Ekvádor – Peru 2:2 (kon.) | Brazílie – Kolumbie 2:1 (kon.) | Bolívie – Uruguay 0:2 (kon.)
konec
Brazílie
2:1 (0:1)
Kolumbie A
Čtvrtek 24.06.2021, 02:00 • Estádio Olímpico João Havelange, Rio de Janeiro • Copa América • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    90+12
    U levé lajny si na Neymara počíhal Gustavo Cuéllar. Výsledkem je sedmá žlutá karta zápasu, frustrace je na kolumbijských reprezentantech viditelná.
    90+10. CASEMIRO - 2:1
     
    90+10
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, Brazílie je kousek od třetího vítězství na turnaji! Neymar se stihl z nepříjemného nárazu rychle oklepat a centr od rohového praporku posadil na hlavu CASEMIRA, který zůstal v malém pokutovém území trestuhodně volný. Ospina byl proti prudké hlavičce z bezprostřední blízkosti bez šance.
     
    90+9
    Dalším hráčem potrestaným žlutým kartónkem je Wílmar Barrios. Do Neymara naběhl s jasným cílem soka zastavit. Brazilec ovšem ještě před nárazem zvládl nahrát, akce proto pokračovala, střelu Firmina srazil jeden z obránců na rohový kop.
     
    90+1
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Luis Díaz, přichází Óscar Murillo.
     
    87
    Wílmar Barrios na trávníku. Důvod? Loket v obličeji, kterým ho trefil Neymar. Ten se sice výroku Pintany směje, avšak trest v podobě žluté karty dostal zasloužený.
     
    81
    K rozhodčímu okamžitě vystartoval David Ospina a podle všeho si neodpustil nějaké ostřejší slůvko, protože z rukou Pintany vyfasoval kartu žluté barvy.
    78. Roberto FIRMINO - 1:1
     
    78
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Kanárci se dočkali, je vyrovnáno! Lodi vyslal parádní centr z levé strany přesně do míst, kam si naběhl ROBERTO FIRMINO, jehož hlavičku dokázal Ospina pouze ztlumit, nikoliv vyrazit.
     
    77
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Gabriel Jesus, přichází Everton.
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Richarlison, přichází Gabriel.
     
    70
    První kolumbijskou žlutou kartu inkasoval Juan Cuadrado. U pravé lajny nezvládl souboj s Lodim, toho posléze cíleně podrazil a zastavil akci kanárků.
     
    68
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Fred, přichází Lucas Paquetá.
     
    66
    Brazilce dělily od vyrovnání centimetry! Firmino parádní průnikovou nahrávkou vysunul Neymara, který udělal Ospinovi kličku, ale pak v záklonu místo prázdné brány trefil jenom levou tyč!
     
    64
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Duván Zapata, přichází Miguel Borja.
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Rafael Borré, přichází Gustavo Cuéllar.
     
    62
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Aléx Sandro, přichází Renan Lodi.
     
    46
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Éverton Ribeiro, přichází Roberto Firmino.
     
    27
    Druhým potrestaným Brazilcem žlutou kartou se stal Éverton Ribeiro. Zatažením za dres účelně zastavil do brejku spěchajícího Diaze, arbitr Pintana neměl jinou možnost.
     
    14
    První žlutou kartu inkasoval Alex Sandro. Krajní obránce si v hlavičkovém souboji nedal pozor na pravou ruku, kterou bolestivě udeřil do obličeje spoluhráče z Juventusu Cuadrada.
    10. Luis DÍAZ - 0:1
     
    10
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! Do přetaženého centru Cuadrada z pravé strany se nůžkami položil LUIS DÍAZ a trefil se skvěle na bližší tyč, Weverton se proletěl naprázdno.

    Milan Huppert

    Branky: 78. Firmino (Lodi), 90+10. Casemiro (Neymar) – 10. L. Díaz (J. Cuadrado)

    Karty:   14. Sandro (BRA), 27. Ribeiro (BRA), 87. Neymar (BRA) – 70. J. Cuadrado (CLM), 81. Ospina (CLM), 90+9. Barrios (CLM), 90+12. G. Cuéllar (CLM)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:0. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:16.
    Brazílie: Weverton – Danilo, Marquinhos, Silva (C), Sandro (62. Lodi) – Ribeiro (46. Firmino), Casemiro, Fred (68. Paquetá) – Jesus (77. Everton), Richarlison (77. Gabriel), Neymar.
    Náhradníci: Alisson, Ederson – Emerson, Everton, Fabinho, Firmino, Gabriel, Vinícius Júnior, Douglas Luiz, Militao, Paquetá, Lodi.

    Kolumbie A: Ospina (C) – D. Muñoz, Y. Mina, D. Sánchez, Tesillo – J. Cuadrado, Barrios, Uribe, L. Díaz (90+1. Murillo) – Borré (64. G. Cuéllar), D. Zapata (64. Borja).
    Náhradníci: Quintana, C. Vargas – Borja, Cardona, G. Cuéllar, Cuesta, Chará, S. Medina, Muriel, Murillo, Perlaza, Fabra.

    Rozhodčí: Pitana (ARG) – Brailovsky (ARG). Antelo (BOL)
    bahis siteleri