Branky: 13. Dallas, 42. Bamford (Alioski), 84. Rodrigo (Raphinha) – 25. Son Hung-min (Alli)

    Karty:   51. Koch (LDS) – 61. Reguilón (TOT), 68. Lucas Moura (TOT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:10.
    Leeds United: Meslier – Ayling (C), D. Llorente, Struijk, Alioski – Dallas, Klich (90. Phillips), Koch, T. Roberts (58. Raphinha), Harrison – Bamford (79. Rodrigo).
    Náhradníci: Casilla – G. Berardi, L. Davis, Raphinha, P. Hernández, Rodrigo, Phillips, Poveda, Shackleton.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón – Lo Celso (80. Ndombèlé), P.-E. Höjbjerg – Bale (67. Lucas Moura), Alli (67. Lamela), Son Hung-min – Kane.
    Náhradníci: Hart – Bergwijn, Doherty, Lamela, Lucas Moura, Ndombèlé, D. Sánchez, Moussa Sissoko, Winks.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett
    bahis siteleri