Maďarsko – Portugalsko 0:3 (kon.) | Francie – Německo 1:0 (kon.)
konec
Maďarsko
0:3 (0:0)
Portugalsko
Úterý 15.06.2021, 18:00 • Puskás Aréna, Budapešť • Mistrovství Evropy • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost přeji příjemný zbytek fotbalového dne, protože večer nás čeká opravdová lahůdka. Spolu se utkají Francie a Německo, přičemž tento zápas také bude moci sledovat na našem webu. Tak na počtenou! (19:59:02)
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:4. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
     
    Portugalsko nakonec potvrzuje roli favorita, i když to dnes bylo hodně utrápené vítězství. Úřadující mistři Evropy totiž museli na první branku čekat dlouhých 84 minut, navíc se Raphaël Guerreiro prosadil s velkou dávkou štěstí. Maďaři se však po prvním gólu totálně sesypali, protože o pár minut později se z pokutového kopu prosadil Cristiano Ronaldo, který se pak ještě v nastavení prezentoval nádhernou gólovou akcí. Maďarsko tak ze slibně rozehraného zápasu nebere ani bod a do sobotního utkání s Francií se bude muset dát psychicky do pořádku.
    Portugalsko zvítězilo nad Maďarskem 3:0.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí to pořád rozdýchávají a nemůžou tomu uvěřit. Do dalšího utkání Eura se tak musí dát do kupy.
    90+2. Cristiano RONALDO - 0:3
     
    90+2
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    CRISTIANO RONALDO si připisuje ještě jeden zásah a to opravdu nádherným způsobem! Elitní střelec si našel cestu mezi dvěma obránci soupeře, přitom si vyměnil míč s Rafou Silvou, díky čemuž se dostal před Pétera Gulácsiho, kterému naznačia zakončení, obešel ho a nakonec zakončil do prázdné klece. Asistence: Rafa Silva.
     
    90+2
    Rafa Silva má spoustu prostoru na pravé straně, na středu hřiště tak uvolnil Cristiana Ronalda, ale ten mu nedokázal vrátit míč.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Zápas už se tedy vyloženě dohrává, protože Maďarsko už se nejspíš nestihne dvakrát prosadit. Samozřejmě se o to ale pokouší.
     
    89
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Bruno Fernandes, přichází João Moutinho.
     
    88
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Ádám Nagy, přichází Roland Varga.
     
    88
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Attila Fiola, přichází Kevin Varga.
    87. Cristiano RONALDO - 0:2
     
    87
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalsko si nakonec připíše tři body, což definitivně pojistil CRISTIANO RONALDO, který se trefuje na pátém Euru za sebou! S využitím penalty neměl nejlepší střelec Serie A nejmenší problém, protože pálil na pravou stranu, zatímco Péter Gulácsi šel doleva a nemohl tak zasáhnout.
     
    86
    Tak Portugalci se mohou prosadit podruhé! Rafa Silva se totiž skvěle protlačil do úniku, který už pomalu zakončoval, avšak zezadu ho zkusil zastavit Willi Orban, který samozřejmě fauloval a navíc vidí žlutou kartu.
    86. Penaltová situace.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Lukáš Mihal

    Branky: 84. Guerreiro (R. Silva), 87. Ronaldo (pen.), 90+2. Ronaldo (R. Silva)

    Karty:   80. Négo (HUN), 86. Orban (HUN) – 38. Rúben Dias (POR)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:4. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
    Maďarsko: Gulácsi – Botka, Orban, Attila Szalai – Á. Nagy (88. R. Varga) – Lovrencsics, Kleinheisler (78. Sigér), Schäfer (65. Négo), Fiola (88. K. Varga) – Ádám Szalai (C), Sallai (77. Schön).
    Náhradníci: Bogdán, Dibusz – Lang, Kecskés, Négo, Cseri, R. Varga, Sigér, K. Varga, Nikolić, Schön, Bolla.

    Portugalsko: Patrício – N. Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo Pereira, W. Carvalho (81. Sanches), B. Fernandes (89. Moutinho) – Ronaldo (C), Diogo Jota (81. André Silva), B. Silva (71. R. Silva).
    Náhradníci: A. Lopes, Rui Silva – J. Fonte, Moutinho, André Silva, R. Silva, Sanches, Neves, P. Gonçalves, Félix, S. Oliveira, N. Mendes.

    Rozhodčí: Çakır (TUR) – Duran (TUR), Ongun (TUR)

    Diváci: 67 215 (vyprodáno)
    bahis siteleri