Maďarsko – Francie 1:1 (kon.) | Portugalsko – Německo 2:4 (kon.) | Španělsko – Polsko 1:1 (kon.)
konec
Španělsko
1:1 (1:0)
Polsko
Sobota 19.06.2021, 21:00 • Estadio Olímpico de Sevilla, Sevilla • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
    54. Robert LEWANDOWSKI - 1:1
     
    54
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Je tu vyrovnávací branka polského výběru! Poslko přenášelo hru na pravou stranu, kde se k centrované nabídce dostal křídelník Józwiak. V hlavičkovém souboji se dokázal prosadit ROBERT LEWANDOWSKI, který sice lehce atakoval Laporteho, přesto se mu v souladu s pravidly povedlo hlavou překonat Simóna.
    26. Álvaro MORATA - 1:0
     
    26
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, z nudné pasáže hry je tu vedoucí branka Španělska! Na pravém křídle se Moreno dostal s míčem do pokutového území, kde střílenou nabídkou dokázal na malém vápně najít ÁLVARA MORATU. Tomu stačilo nastavit kopačku, Szczęsny byl bez šance. Sudí nejprve kvůli ofsajdu branku neuznali, po krátkém přezkoumání ale branka platí, i když to bylo skutečně dost hraniční.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    David Suchý

    Branky: 26. Morata (G. Moreno) – 54. Lewandowski (Jóźwiak)

    Karty:   81. P. Torres (ESP), 90+5. Rodri (ESP) – 36. Klich (POL), 57. Moder (POL), 59. Jóźwiak (POL), 90+4. Lewandowski (POL)

    Neproměněná penalta: 58. G. Moreno (ESP), mimo


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:15.
    Španělsko: Simón – M. Llorente, Laporte, P. Torres, Alba (C) – Koke (68. Sarabia), Rodri, Pedri – G. Moreno (68. Ruiz), Morata (87. Oyarzabal), Olmo (61. F. Torres).
    Náhradníci: Sánchez, de Gea – F. Torres, Sarabia, Traoré, Ruiz, García, Gayá, D. Llorente, Oyarzabal, Azpilicueta, Th. Alcântara.

    Polsko: Szczęsny – Bereszynski, Glik, Bednarek (85. Dawidowicz) – Jóźwiak, Moder (85. Linetty), Klich (55. Kozłowski), Puchacz – Świderski (68. Frankowski), P. Zieliński – Lewandowski (C).
    Náhradníci: Fabiański, Skorupski – Dawidowicz, Helik, Świerczok, Rybus, Płacheta, Kozłowski, Kownacki, Frankowski, Linetty, Kędziora.

    Rozhodčí: Orsato (ITA) – Giallatini (ITA), Preti (ITA)

    Diváci: 11 742
    bahis siteleri