Trnava – B. Bystrica 4:0 (kon.) | Ružomberok – FC Košice 3:0 (kon.) | Sparta – Hostouň 8:1 (kon.)
Slovácko – Vyškov 6:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
8:1 (2:1)
TJ Sokol Hostouň
Úterý 22.06.2021, 17:30 • TCM Strahov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    90. POLIDAR - 8:1
     
    90
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Karabec vyslal nahrávku na pravou stranu, kde se k míči dostal Minčev. Jeho nahrávka pod sebe našla MATĚJE POLIDARA, který trefil odkrytou branku.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Jiří Miker (TJ Sokol Hostouň).
     
    80
    Vitík žluté kartě nakonec neunikl a je dalším trestaným hráčem.
     
    79
    Drchal se mohl zapsat do střelecké listy. Po centru z pravé strany hlavičkoval k levé tyči, kterou ale o kousek netrefil.
    75. KARABEC - 7:1
     
    75
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sedmá branka Sparty je na světě! Pančevovi se odkop moc nepovedl a soupeř se tak dostal do pokutového území. Tam došlo k několika zablokovaným střelám, až se přesně k tyči dokázal prosadit ADAM KARABEC.
    69. KARLSSON - 6:1
     
    69
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu vedení o pět branek! Jeden z hráčů Hostouně zbytečně riskoval u svého pokutového území, kde přišel o míč. K němu se dostal DAVID MOBERG KARLSSON, který přehodil brankáře Pančeva.
     
    65
    Další rohový kop přinesl další šanci! Drchalovi se povedlo před odkrytou brankou najít Vitíka, který nepochopitelně trefil pouze břevno.
     
    64
    Po následném rohovém kopu se na zadní tyči dostal k hlavičce Panák, jehož zakončení senzačně zlikvidoval Pančev.
    61. MINČEV - 5:1
     
    61
    Sparta právě vstřelila branku!
    Schyluje se k velkému debaklu, je tu pátý zářez! Pražané rozjeli další rychlou protiakci, při které se Trávníkovi povedlo na levém křídle vysunout MARTINA MINČEVA, který jednoduše obstřelil vyběhnuvšího Pančeva.
    59. KARABEC - 4:1
     
    59
    Sparta právě vstřelila branku!
    V krátkém časovém sledu je tu další branka Sparty! Hostouň chybovala v rozehrávce a do vyložené šance se tak dostal ADAM KARABEC. Jeho rána levou nohou směřovala přesně do protipohybu brankáře.
     
    56
    To snad není možné! Další fantastická kombinace Sparty přinesla tutovku pro Součka, který v pádu sice prostřelil brankáře, jenomže Pančev zachytil míč před brankovou čárou.
     
    52
    Obrovská šance Sparty! Drchal tentokráte před odkrytou brankou dokázal najít osamoceného Karlssona, který vůbec netrefil branku.
    48. MINČEV - 3:1
     
    48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tu máme další branku Sparty! Hostující obrana naprosto propadla a za ní se tak zjevil osamocený Drchal, který si před prázdnou brankou všiml volného MARTINA MINČEVA, jenž měl snadnou práci.
    45. Krejčí ST. - 2:1
     
    45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou v závěru poločasu zpět do vedení! Po rychlém protiútoku se Dočkalovi povedlo vysunout Pavelku, který ještě servíroval míč napříč malým vápnem, kde se nacházel LADISLAV KREJČÍ STARŠÍ.
     
    39
    Pulkrab se protlačil do zakončení, včas ho zablokoval protihráč. Po následném rohu se do vyložené šance nejprve dostal Vitík, který na malém vápně dorážel vedle branky.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Kubáň (TJ Sokol Hostouň).
    32. FOTR - 1:1
     
    32
    Hostouň právě vstřelila branku!
    Obrovský šok, Hostouň totiž srovnává krok! Tetour odkopával míč na opačnou stranu, kde došlo k prodloužení. Do pokutového území nakonec proletěla nahrávka na OSKARA FOTRA, který z otočky propálil Holce.
     
    16
    Fantastický Tetour! Po hezké akci měl na hranici malého vápna moře prostoru Ladislav Krejčí, který levačkou nechal vyniknout brankáře.
    10. Krejčí ST. - 1:0
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme čekali deset minut! Pražané to zkoušeli přenesením hry na levou stranu, kde se po kombinaci dostal k míči Hanousek, jehož střílenou nabídku dopravil hlavou do sítě LADISLAV KREJČÍ STARŠÍ.

    David Suchý

    Branky: 10. Krejčí st., 45. Krejčí st., 48. Minčev, 59. Karabec, 61. Minčev, 69. Karlsson, 75. Karabec, 90. Polidar – 32. Fotr

    Karty:   80. Vitík (SPA) – 35. Kubáň (HOS), 83. Miker (HOS)


    Rohy: 13:3.
    AC Sparta Praha: 1. poločas: Holec – Gabriel (C), Štetina, Vitík, Hanousek – Wiesner, Sáček, Dočkal, Pavelka, Krejčí st. – Pulkrab
    2. poločas: Kotek – Vindheim, Vitík, Panák, Polidar – Karlsson, Souček, Trávník, Karabec, Minčev – Drchal

    TJ Sokol Hostouň: Tetour (46. Pančev) – Zahranyčnij, Kabele, Charvát, Mentberger, Hovorka, Pavlík, Kosík, Kubáň, Fotr (53. Miker), Kulhavý, (53. Gajdošík).
    bahis siteleri