Slavia – Litoměřice 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Martin 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 2:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:4 (po pr.)
Tábor – Steel Wings Linz 3:0 (kon.) | Plzeň – Šumperk 1:3 (kon.) | Havířov – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
Motor ČB – Sparta 2:3 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 2:1 (kon.) | Kobra – Příbram 3:8 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Znojmo – Kometa Brno 4:6 (kon.) | Prostějov – Vsetín 3:3 (kon.)
Sokolov – K. Vary 3:7 (kon.) | Jihlava – Kladno 3:4 (1:3 po s.n.) | Nový Jičín – Kopřivnice 2:3 (kon.)
Kadaň – Klatovy 4:3 (po pr.) | Příbram – Kobra 0:0 (19:00)
konec
HC Kobra Praha
3:8 (2:1, 0:4, 1:3)
HC Baník Příbram
Úterý 10.08.2021, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • Přípravné zápasy
Partner:
     
    51:48
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LADISLAV GENGEL. Asistence: Miroslav Rohlík a Daniel Seniov.
     
    50:15
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PANNA. Asistence: Petr Josefus.
     
    49:48
    Příbram právě vstřelila branku!
    Jenže hosté i tentokrát velmi rychle odpovídají a hatí domácí naděje na srovnání! Sochůrka tentokrát překonal DANIEL SENIOV – 3:6! Asistence: Josef Saňa, Miroslav Rohlík.
     
    47:08
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tentokrát už souhra mezi RICHARDEM MUCHOU a Martinem Čurdou zafungovala, domácí snižují na rozdíl dvou branek! Druhý jmenovaný od mantinelu nabídl kotouč tomu prvnímu, který s pukem takřka dokráčel za brankovou čáru – 3:5! Asistence: Richard Mucha.
     
    36:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro domácí naprosto hororová třetina, i další středočeské tažení na klec končí brankou! Sochůrek loví ze své klece pátý kotouč, který za něj uklidil ostřílený veterán ZDENĚK KUTLÁK – 2:5! Asistence: Ondřej Panna, David Zdeněk.
     
    35:30
    Příbram právě vstřelila branku!
    Situace se pro branické hráče vůbec nevyvíjí dobře, v průběhu druhé třetiny inkasují už potřetí! JOSEF SAŇA si svou druhou přesnou ranou v utkání zadělává na hattrick – 2:4! Asistence: Petr Tejral, Ladislav Gengel.
     
    27:57
    Příbram právě vstřelila branku!
    A jen o osmašedesát sekund později přichází obrat! Pražská obrana se úplně rozpadla, čehož naplno využil DANIEL SENIOV, který puk za gólmana protlačil z bezprostřední blízkosti brankoviště – 2:3! Bez asistence.
     
    26:49
    Příbram právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, v sedmadvacáté minutě v Braníku začínáme zase od začátku! Sochůrek nyní nestačil zareagovat na zakončení DANIELA KOLOUCHA – 2:2! Asistence: David Zdeněk, Tomáš Furch.
     
    16:02
    Příbram právě vstřelila branku!
    Reakce ale tentokrát přišla velmi rychle! Straka poslal pryž podél modré čáry na volného JOSEFA SAŇU, který z prostoru těsně před hranicí útočného pásma propálil bezmocného domácího gólmana – 2:1! Asistence: Adolf Straka, Petr Sirotek.
     
    15:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté měli sice v posledních minutách na ledě více ze hry, i druhý gól utkání ale nakonec padá do jejich sítě! Tentokrát recept na Šorfa našel zkušený MARTIN ČURDA – 2:0! Asistence: Richard Mucha.
     
    10:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    Čekání na první gól je po deseti a půl minutách hry u konce, Braničtí otevírají skóre a jdou do vedení! Jako první se na střeleckou listinu zapisuje DOMINIK NOVÁK, který přetavil bleskový útočný výpad v branku – 1:0! Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. Novák, 16. Čurda (Mucha), 48. Mucha (Čurda) – 17. Saňa (Straka, Sirotek), 27. Kolouch (Zdeněk, Furch), 28. Seniov, 36. Saňa (Tejral, Gengel), 37. Kutlák (Panna, Zdeněk), 50. Seniov (Saňa, Rohlík), 51. Panna (Josefus), 52. Gengel (Rohlík, Seniov)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Procházka, Janda, Holý, Knesl (A), Pelant, Zmeškal, Ženíšek, Brůna – Šťastný (A), Hrubý, Indra, Novák (C), Zídek, Šálek, Mucha, Hlinka, Čurda, Sovík, Petrák, Janča.
    HC Baník Příbram: Šorf (31. Kúdela) – Kutlák, Hlaváček, Straka, Saňa, Malý, Vinš, Zdeněk – Rohlík (A), Josefus (C), Panna (A), Tlačil, Seniov, Chlouba, Káník, Sirotek, Gengel, Kolouch, Furch, Pinkas, Tejral.

    Rozhodčí: Výborný – Nekvapil, Kratochvíl.
    bahis siteleri