Parkurové skákání - týmy cz (kon.)
konec
Parkurové skákání - týmy

Pátek 06.08.2021, 12:00Olympijské hry - Jezdectví
Sledujte:
     
    Konečné pořadí
    1. Švédsko 0
    2. Belgie 4
    2. Německo 4
    4. Švýcarsko 10
    5. USA 13
    6. Francie 15
    7. Velká Británie 20
    8. Brazílie 25
    9. Nizozemsko 26
    10. Argentina 27
    ...
    15. Česko 45 (14:55:59)
     
    České trio Aleš Opatrný, Anna Kellnerová a Ondřej Zvára postup do finále týmového parkuru nevybojovali a obsadili konečné 15. místo. V kvalifikaci si nejlépe vedli Švédové, kteří jako jediní neobdrželi ani jeden trestný bod.
     
    Závod skončil.
     
    19
    Nebyl to ale vůbec jistý výkon! Nakonec došlo ke dvěma shozům a osmi trestným bodům! Kdyby přidal ještě jeden, Nizozemsko by senzačně skončilo. Závěr ale zvládl a Nizozemci postupují z devátého místa.
     
    19
    Maikel van der Vleuten, bronzový z individuálního parkuru, zakončí celou kvalifikaci.
     
    18
    Daniel Deusser zajel čistý parkur, jeho konto tíží jen jeden trestný bod za překročení limitu. Němci mají v součtu čtyři body a dostávají se na druhé místo spolu s Belgií.
     
    17
    Belgičané zakončili kvalifikaci jen se čtyřmi trestnými body a jdou na druhé místo! Gregory Wathelet obdržel dva body za překročení časového limitu.
     
    Už je jisté, že český tým nepostoupí, ani kdyby zbývajícím třem týmům nevyšlo poslední kolo a došlo by k jejich nedokončení.
     
    16
    Hned devět trestných bodů připisuje na švýcarské konto Steve Guerdat. Jeho parkur ale stačí na hladký postup. Švýcaři totiž měli doposud jen dva body na kontě a vynáší jim to aktuálně 2. místo.
     
    15
    Velké problémy měl Rodrigo de Paula Pessoa s koněm Carlitem, který se dopustil i jedné neposlušnosti. Nakonec však svou kvalifikační jízdu oba zvládli, byť s 20 trestnými body. Brazilcům ale určitě zatrnulo. Nakonec postupují s 25 body, ale málem se zrodilo obrovské selhání.
     
    14
    Ben Maher z Velké Británie také neprojel čistý parkur. Shodil ale jen jedno břevno, rychlost byla v pořádku. Britové tak s 20 trestnými body postupují do finále.
     
    13
    Mclain Ward potvrdil postup Američanů do finále. Připsal pět bodů, což v součtu dělá 13. Spojené státy se řadí na aktuálně druhou příčku.
     
    12
    Švédsko je nezastavitelné! I Peter Fredricson zapsal při svém parkuru čistý a rychlý průjezd. Švédové vyhrajou tuto kvalifikaci, protože jako jediní mají po třech jízdách 0 trestných bodů!
     
    11
    Nepříliš vydařený parkur Mathieu Billota, který zapisuje devět trestných bodů. Ale Francii to stačí, postupuje i s 15 body.
     
    8,9,10
    Japonsko, Izrael a Irsko ve třetím kole nenastupují!
     
    7
    Mouda Zeyada z Egyptu zapsal tři shozená břevna. Egypt má kvůli tomu 29 trestných bodů a řadí se aktuálně za Argentinu, která vybojovala postup do finále jako první z týmů!
     
    6
    Daniel Meech po dvou chybách na dvojskoku před cílem připisuje 9 bodů na konto Nového Zélandu. V součtu je to 39 trestných bodů a čtvrté místo bez šance na postup.
     
    5
    Abdelkebir Ouaddar kazí svým parkurem výsledek svého týmu. Zapsal 21 trestných bodů a Maroko klesá s 37 body až za Čínu.
     
    4
    Argentina je po dojetí Matiase Albarracina, který zapsal šest trestných bodů, průběžně ve vedení. Má ale 27 trestných bodů a to na postup stačit v této konkurenci nebude.

    Jan Vojkůvka

    bahis siteleri