Parkurové skákání - týmy cz (kon.)
konec
Parkurové skákání - týmy

Pátek 06.08.2021, 12:00Olympijské hry - Jezdectví
Sledujte:
     
    19
    Nebyl to ale vůbec jistý výkon! Nakonec došlo ke dvěma shozům a osmi trestným bodům! Kdyby přidal ještě jeden, Nizozemsko by senzačně skončilo. Závěr ale zvládl a Nizozemci postupují z devátého místa.
     
    15
    Velké problémy měl Rodrigo de Paula Pessoa s koněm Carlitem, který se dopustil i jedné neposlušnosti. Nakonec však svou kvalifikační jízdu oba zvládli, byť s 20 trestnými body. Brazilcům ale určitě zatrnulo. Nakonec postupují s 25 body, ale málem se zrodilo obrovské selhání.
     
    12
    Švédsko je nezastavitelné! I Peter Fredricson zapsal při svém parkuru čistý a rychlý průjezd. Švédové vyhrajou tuto kvalifikaci, protože jako jediní mají po třech jízdách 0 trestných bodů!
     
    8,9,10
    Japonsko, Izrael a Irsko ve třetím kole nenastupují!
     
    7
    Mouda Zeyada z Egyptu zapsal tři shozená břevna. Egypt má kvůli tomu 29 trestných bodů a řadí se aktuálně za Argentinu, která vybojovala postup do finále jako první z týmů!
    Aleš Opatrný
     
    1
    Ale bohužel. Jsou tam tři shozy, překročení časového limitu a dalších 12 trestných bodů. V součtu 45 trestných bodů a to s největší pravděpodobností na postup do finále stačit nebude.
     
    12
    Čistá a rychlá jízda od Švédky Malin Baryardové-Johnsonové! Švédsko se díky tomu drží po dvou jízdách stále na nule a postup do finále má na dosah, i kdyby v poslední jízdě přišlo několik shozů.
     
    Koki Saito z Japonska nakonec v druhé rundě vůbec nenastoupí. Japonci se tak propadají na jednu z posledních příček a naději na postup mají jen v tom případě, že hodně týmům nedokončí alespoň jeden jezdec.
     
    Irsko nebude v týmovém parkuru pokračovat.
    Neposlušnost koně Armaniho
     
    4
    Eugenio Garza Perez nezvládá hradbu. Kůň dvakrát odmítl skočit a to znamená eliminaci. Mexiko je v problémech, propadá se na poslední místo. Závod přitom měl tento tým rozjetý fantasticky.
    Anna Kellnerová
     
    1
    Místní závodiště jí nesedí. Po nevydařené kvalifikaci jednotlivců kazí i týmový parkur. Zapisuje hned 17 trestných bodů za čtyři shozy a překročení limitu. Bohužel, dohromady je to 32 trestných bodů.
     
    15
    To Marlon Zanotelliová z Brazílie zajela nejen čistě, ale i rychle a u Brazílie díky tomu svítí 0! Nebylo tomuto parkuru vůbec, co vytknout.
     
    12
    Čistá a rychlá jízda! Henrik von Eckermann zvládl parkur pod 80 sekund, bez jediného shozu, a posílá Švédsko do čela!
    Zbořená překážka a pád koně Alejandra
     
    9
    Ale ne! Shane Sweetnam zcela kazí svůj parkur, má ohromné množství shozů a dokonce pád na jedné překážce i s koněm Alejandrem. Alejandro byl nervozní už na předchozích překážkách, ale ten pád nebyl hezký. Naštěští jsou oba v pořádku.

    Jan Vojkůvka

    bahis siteleri