Maďarsko – Portugalsko 0:3 (kon.) | Francie – Německo 1:0 (kon.)
konec
Maďarsko
0:3 (0:0)
Portugalsko
Úterý 15.06.2021, 18:00 • Puskás Aréna, Budapešť • Mistrovství Evropy • Skupina F
Předzápasové kurzy
    90+2. Cristiano RONALDO - 0:3
     
    90+2
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    CRISTIANO RONALDO si připisuje ještě jeden zásah a to opravdu nádherným způsobem! Elitní střelec si našel cestu mezi dvěma obránci soupeře, přitom si vyměnil míč s Rafou Silvou, díky čemuž se dostal před Pétera Gulácsiho, kterému naznačia zakončení, obešel ho a nakonec zakončil do prázdné klece. Asistence: Rafa Silva.
    87. Cristiano RONALDO - 0:2
     
    87
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalsko si nakonec připíše tři body, což definitivně pojistil CRISTIANO RONALDO, který se trefuje na pátém Euru za sebou! S využitím penalty neměl nejlepší střelec Serie A nejmenší problém, protože pálil na pravou stranu, zatímco Péter Gulácsi šel doleva a nemohl tak zasáhnout.
    84. Raphaël GUERREIRO - 0:1
     
    84
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tak Portugalci se přece jen dočkali, i když měli pořádnou dávku štěstí! Přihrávka z pravé strany se totiž se štěstím odrazila na kopačku RAPHAËLA GUERREIRA, který balón ještě poslal do Williho Orbana, od kterého míč zamířil mimo dosah Pétera Gulácsiho. Asistence: Rafa Silva.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Lukáš Mihal

    Branky: 84. Guerreiro (R. Silva), 87. Ronaldo (pen.), 90+2. Ronaldo (R. Silva)

    Karty:   80. Négo (HUN), 86. Orban (HUN) – 38. Rúben Dias (POR)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:4. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
    Maďarsko: Gulácsi – Botka, Orban, Attila Szalai – Á. Nagy (88. R. Varga) – Lovrencsics, Kleinheisler (78. Sigér), Schäfer (65. Négo), Fiola (88. K. Varga) – Ádám Szalai (C), Sallai (77. Schön).
    Náhradníci: Bogdán, Dibusz – Lang, Kecskés, Négo, Cseri, R. Varga, Sigér, K. Varga, Nikolić, Schön, Bolla.

    Portugalsko: Patrício – N. Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo Pereira, W. Carvalho (81. Sanches), B. Fernandes (89. Moutinho) – Ronaldo (C), Diogo Jota (81. André Silva), B. Silva (71. R. Silva).
    Náhradníci: A. Lopes, Rui Silva – J. Fonte, Moutinho, André Silva, R. Silva, Sanches, Neves, P. Gonçalves, Félix, S. Oliveira, N. Mendes.

    Rozhodčí: Çakır (TUR) – Duran (TUR), Ongun (TUR)

    Diváci: 67 215 (vyprodáno)
    bahis siteleri