Jižní Afrika - Německo 1:4 (kon.) | Irsko - Indie 0:1 (kon.)
konec
Irsko - Indie

0:1

(0:0, 0:0, 0:0, 0:1)

Pátek 30.07.2021, 05:45 • Oi Hockey Stadium, Tokyo, Japonsko • Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy) • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    13
    Irky odvolávají McFerranovou a budou se snažit útočit s jednou hráčkou v poli navíc!
     
    12
    Indie právě vstřelila branku!

    Máme tady první branku zápasu, která může být zároveň rozhodující! Po fantastické přihrávce Rani do předbrankového prostoru zakončila do poloprázdné branky NAVNEET KAUROVÁ. McFerranová se snažila přesunout, avšak toto nemohla stihnout.
     
    10
    Savita předvedla dva výborné zákroky. Jako poslední si na indické brankářce vylámala zuby z bezprostřední blízkosti O'Flanaganová.
     
    5
    Deset minut do konce poslední čtvrtiny a zatím jsme neviděli jedinou branku. Nyní se to snažila změnit na jedné straně Matthewsová a na druhé straně Lalremsiami. Ani jedné se ovšem nezadařilo.
     
    1
    Zelená karta pro Teteovou. Tohle může být klíčový moment zápasu.
     
    5
    Lalremsiami měla další obrovskou příležitost po samostatném úniku. McFerranová ovšem předvedla další fantastický zákrok!
     
    1
    Bylo to velice těsné, míček skončil po ráně Navneet Kaurové jen několik centimetrů od pravé tyče. Střelu tečovala Matthewsová, která si musela opravdu oddychnout.
     
    15
    Z levé strany pálila Navneet Kaurová. Její rána skončila na tyči!
     
    15
    Fantastické zákroky McFerranové drží bezgólový stav! Irky se ale musí bránit pátému trstnému rohu v řadě.
     
    7
    McFerranová teď musela vyběhnout proti Lalremsiami, která na ní běžela úplně sama. Svůj zákrok zvládla bravůrně!
     
    3
    Zajímavá střela Holdenové, kterou výborným zákrokem vyrazila Savita.
     
    15
    Místo velké šance Indie po trestném rohu přišel rychlý protiútok. Indická obrana jej na poslední chvíli zastavila, nicméně je to pro hráčky důrazné varování, aby nenechaly zadní vrátka až moc otevřená.
     
    13
    Tentokráte Monika našla na pravé straně volnou Nehaovou, jež posílala střílenou přihrávku před branku. Na poslední chvíli zasáhla brankářka McFerranová.
     
    8
    Šance po fantastickém sprintu Teteové. Míček skončil jen těsně vedle irské branky. Následovat bude trestný roh pro Indii.
     
    6
    Tentokráte se ovšem budou muset bránit. Monika obdržela zelenou kartu.
     
    Zápas opravdu nezačne včas, tedy ve 4:45. Čeká se nejspíše na skončení utkání mezi Jihoafričankami a Němkami, které se hraje na stejném hřišti.

    Lukáš Losleben

    Neumannová (AUS), Rostronová (USA)
    Úvodní sestavy:
    Irsko: McFerranová - Watkinsová, Mtthewsová, Torransová, Dalyová, Uptonová, McLoughlinová, Dukeová, Mullanová (C), McCayová, Hawkshawová, Ticeová, Carrollová, Holdenová, McAuleyová, O'Flanaganová, Careyová, Malseedová

    Indie: Savita - Kaurová G., Ekkaová, Monika, Khokharová, Deviová, Pradhanová, Kaurová N., Nisha, Katariyaová, Udita, Toppoová, Lalremsiami, Kaurová N., Pukhrambamová, Rani (C), Teteová, Nehaová
    bahis siteleri