West Ham – Leicester 4:1 (kon.)
konec
West Ham United
4:1 (1:0)
Leicester City
Pondělí 23.08.2021, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Michail ANTONIO - 4:1
     
    84
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí ještě nemají dost, nyní už je prakticky jasné, že z tohoto duelu vyjdou jako vítězové. Coufal poslal z pravého křídla centr do velkého vápna, kde si MICHAIL ANTONIO pravačkou přehodil míč do lepší pozice a poté jej skluzem stihl tečovat za záda hostujícího gólmana, který zřejmě trochu zaváhal při vyběhnutí.
    80. Michail ANTONIO - 3:1
     
    80
    West Ham právě vstřelil branku!
    Coufal si se svým českým parťákem vyměnili přihrávku, ale pak se stáhli ke středové lajně, odkud založili novou útočnou akci, na jejíž konci byla přihrávka Rice z levého křídla do pokutového území, kde se míč zpracoval MICHAIL ANTONIO, následně se obtočil kolem bránícího hostujícího kapitána a tvrdou ranou na vzdálenější tyč překonal Schmeichela.
    69. Youri TIELEMANS - 2:1
     
    69
    Leicester právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tu snížení. James Maddison posílal přihrávku z levé strany do pokutového území, kde se dva jeho spoluhráči snažili zakončit, ale ani jeden míč netrefil. To se povedlou až YOURIMU TIELEMANSOVI, jenž svoji první střelu adresoval jen do protihráče, avšak dostal se k dorážce a se štěstím překonal vyběhnutého gólmana, který míč ztlumil, ale nezastavil.
    56. Saïd BENRAHMA - 2:0
     
    56
    West Ham právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba hostů znamená zvýšení vedení domácího mužstva už na rozdíl dvou branek. Çağlar Söyüncü, kapitán Leicesteru, posílal malou domů, ale pro míč si doběhl Antonio, možná chvíli váhal, zda zakončit, ale nakonec se rozhodl pro přihrávku na střed, kam přiběhl SAÏD BENRAHMA, který zamířil do opuštěné hostující svatyně. Balón poslal k levé tyči.
    26. Pablo FORNALS - 1:0
     
    26
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení. Vše začalo špatnou souhrou hostů ve středovém kruhu, domácí sebrali míč a vyrazili dopředu, PABLO FORNALS přihrál na levou stranu pokutového území Benrahmovi, ten svému spoluhráči pas oplatil a prvně jmenovaný borec s osmičkou na zádech levačkou lehce tečoval balón k pravé tyči, kam Kasper Schmeichel neměl šanci dosáhnout.

    Petr Frömel

    Branky: 26. Fornals (Benrahma), 56. Benrahma (Antonio), 80. Antonio (Rice), 84. Antonio (Coufal) – 69. Tielemans

    Karty:   71. R. Pereira (LEC)   40. Ayoze Pérez (LEC)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 10:2. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:8.
    West Ham United: Fabiański – Coufal, C. Dawson, Ogbonna, Cresswell – Rice (C), Souček – Bowen, Benrahma (89. Noble), Fornals – Antonio (89. Jarmolenko).
    Náhradníci: Aréola – Diop, Fredericks, Baptiste, Lanzini, Noble, Johnson, Coventry, Jarmolenko.

    Leicester City: Schmeichel – R. Pereira, Amartey, Söyüncü (C), Thomas – Tielemans, Ndidi – Ayoze Pérez, Maddison (81. Soumaré), H. Barnes (64. Daka) – Vardy (81. Iheanacho).
    Náhradníci: D. Ward – Castagne, Albrighton, Choudhury, Dewsbury-Hall, Praet, Soumaré, Iheanacho, Daka.

    Rozhodčí: M. Oliver – S. Burt, S. Bennett
    bahis siteleri