USA – Kanada 2:4 (kon.) | Finsko – Německo 2:1 (kon.)
konec
USA
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Kanada
Sobota 05.06.2021, 13:15 • Riga Arena, Riga • Mistrovství světa • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Justin DANFORTH - 2:4
     
    59:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada půjde do boje o zlato! JUSTIN DANFORTH totiž dostal nahrávku před branku, a tam trefil naprosto v klidu prázdnou branku! Asistence: Nick Paul.
    43:36 Alexander CHMELEVSKI - 2:3
     
    43:36
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Pozor, Američané rychle snižují! Rooney najel po pravém křídle do pásma. Protlačil se až před branku, jenže s jeho pokusem si Kuemper poradil. Avšak puk neudržel, a tak se k lehké dorážce z bezprostřední blízkosti dostal ALEXANDER CHMELEVSKI, jenž dramatizuje dnešní duel. Asistence: Kevin Rooney, Connor Mackey.
    40:46 Andrew MANGIAPANE - 1:3
     
    40:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Kanaďanů, 3:1! Connor Brown parádní žabičkou mezi bránící hráče vyslal do samostatného úniku ANDREWA MANGIAPANEHO, který před Petersenem nezazmatkoval, rozhýbal ho a forhendem elegantně zasunul kotouč za čáru. Asistence: Connor Brown, Darcy Kuemper.
    24:15 Andrew MANGIAPANE - 1:2
     
    24:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se ujímá vedení! Zpoza branky se před branku natlačil Brown a Petersen vůbec nevěděl, kde je kotouč! ANDREW MANGIAPANE to však moc dobře viděl, a tak puk dostal za čáru, ačkoliv byl v brankovišti. Američané však vůbec neprotestují, branka je uznána. Asistence: Connor Brown.
    17:17 Colin BLACKWELL - 1:1
     
    17:17
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno! Kevin Labanc přihrál na modrou čáru Christianu Wolaninovi, který vypálil bez přípravy. Těsně před Kuemperem stál COLIN BLACKWELL, který šikovně tečoval kotouč do dolní poloviny brány. Asistence: Christian Wolanin, Kevin Labanc.
    02:02 Brandon PIRRI - 0:1
     
    02:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané jdou do vedení! Rychlou akci po levém křídle rozjel Walker, který následně vypálil. Petersen puk pouze vyrazil. A k volnému kotouči se tak dostal v naprosto jednoduché pozici před poloprázdnou brankou BRANDON PIRRI! A ten už neměl problém vstřelit první gól! Asistence: Sean Walker, Nick Paul.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Belák

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 18. Blackwell (Wolanin, Labanc), 44. Chmelevski (Rooney, Mackey) – 3. Pirri (S. Walker, N. Paul), 25. Mangiapane (Co. Brown), 41. Mangiapane (Co. Brown, Kuemper), 60. Danforth (N. Paul)


    USA: Petersen (Oettinger) – Wolanin, Hellickson, Z. Jones, Tennyson (A), Mackey, Ch. Wideman, Shea, Clendening – T. Moore, Robertson, Garland – Donato, Drury, Tage Thompson – Blackwell (A), Robinson, Labanc – B. Boyle (C), Rooney, Chmelevski.
    Kanada: Kuemper (Hill) – S. Walker, Ferraro, Power, Stecher (A), Bernard-Docker, Beaudin, Schneider – Henrique (C), Co. Brown (A), Mangiapane – Vilardi, Bunting, Comtois – Danforth, N. Paul, Pirri – Foudy, Anderson-Dolan, Hagel – Perfetti.

    Rozhodčí: Bruggeman (USA), Gouin – McCrank (oba CAN), Oliver (USA).
    bahis siteleri