Kajrat – Alaškert 0:0 (kon.) | Jablonec – Celtic cz 2:4 (kon.) | Lincoln – Slovan Bratislava 1:3 (kon.)
Omonia Nikósie – Flora 1:0 (kon.) | Galatasaray – St. Johnstone 1:1 (kon.) | Mura – Žalgiris Vilnius 0:0 (kon.)
Rapid – Famagusta 3:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:4 (1:2)
Celtic Glasgow
Čtvrtek 05.08.2021, 17:45 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký večer. (19:48:30)
     
    Odveta je na programu přesně za týden v Glasgow. Začínat se bude ve 20:45 středoevropského času.
     
    Tenhle zápas bavil! Jen škoda pro český fotbal, že si z něj výrazně lepší pozici do odvety odnáší Celtic. Jablonec se skotským velkoklubem odehrál až na samotný úvod vyrovnanou partii a nemá se za co stydět.

    Ve druhém poločase byli Severočeši dlouho lepší, místo vyrovnávací branky ovšem kvůli dorážce Jamese Forresta sami inkasovali. Hosté závěr duelu pojali hodně profesorsky a přišel trest. Lob Tomáše Malínského zastavila tyč, balon si následně do vlastní brány srazil Nir Bitton. Tou dobou to s Jabloncem znovu vypadalo lépe, jenže v 90. minutě přišel čtvrtý – a pro osud dvojzápasu hodně důležitý – úder soupeře. Ryan Christie stanovil konečné skóre na 4:2 pro Celtic.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nešťastný závěr zápasu z jabloneckého pohledu ještě podtrhává chyba v rozehrávce, po níž se balon dokutálel až do autu.
    90+1. Čvančara z úhlu nepřekonal Harta.
     
    90+1
    Znovu mohl Jablonec odpovědět! Tomáš Čvančara dostal přihrávku do uličky, Joe Hart ovšem prodal své zkušenosti a skvěle vyběhl. Čvančara už k němu byl příliš blízko a nedokázal ho přehodit.
    90. CHRISTIE - 2:4
     
    90
    Celtic právě vstřelil branku!
    Skotský tým si bere zpět náskok dvou gólů. James Forrest po rychle zahraném autu poslal do pokutového území povedený bochánek. RYAN CHRISTIE poté v souboji přetlačil Surzyna a tvrdou hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal Hanušovi šanci.
     
    89
    Po jabloneckém snížení ale hosté přece jenom ještě zabrali a okupují útočnou polovinu.
     
    88
    Na jablonecké Střelnici je rázem znovu veseleji a atmosféra ožila. Nešťastný vlastní gól může být pro Celtic trošku trest za hodně profesorský přístup k závěru utkání.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Zelený (FK Jablonec).
     
    87
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Kubista, přichází Čvančara.
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Považanec, přichází Hübschman.
    85. BITTON - 2:3
     
    85
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tady jablonecké snížení! Tomáš Malínský inkasoval povedenou přihrávku do běhu. Z levého křídla zasekl na střed a se štěstím přeloboval vyběhnuvšího Joa Harta. Míč následně přistál na tyči a odrazil se od dobíhajícího obránce Celticu NIRA BITTONA do sítě!
     
    84
    Greg Taylor se dobře zbavil tlaku hned dvou napadajících protihráčů a zahrál míč až na gólmana Joa Harta.
     
    83
    Teď už se Celtic pokusil o rychlejší akci, dobře ji však zastavil Jaroslav Zelený. Jablonečtí se ještě musejí pokusit vydolovat poslední zbytky sil.
     
    82
    A znovu sledujeme pasáž, kdy skotský celek hraje, co mu stačí. Hosté drží balon a nechávají soupeře unavit se.
     
    80
    Tomáš Malínský výborně získal míč a měl před sebou prostor. Využil ho k centru po zemi do pokutového území, kde se ovšem míč od Kubisty spíše jen odrazil. Joe Hart měl snadnou práci, situaci v souboji s Kubistou skvěle zvládl stoper Starfelt.
     
    79
    Tomáš Malínský se po svém nástupu na hřiště hodně snaží a říká si o míče. Právě po jeho levé straně teď Severočeši vedou většinu akcí.
     
    78
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Pilař, přichází Holík.
     
    77
    Na Jablonecké se po třetí obdržené brance lepí trošku smůla. Míče jim odskakují a ani souhra nefunguje tak, jak by mohla. Přesto domácí nic nebalí a dál se snaží dotírat na soupeřovu defenzivu.
     
    76
    Surzyn se hned nato dostal do dalšího tvrdého souboje s Christiem. Pískat se však nebude, jablonecký hráč míč do zámezí ve skluzu odehrál křišťálově čistě.
     
    75
    Prvním karetně trestaným hráčem z jabloneckého výběru je dnes obránce Michal Surzyn.
     
    74
    Hráči Celticu drží míč na svých kopačkách a nikam se bezhlavě neženou. Domácí fotbalisté musejí běhat spíše bez balonu, což Celticu vyhovuje.
     
    73
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Pleštil, přichází Malínský.
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Kratochvíl, přichází Houska.
     
    72
    Greg Taylor do svého centru vložil až moc velkou razanci a nikoho ze spoluhráčů nenašel. Petr Rada mezitím chystá první zásahy do jablonecké sestavy.
     
    71
    Po dobře sehraném autu stihl míč na hřišti Václav Pilař. Z úrovně brankové čáry ho obloučkem posílal na penaltu, nejblíže z Jabloneckých k němu měl Dominik Pleštil, jenže přes stopery se dostat nemohl.
     
    70
    Nově příchozí Ryan Christie se snažil ve skluzu zasáhnout dobře mířený centr z levé strany. Chyběl kousíček a Jan Hanuš mohl znovu mít co dělat.
     
    69
    A znovu v akci Martin Doležal. Opět prodlužoval míč hlavou. Škoda pro Jablonec, že byl Václav Pilař v postavení mimo hru.
     
    68
    Martin Doležal prodlužoval Hanušův nákop na rozeběhnutého Vojtěcha Kubistu. Carl Starfelt měl však k balonu podstatně blíže.
     
    67
    Odsonne Édouard se hned snažil na hřišti uvést. Domácí ho ale dobře pokryly a nenechali francouzského útočníka proniknout do pokutového území.
     
    65
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Turnbull, přichází Christie.
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Abada, přichází Rogić.
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Furuhashi, přichází Édouard.
    64. FORREST - 1:3
     
    64
    Celtic právě vstřelil branku!
    Obrovská škoda pro Jablonec, který po skvělé pasáži inkasuje. Liel Abada si pohlídal hranu ofsajdu a řítil se na domácí branku. Před pokutovým územím ho dostihli beci, musel tedy střílet z hranice šestnáctky. Jan Hanuš jeho pokus vyrazil, jenže JAMES FORREST byl u míče včas a poslal ho do sítě.
     
    63
    Marně se Miloš Kratochvíl hnal za rychle rozehranou standardní situací. balon na hrací ploše nezastihl, k výkopu si ho už připravuje velezkušený Joe Hart.
     
    61
    Dominik Pleštil obdržel míč přímo do běhu a z pravé strany po zemi centroval. Nakonec to vypadá, že míč do zámezí zamířil od Doležala, rozhodčí totiž signalizují pouze odkop od branky.
     
    60
    Další sympatické chvíle Severočechů na útočné polovině. Přestože se nakonec sami vyhnali do autu, momentálně mají ze hry výrazně více.
     
    59
    Teď může skotský tým znovu získat půdu pod nohama, bude totiž po faulu rozehrávat z poloviny hrací plochy.
    58. Pleštilova střela byla sražena mimo branku.
     
    58
    Jablonec tlačí! Před bránu Celticu mířilo několik centrů. Po jednom z nich se míč odrazil k Dominiku Pleštilovi, jehož ránu levačkou srazili hosté mimo svoji klec.
     
    57
    Václav Pilař vzal další útok Jablonce na sebe, z levé strany zamířil směrem na osu hřiště a zkusil vypálit pravačkou. Joe Hart přízemní střelu bez potíží pokryl.
     
    56
    Vojtěch Kubista nevypustil zdánlivě ztracený souboj a do poslední chvíle se rval o roh. Nakonec neuspěl, obránce Celticu navíc utržil nějaký šrám.
     
    55
    Standardku rozehrál centrem Jan Krob. Miloš Kratochvíl se snažil balon prodloužit hlavou dál, ze všeho nicméně bude pouze výkop Joa Harta.
     
    54
    V hodně slušném zápase inkasuje první žlutou kartu Greg Taylor (CEL).
     
    53
    Jan Krob výborně přečetl útočnou akci Celticu po pravé straně a přerušil ji. Následný brejk si Jablonečtí sami zpomalili, přesto se k centru dostal Michal Surzyn. Vojtěch Kubista se po míči natáhl levačkou a položil se do hodně těžkého voleje, který skončil vysoko nad brankou.
     
    52
    Surzyn dával Pleštilovi hodně těžkou přihrávku. Šanci na protiútok ale hosté nevyužili a naopak centroval Jakub Považanec. Celtic se ubránil.
     
    51
    Kyogo Furuhashi si chtěl spravit chuť. Na hranici pokutového území nakonec neměl dostatek prostoru ke střele, tak ještě posouval na Jamese Forresta. Jakub Martinec měl ale k balonu nejblíže.
     
    49
    Také úvod druhé půle lépe vychází Celticu, který by se, nebýt zkratu Furuhashiho, znovu prosadil. Jablonec se spíše hledá.
    48. Abadův centr byl sražen na tyč, Furuhashi pak trestuhodně přestřelil.
     
    48
    Neuvěřitelné, co nyní neproměnil Kuogo Furuhashi. Centr Liela Abady skončil po teči jednoho z Jabloneckých na tyči. Od té se míč odrazil do malého vápna, kde japonský křídelník při snaze o dorážku přestřelil!
     
    47
    Kyogo Furuhashi využil své nízké těžiště a z levé strany si to namířil přímo k ose hřiště. Když už to vypadalo, že zkusí pravačkou zakončovat, výborně ho odstavil Jakub Martinec.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:47.
     
    První poločas je minulostí a přestože domácí tým prohrává, diváci tleskají. Jablonec musí litovat možná trošku ustrašeného úvodu, který příliš nezachytil a dvakrát inkasoval. Za Celtic se prosadili Liel Abada a Kyogo Furuhashi. Hned po druhé brance však svěřenci Petra Rady bleskově korigovali zásluhou Václava Pilaře a v 17. minutě upravili na 1:2. Skotský tým se i nadále držel víc na míči, ale Severočeši se viditelně osmělovali a v závěru poločasu si dokonce vytvořili zajímavý tlak. Jak bude vypadat druhá půle?
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Na hranici jednominutového nastavení první půle byl bolestivě zasažen Dominik Pleštil. Vypadá to ale, že bude v pořádku.
     
    44
    Po výborné akci Pilaře kopali domácí roh. Rozehrávku na sebe tradičně vzal Jan Krob a v šestnáctce Celticu bylo živo! Hráči skotského týmu však soupeře pořádně zakončit nenechali.
     
    43
    Severočeši v těchto chvílích hýří aktivitou a drží se na míči. Branka do kabiny by se Jablonci hodila, dosáhne na ni?
     
    42
    Jablonec rozehrával standardku z dobré pozice pro centr. Balon do vápna zakroutil Jan Krob, jehož centr odhlavičkoval Forrest. Ještě následoval dalekonosný volej Michala Surzyna, který ale hodně těžkou střelu poslal až na tribunu.
     
    40
    James Forrest chytrou patičkou zkoušel prostrčit míč do vápna na Furuhashiho. Celé akci však přece jenom scházela přesnost.
     
    39
    Skotský celek se rychle vrátil zpět do ofenzivy a David Turnbull vystřelil z dálky. Jeho pravačka proskákala mimo prostor domácí branky, Jan Hanuš ji ještě kontroloval skokem k tyči.
     
    38
    Michal Surzyn obral o balon Jamese Forresta a přerušil akci Celticu ještě před tím, než začala být nebezpečná.
     
    37
    Po zajímavém tlaku Jablonce, který v pokutovém území Doležal v těžké pozici nezakončil přesně, zůstal na hrací ploše sedět Liel Abada. Následně je odveden za postranní čáru.
    36. Abada protáhl Hanuše.
     
    36
    Podobná akce, jako při prvním gólu Celticu. Tentokrát ale se šťastným koncem pro Severočechy! Liel Abada se placírkou opřel do centru z levého křídla, Jan Hanuš byl ale u své pravé tyče včas a podržel svůj tým.
     
    35
    Miloš Kratochvíl výborně založil útočnou akci, když proběhl středem hřiště. Po přihrávce Václava Pilaře pak centroval Jan Krob, hosté však míč odhlavičkovali.
     
    34
    Kubista ve středu hřiště fauloval Sora, který to dal hlasitě najevo. Míč pro Celtic.
     
    33
    Ismaila Soro v souboji kličkou oklamal Kubistu a nastřeloval míč ze strany do malého vápna. Tam výborně zasáhl Jaroslav Zelený, který žádného z protihráčů k zakončení nepustil.
     
    32
    Jakub Považanec si dobře pokryl míč před dvěma protihráče. Pak ho chtěl chytře prostrčit Janu Krobovi, jenže ten Považancův úmysl nepochopil a zůstal stát.
     
    31
    Michal Surzyn zastavil akci soupeře za cenu rohového kopu. Hosté jej rozehráli nakrátko, jenže s řešením standardky určitě nebudou spokojení. Nejen, že následný centr v klidu odvrátil Miloš Kratochvíl, ale ještě se mával ofsajd.
     
    30
    Joe Hart dobře přečetl hru, vyběhl daleko mimo svoji branku a rezolutně odpálil míč před přibíhajícím Martinem Doležalem.
     
    29
    Jablonec po delší době eviduje střelecký pokus. Na pravé straně se prostor otevřel Dominiku Pleštilovi, který si míč navedl až za pokutové území a zkusil štěstí. Rána nicméně mířila značně nad branku Celticu.
     
    28
    Kubista donutil Bittona ke skákavé malé domů. Joe Hart si s ní ale poradil a konstruktivně rozehrál na levého obránce.
     
    27
    Jakub Považanec si okolo Nira Bittona píchl balon až do zámezí. Skotské mužstvo bude vhazovat.
     
    26
    Po dobré práci Doležala se kupředu vydal Jablonec. Vojtěch Kubista pak svojí přihrávkou zahnal Václava Pilaře do těžké pozice. Přesto ještě v akci pokračoval podél levé lajny Jan Krob, jemuž se přes dvojnásobný blok nacentrovat nepodařilo.
     
    25
    Fotbalisté Celticu znovu zdlouhavě kombinují.
     
    24
    Callum McGregor se s tím nepáral a ze střední vzdálenosti zkusil po mokrém terénu vystřelit. Rána mu však trošku sjela a projela asi dva metry okolo tyčky.
     
    22
    James Forrest si z levé strany podél šestnáctky šikovně naváděl míč na pravou nohu. Nakonec se dostal i ke střele, tu mu pohotovým skluzem zblokoval Michal Surzyn.
     
    21
    Celtic se stále drží na balonu, jenže se s ním aktuálně nemůže dostat nikam dál. Na trenérovi Postecouglovi je vidět nespokojenost a směrem ke svým svěřencům horlivě gestikuluje.
     
    20
    Martin Doležal ukázkově vypomohl obraně. Míč nejdříve vypíchl a poté ho ještě ve skluzu zvládl zahrát k brankáři Hanušovi.
     
    19
    Branka domácích probudila i fanoušky, kteří zápasu aktuálně dotvářejí velmi dobrou atmosféru. U míče se znovu nacházejí hosté, kteří operují okolo pokutového území.
    17. PILAŘ - 1:2
     
    17
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Severočeši na druhý gól soupeře bleskově reagují! Jakub Považanec nádherným obloučkem ze středu hřiště za obranu Celticu nastartoval VÁCLAVA PILAŘE, který pádil sám na Harta a chladnokrevně ho prostřelil po zemi k tyči.
    16. FURUHASHI - 0:2
     
    16
    Celtic právě vstřelil branku!
    Z jabloneckého pohledu se zápas nevyvíjí vůbec dobře. Nir Bitton nachytal domácí defenzivu v nedbalkách a skvělou průnikovou přihrávkou našel KYOGA FURUHASHIHO. Ten si balon prvním dotekem připravil a druhým ho dloubl přes padajícího Jana Hanuše!
     
    15
    Aktivní Abada dostal až příliš prostoru. Zprava si míč navedl na svoji silnější levačku a obstřelem z hranice pokutového území donutil Jana Hanuše ke kvalitnímu zákroku.
     
    13
    Miloš Kratochvíl zkoušel dvakrát za sebou štěstí zpoza vápna. Obě rány hosté zblokovali, jenže k míči se pak ještě dostal Martin Doležal, jehož centr Joe Hart nekrotil zrovna suverénně. Nakonec mu vypomohli beci.
    12. ABADA - 0:1
     
    12
    Celtic právě vstřelil branku!
    První gól je na světě, skotský tým jde do vedení. Z levé strany do pokutového území Jablonce přilétl naprosto přesný přízemní centr přímo na levou nohu LIELA ABADY. První pokus mu obrana zblokovala, jenže následná dorážka stejného hráče už přistála v síti.
     
    11
    Ismaila Soro v souboji nezaviněně zasáhl do horní části těla Vojtěcha Kubistu. Ten skončil v nefotbalové pozici na zemi a rozhodčí píská faul.
     
    10
    Hráči Celticu drží míč na svých kopačkách a nikam se s ním neženou. Zdá se, že hosté by chtěli co nejvíce diktovat tempo hry.
     
    8
    Na druhé straně se osmělili i Jablonečtí. Po sražené střele Vojtěcha Kubisty se kopal roh. A znovu to byl Kubista, kdo před brankou nadělal obraně soupeře plné ruce práce.
     
    7
    První vyložená šance Celticu! Anthony Ralston přízemní přihrávkou našel v šestnáctce neobsazeného Davida Turnbulla, jehož přízemní zakončení bez přípravy lapil Jan Hanuš. Střela se hráči Celticu vůbec nevydařila podle představ.
     
    6
    Skotský tým je v úvodu utkání častěji u míče a snaží se najít cestičku, kudy proniknout do pokutového území pozorně bránícího soupeře.
     
    5
    James Forrest dobře narazil balon Callumu McGregorovi. Kapitán hostujícího celku si ho nicméně dal ve vápně trošku dál od kopačky, než by se mu hodilo. Následná zpětná přihrávka posléze postrádala přesnost.
     
    4
    Jakub Martinec si výborně pohlídal průnikovou přihrávku Celticu a tělem odclonil Forresta, který se k míči nemohl dostat. Vykopávat tedy bude pro změnu Jan Hanuš.
     
    3
    Jan Krob výborně napadal hostující rozehrávku, až jej protihráč nastřelil. Balon končí v zámezí, rozehrávat se bude od brány Joa Harta.
     
    2
    Liel Abada nabral rychlost a parádně se prosmýkl po pravém křídle. Poradil si přitom s Janem Krobem i Jaroslavem Zeleným, skákavý centr už ale spolehlivě zachytil Jan Hanuš.
     
    1
    Jdeme na to! Ještě, než hráči Celticu uvedli míč do hry, poklekli. Z jabloneckých tribun za to schytali hlasitou negativní reakci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Turecký rozhodčí Meler už přivádí hráče obou týmů na hrací plochu, za chvíli začínáme!
     
    To kouč Celticu Ange Postecoglou dnes sestavou zamíchal více. Hned pár dní po podpisu smlouvy se v brance ukáže jednoznačně největší hvězda tohoto dvojutkání Joe Hart. Na stoperu se představí další nový přírůstek do zelenobílé rodiny, Švéd Carl Starfelt. A jen na lavičce zůstávají výrazné posily ofenzivy, kterým se ovšem poslední dobou nedařilo – Odsonne Édouard a Ryan Christie.
     
    Petr Rada v porovnání s nepovedeným ligovým zápasem v Mladé Boleslavi učinil v základní sestavě dvě změny. Davida Štěpánka nahrazuje na pravém kraji obrany Michal Surzyn, místo Tomáše Malínského na levém křídle nastoupí Václav Pilař.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: Hanuš – Surzyn, Martinec, Zelený, Krob – Považanec – Pleštil, Kubista, Kratochvíl, Pilař – Doležal (C).
    Náhradníci: Vajner, Hrubý – Hübschman, Štěpánek, Holík, Haitl, Vaníček, Houska, Malínský, Smejkal, Čvančara.

    Celtic FC: Hart – Ralston, Bitton, Starfelt, Taylor – Soro, Turnbull, McGregor (C) – Abada, Forrest, Furuhashi.
    Náhradníci: Blain, Barkas – Ajeti, Montgomery, Edouard, Christie, Murray, Robertson, Rogić, Urhoghide, Welsch.

    Rozhodčí: Meler – Eyisoy, Komurcuoglu (všichni TUR)..
     
    CELTIC FC

    Celtic v uplynulé sezóně skotské ligy skončil druhý za suverénními Rangers, což mu vyneslo start ve druhém předkole Ligy mistrů. V něm nicméně neuspěl a po velké bitvě nestačil na dánský Midtjylland. Svěřenci bývalého kouče australské reprezentace Angeho Postecogloua už tedy svoji pozornost upínají k Evropské lize.

    Fotbalisté Celticu už stihli odehrát první kolo domácí ligy, jenže v něm se na zápas s Jabloncem nenaladili vůbec dobře. Nováčkovi Hearts totiž překvapivě podlehli 1:2. Úvodní ligová prohra společně s koncem v Lize mistrů donutily vedení klubu ke změnám. Celtic posílil například ofenzivní japonský hráč Furuhashi Kyogo, jehož následovala dvě zajímavá jména z anglické Premier League – brankář Joe Hart z Tottenhamu a záložník James McCarthy z Crystal Palace.

    Celtic už potřebuje kvalitní výsledek. Ukáže v Jablonci, že je v evropských pohárech přece jenom neporovnatelně ostřílenější?
     
    FK JABLONEC

    Jablonečtí minulý rok obsadili skvělou bronzovou příčku ve FORTUNA:LIZE, odměnou jim je nasazení do třetího předkola Evropské ligy. Pokud se chtějí dostat až do základní skupiny, budou muset z cesty odklidit dva soupeře. V případě, že neuspějí, ještě budou mít možnost nápravy v nově vzniklé Konferenční lize.

    Severočeši v předkolech historicky zrovna úspěšní nejsou, letos ovšem až na odchod kanonýra Schranze udrželi kádr pohromadě a dělají si zálusk na pohárový podzim. Svěřenci Petra Rady už za sebou mají dvě soutěžní klání v rámci domácí soutěže. Ostravský Baník nejprve porazili 1:0, načež poměrem 0:3 padli v Mladé Boleslavi.

    Ve dvojzápasu s Celticem český celek není papírovým favoritem, zejména na domácím hřišti už však v minulosti spoustu podobně kvalitních soupeřů velice potrápil. Vytvoří si jablonečtí fotbalisté dobrou výchozí pozici pro odvetu?
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! V rámci třetího předkola Evropské ligy bude mít Jablonec těžkou práci, na sever Čech totiž ze Skotska dorazí slavný Celtic.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 17. Pilař, 85. Bitton (vla.) – 12. Abada, 16. Furuhashi, 64. Forrest, 90. Christie

    Karty:   75. Surzyn (JAB), 88. Zelený (JAB) – 54. Taylor (CEL)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:7.
    FK Jablonec: Hanuš – Surzyn, Martinec, Zelený, Krob – Považanec (86. Hübschman) – Pleštil (73. Malínský), Kubista (86. Čvančara), Kratochvíl (73. Houska), Pilař (78. Holík) – Doležal (C).
    Náhradníci: Vajner, Hrubý – Hübschman, Štěpánek, Holík, Haitl, Vaníček, Houska, Malínský, Smejkal, Čvančara.

    Celtic Glasgow: Hart – Ralston, Bitton, Starfelt, Taylor – Soro, Turnbull (65. Christie), McGregor (C) – Abada (65. Rogić), Forrest, Furuhashi (65. Édouard).
    Náhradníci: Blain, Barkas – Ajeti, Montgomery, Édouard, Christie, Murray, Robertson, Rogić, Urhoghide, Welsch.

    Rozhodčí: Meler – Eyisoy, Komurcuoglu (všichni TUR).
    Čtvrtek 12.08.2021
    Celtic - Jablonec 3:0

    Branky: 26. Turnbull, 55. Turnbull, 73. Forrest

    Karty:   45+1. Furuhaši (CEL), 85. Montgomery (CEL) – 40. Kratochvíl (JAB), 49. Holík (JAB)

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:8.
    bahis siteleri