Olomouc – Č. Budějovice 3:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 0:2 (kon.) | Karviná – Zlín 2:3 (kon.)
Bohemians 1905 – Sparta 1:1 (kon.)
konec
MFK Karviná
2:3 (1:0)
FC Zlín
Sobota 14.08.2021, 16:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Martin CEDIDLA - 2:3
     
    90+2
    Zlín právě vstřelil branku!
    Janetzký sklepl dlouhý balón před šestnáctkou mezi Fantiše a Cedidlu a právě čerstvý MARTIN CEDIDLA trochu šťastnou střelou dokázal dostat míč kolem pravé tyče do karvinské brány! Zlín vede 3:2!
     
    90
    Dvojitá změna trenéra Kameníka. Hlinku s Poznarem nahradili Simerský s Cedidlou.
     
    88
    Karviná vystřídala, hosté to nestihli. Qoseho nahradil Svoboda.
     
    87
    Po karvinském tlaku se Zlínští vydali do brejku, Poznar přihrál před bránu Condemu, který střelou z první orazítkoval pouze reklamní panel vedle karvinské brány! Velká šance hostů!
     
    82
    Janetzký zatáhl za dres Čmelíka u pravého rohového praporku a Karvinští budou mít dobrou příležitost ke skórování. Zlínský hráč za svůj faul uviděl žlutou kartu.
     
    79
    Trenér Weber zareagoval na výsledek a především na hru střídáním. Lukáš Bartošák opustil hřiště, místo něj přišel Vasilij Siňavskij.
    79. Tomáš POZNAR - 2:2
     
    79
    Zlín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ POZNAR si počkal na pohyb brankáře Neumana a střelou na druhou stranou vyrovnal na 2:2!
    78. Dramé bez rozmyslu sestřelil Tkáče, penalta pro hosty!
     
    78
    Penalta po pádu Davida Tkáče, který zakopl o nohu Dramého, když mířil do střelecké pozice! Vynikající šance pro Zlín na vyrovnání skóre!
     
    74
    Dvojité střídání na straně Zlína. Hřiště opustili Youba Dramé s Reiterem, místo nich vyběhli na trávník Tkáč s Janetzkým.
     
    66
    Dvojitá změna v karvinském týmu a přestávka na občerstvení. K té nemusí spěchat dvojice Papadopulos – Túlio, pro které dnešní zápas končí. Necelou půlhodinu stráví na hřišti Rafael Tavares a Aleš Nešický.
     
    63
    V Karviné mohlo být vyrovnáno! Domácí stopeři si nepohlídali dvojici Fillo – Poznar. První jmenovaný vybídl zpětnou přihrávkou z pravé strany Poznara, který dokázal v záklonu vystřelit na bránu a orazítkoval pravou tyč Neumanovy brány!
    60. Martin FILLO - 2:1
     
    60
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využili standardní situaci ke snížení! Dramé zahrál míč do malého vápna, odkud se odrazil do zadní části pokutového území, kde se opřel do míče MARTIN FILLO a tvrdou střelou k levé tyči snížil na 2:1!
     
    55
    Krásná kombinace Zlína, Fantiš přihrávkou na pravou stranu nabídl míč Fillovi, ten ještě balónem našel u penaltového puntíku Reitera, ale zlínský záložník z otočky trefil jen nohu karvinského hráče! Obrovská šance Zlína!
     
    50
    Marek Hlinka inkasoval žlutou kartu za zpomalující faul ve středu pole.
    47. Michal PAPADOPULOS - 2:0
     
    47
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to je vstup do druhé půle! Čmelík přihrál míč ke kraji levé šestnáctky, Bartošák odcentroval na přední tyč, kam si zaběhl MICHAL PAPADOPULOS a v pádu dopíchl míč za záda brankáře Rakovana! Domácí vedou 2:0!
     
    45
    Santos pláchl po pravém křídle, odcentroval před bránu, kde Papadopulos prodloužil míč na zadní tyč, odkud Túlio hlavou těsně minul spojnici břevna a levé tyče!
    42. Čmelíková rána bez přípravy letěla jen do sítě nad bránou
     
    42
    Túlio poslal zajímavý centr z levé strany před pokutové území, kde Santos prodloužil míč do volného prostoru na pravé straně šestnáctky, tam se opřel do balónu Čmelík a z první obrovskou šanci trestuhodně zahodil, když míč volejem napálil vysoko nad bránu.
     
    38
    Zraněného Dostála nahradil ve zlínské bráně Matěj Rakovan.
     
    33
    Na rohový kop z pravé strany si nejlépe vyskočil Túlio a hlavou těsně minul břevno Dostálovy brány.
    26. Slezané dá hrozí ze vzduchu, tentokrát to zkoušel Santos
     
    26
    Další šance Karviné! Z levé strany centroval do vápna Bartošák, Santos míč hlavou minul, následně došlo k závaru, po kterém budou domácí zahrávat rohový kop.
    23. Petr BUCHTA - 1:0
     
    23
    Karviná právě vstřelila branku!
    Qose rozehrál přímý kop na zadní tyč, odkud míč vrátil před bránu Santos a PETR BUCHTA v chumlu před brankovou čárou hlavou umístil míč do zlínské brány! Karviná vede 1:0!
     
    19
    Zlínští jsou při chuti, z levé strany vypustil pohlednou zpětnou přihrávku Fantiš a Conde z první vypálil těsně vedle karvinské brány.
    17. Poznar střelou z přímáku protáhl Neumana, ten však zasahovat nemusel
     
    17
    Poznar vypálil kolem přes zeď k pravé tyči, ale o fous minul karvinskou bránu!
    14. Nebezpečná hlavička Qoseho skončila mimo bránu
     
    14
    Aktivní Túlio našel na pravé straně Čmelíka, ten si naběhl s míčem do pokutového území, odkud nacentroval míč na přední tyč do malého vápna. Qose se dostal k hlavičce, ale míč usměrnil jen vedle brány! Brankář Dostál si hluboce oddechnul, protože byl u karvinského záložníka pozdě.
    7. Žlutá karta
     
    7
    Marco Túlio našel na pravém kraji Čmelíka, ten vypustil ze své pravačky prudký centr na bránu. Brankář Dostál míč vyrazil před sebe, následně do něj vrazil dobíhající Túlio. Rozhodčí přerušil hru a vytasil z kapsičky žlutou kartu pro karvinského hráče.

    Igor Mainka

    Branky: 23. P. Buchta (Santos), 47. Papadopulos (Bartošák) – 60. Fillo, 79. Poznar (pen.), 90+2. Cedidla

    Karty:   7. Túlio (KAR) – 50. Hlinka (ZLN), 82. Janetzký (ZLN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:18.
    MFK Karviná: Neuman – Santos, P. Buchta, S. Dramé, Křapka – Mangabeira, Túlio (66. Nešický) – Čmelík, Qose (88. Svoboda), Bartošák (79. Siňavskij) – Papadopulos (C) (66. Tavares).
    Náhradníci: Ciupa – Stropek, Nešický, Svoboda, Tavares, Jurásek, Siňavskij.

    FC Zlín: S. Dostál (38. Rakovan) – Fillo, Procházka, J. Kolář, Vraštil – Reiter (74. Janetzký), Hlinka (90. Simerský) – Fantiš (90. Cedidla), Conde, Y. Dramé (74. Tkáč) – Poznar (C).
    Náhradníci: Rakovan – Simerský, Tkáč, Cedidla, Matejov, Nečas, Janetzký.

    Rozhodčí: Machálek – Nádvorník, Vodrážka.

    Diváci: 1597
    bahis siteleri