Třinec – Fribourg cz 3:4 (kon.) | IFK Helsinky – Zürich 0:2 (kon.) | Frölunda – Mladá Boleslav cz 4:3 (kon.)
Mnichov – SønderjyskE 6:2 (kon.) | Mannheim – Cardiff 7:2 (kon.) | HC Slovan – Leksands IF 2:4 (kon.)
Lausanne – Rauma 0:3 (kon.) | Zug – Rögle BK 1:2 (po pr.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
6:2 (2:1, 3:0, 1:1)
SønderjyskE Ishockey
Čtvrtek 02.09.2021, 19:00 • Olympia-Eisstadion, Mnichov • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Ve středním pásmu došlo k neporozumění mezi Blumem a Ellerem. Oba hokejisté si rozdali pár ran, následně odjeli pykat na trestnou lavici za hrubost.
    52:07 Mike SZMATULA - 6:2
     
    52:07
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Parádní úvod dlouhé početní převahy pro SønderjyskE, jež snižuje na rozdíl čtyř gólů. V levém kruhu měl hodně prostoru na zamíření MIKE SZMATULA, který objevil mezírku u bližší tyčky. Asistence: Martin Eskildsen.
     
    51:52
    Naprosto nepochopitelný zkrat předvedl Sebastian Cimmermann, jenž mimo dění hry krosčekem nebezpečně narazil na hrazení protihráče. Rozhodčí po konzultaci s videorozhodčím vyloučili domácího útočníka na 5 minut a do konce utkání a nutno podotknout, že zaslouženě.
     
    46:29
    Filip Varejcka by si měl na svou hokejku dávat větší pozor. Podruhé v utkání je trestán za hru vysokou holí, nyní zasáhl soka v útočném pásmu.
    44:00 Jonathon BLUM - 6:1
     
    44:00
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Hráči Mnichova střílí šestý gól. Tiffels bekhendem nahodil puk před bránu a ve zmatku se nejlépe zorientoval JONATHON BLUM, americký zadák našel mezeru mezi Henriksenovými betony. Asistence: Frederik Tiffels a Ben Street.
     
    36:31
    Další vyloučení, opět na domácí straně. Za vlastní brankou Daryl Boyle krosčekem poslal k ledu Franka, svému vyloučení se nemá proč divit.
     
    34:07
    Těsně před brankou se Sebastian Cimmermann provinil proti pravidlům, když zastavil Szmatulu jenom za cenu podrážení. Mnichov si po delší době vyzkouší hru ve čtyřech.
    27:59 Yasin EHLIZ - 5:1
     
    27:59
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Jacksonova družina nadále navyšuje vedení. Hager střílenou nahrávkou vybídl ke skórování YASINA EHLIZE, osmadvacetiletý Němec zvládl přehodit pravý Henriksenův beton. Asistence: Philip Gogulla a Patrick Hager.
     
    26:35
    Završí domácí populárního "bůra" v přesilové hře? Za faul ve střední třetině je poslán na trestnou lavici Mads Eller, provinil se sekáním.
     
    23:01
    Patrick Galbraith toho má dost. Po čtvrtém inkasovaném gólu frustrované odjíždí na střídačku, místo v brankovišti přenechává Nicolaji Henriksenovi.
    23:01 Trevor PARKES - 4:1
     
    23:01
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Mnichovští přetavili svou pokračující dominanci ve čtvrtý gól. Střelu Hagera ještě zblokoval jeden z obránců, ale volného puku se chopil TREVOR PARKES, který našel mezeru mezi postojem brankáře a levou tyčkou. Asistence: Patrick Hager a Zachary Redmond.
    20:58 Ben STREET - 3:1
     
    20:58
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Parádní start německého celku do druhé části. Dokonale zafungovala kanadská spolupráce mezi BENEM STREETEM a Trevorem Parksem, po vzájemné výměně puku zakončil první jmenovaný mezi tělo a ruku gólmana. Asistence: Trevor Parkes.
    17:23 Maximilian KASTNER - 2:1
     
    17:23
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, mnichovští hokejisté jsou o krok napřed! Střelu Ortegy od modré čáry vyrazil Galbraith pouze do levé nohy MAXIMILIANA KASTNERA, od níž se puk odrazil do sítě. Gól následně posvětil i videorozhodčí. Asistence: Austin Ortega a Yannic Seidenberg.
    13:35 Ben STREET - 1:1
     
    13:35
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Skvělá práce Tiffelse vedla k vyrovnání! Německý útočník si sjel mezi kruhy a obránci, včetně gólmana, očekávali střelu. Přišla ovšem nahrávka na pravou stranu na hokejku BENA STREETA, jenž bez problémů trefil odkrytou polovinu svatyně. Asistence: Frederik Tiffels a Zachary Redmond.
     
    12:30
    Velká příležitost pro domácí ke srovnání stavu. Oliver Nielsen totiž zabránil Hagerovi v zakončení jen za pomocí drobného háčku.
     
    02:04
    Přesilovka SønderjyskE bude pokračovat, protože krátce před inkasovaným gólem se přečinu vysoké hole dopustil forvard Filip Varejcka.
    02:04 Mike SZMATULA - 0:1
     
    02:04
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Šok pro Mnichov, vedení se totiž ujímá SønderjyskE! Američan MIKE SZMATULA vystřelil hned po přejetí útočné modré, čímž dokonale zaskočil Fiessingera, gólman spatřil puk až v síti. Asistence: Anton Öhman.
     
    01:38
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté dánského mužstva. Zachary Redmond nezvládl v obranném pásmu zpracovat puk, načež podrazil Salhanyho.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 14. Street (Tiffels, Redmond), 18. Kastner (Ortega, Seidenberg), 21. Street (Parkes), 24. Parkes (Hager, Redmond), 28. Ehliz (Gogulla, Hager), 44. Blum (Tiffels, Street) – 3. Szmatula (Öhman), 53. Szmatula (Eskildsen)


    EHC Red Bull Mnichov: Fiessinger (Aus den Birken) – Daubner, Blum, Seidenberg, Boyle, Abeltshauser, Redmond, Szuber, Appendino – Varejcka, Kastner, Ortega – Gogulla, Hager, Ehliz – Tiffels, Street, Parkes – Eckl, Lindner, Cimmermann.
    SønderjyskE Ishockey: P. Gabraith (24. Henriksen) – Lyo, Little, Öhman, Hansen, Nielsen, D. Galbraith, Holzmann, Petersen – Eskildsen, Szmatula, Salhany – Borring Hansen, O'Donnell, Frank – Vedel, Eller, Boysen – Jensen, Biel, Müller.

    Rozhodčí: Rohatsch (GER), Kohlmüller (GER) – Wölzmüller (GER), Schwenk (GER)
    bahis siteleri