Lotyšsko – Polsko 0:2 (kon.) | Malta – Sev. Irsko 4:1 (kon.) | Bosna – Irsko 0:2 (kon.)
Slovensko – Litva 3:1 (kon.) | Itálie – Lucembursko 3:0 (kon.) | Estonsko – Finsko 0:3 (kon.)
Norsko – Rakousko 3:1 (kon.) | Lichtenštejnsko – Kypr 0:6 (kon.) | Srbsko – Ukrajina 0:1 (kon.)
Moldavsko – Bulharsko 0:2 (kon.) | Švýcarsko – Gibraltar 4:0 (kon.) | Turecko – Belgie 0:3 (kon.)
Černá Hora – Švédsko 1:3 (kon.) | Španělsko – Rusko 4:1 (kon.)
konec
Norsko
3:1 (1:1)
Rakousko
Pátek 03.09.2021, 18:00 • Marienlyst, Drammen, Norsko • Kvalifikace ME U21 • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Krásné páteční odpoledne při sledování juniorského fotbalu! Teprve se rozbíhá kvalifikace na ME U21 2023, které se odehraje v Rumunsku a Gruzii, kde nebude o bouřlivou atmosféru vůbec žádná nouze, a to zejména na zápasech domácích zemí.

    Od 18:00 se v překrásném městě západně od Osla, Drammenu, rozjede kvalifikační utkání skupiny A, které bude vzhledem k losu skupiny velmi klíčové. Očekává se totiž, že Chorvatsko si v klidu uhraje postup z prvního místa a Norsko s Rakouskem si to rozdá o místo druhé a bude se snažit nahnat co nejvíce bodů, aby se z devíti týmů umístěných ve skupině jako druzí umístili mezi pěti nejlepšími, což by znamenalo postup dále.

    Navíc se dá očekávat poměrně atraktivní fotbal, k čemuž může dopomoci i sympatická divácká návštěva. Příjemnou zábavu!
     
    -11
    Úvodní sestavy:

    Norsko: Klaesson – Sebulonsen, Hegghelm, Daland, Öström – Hove, Askildsen, Evjen – Larsen, Botheim (C), Holm
    Náhradníci: Christiansen – Oppegärd, Sahraoui, Kolskogen, Schjelderup, Kitolano, Ceïde, Palumbo, Christensen

    Rakousko: Hedl – Klarer, Daniliuc (C), Grelml – Wimmer, Selwald, Demaku, Auer – Schmid, Prass – Adamu
    Náhradníci: Gütlbauer – Kronberger, Ballo, Affengruber, Sulzbacher, Taferner, Anselm, Mustapha, Aiwu

    Rozhodčí: De Gabriele – Spiteri, Francalanza (všichni MLT).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání začíná výkopem domácího týmu, který bude útočit zleva doprava.
     
    1
    Hned to zkusil z hloubi pole Daland na Larsena, dlouhý centr ale našel jenom prostor mimo hrací plochu. Tudíž budou Rakušané, hrající v černé kombinaci dresů, vhazovat.
     
    2
    Rakušané překonali vysoko postavené presující hráče Norska a jsou to oni, kdo kombinuje na útočné polovině. A nebylo to na první pokus vůbec špatné, Adamu zakončoval patičkou zhruba z osmi metrů a Klaesson vytáhl míč na roh.
     
    3
    Roh se povedlo norským bekům odvrátit a byl z toho ještě navíc brejk v situaci 3 na 2, který chtěl Hove řešit přihrávkou na nabíhajícího Botheima za obranu, ale míč už k němu neprošel.
     
    4
    Od úvodního hvizdu se hraje aktivní fotbal a oba celky v intenzitě přechodu dopředu rozhodně nezaostávají.
     
    4
    Rakušané dokázali srovnat svoji formaci a udržet míč tak, aby mohli rozvíjet dále útočnou snahu. Postupně se dostali až na hranici šestnáctky, odkud pálil Prass, poslal to ale jenom do prvního hráče před sebou.
     
    5
    Další střelecký pokus obstaral Selwald, který si po pravém křídle sběhl až na zakončení a Klaesson šel znovu do zákroku. Zatímco Norové na branku nevystřelili ještě ani jednou, tak naši jižní sousedé rovnou třikrát.
     
    6
    Útok Norska je přerušen po útočném faulu Larsena, který si ve vzdušném souboji pomohl rukama a rozhodčí De Gabriele původem z Malty, která mimochodem míří za senzační výhrou, to vše viděl.
     
    7
    Vhazování od Norů šlo zhruba na středový kruh, kde ale rychle o míč domácí přišli. A tak se šlo na druhou stranu, načež na zpětnou kličku Prasse reagoval Askildsen tak, že prostě vzal záložníka Rakouska lidově řečeno „přes párky“, tudíž je tu faul.
     
    8
    Ze strany Norů se hraje především fyzicky náročný fotbal, během krátké chvíle přišel už třetí faul a Rakušané mohou dále pokračovat v náporu, který si postupně během posledních minut vybudovali.
     
    10
    Prass naběhl do dvou hráčů a napoprvé míč ztratil, podruhé to ale bylo lepší a následoval centr napříč vápnem k zadní tyči pro Schmida, jehož postava se ale v této oblasti nevyskytovala.
     
    11
    Rychlá výměna míče na pravém křídle a rázem šel Auer do střelby z ostrého úhlu, Daland před něj ale včas vystoupil a zblokoval pokus jenom do autu.
     
    12
    Vyjma prvních minut se seveřané na míč fakticky vůbec nedostali. Rakušané využívají toho, že jsou rozehraní (a to vítězně – Estonsko 2:0).
     
    13
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Nakonec je z toho zasloužené vedení Rakušanů po chybě obránce! Greiml byl v obraně pod tlakem, a tak nic nevymýšlel, okamžitě přenášel hru dopředu odkopem. Míč mířil na hlavu Hegghelma, který měl v plánu prodloužit gólmanovi. Jenže se mu to hrubě nepovedlo a nabídl tak šanci pro CHIKWUBUIKEA ADAMU, jehož zakončení k tyči nad padajícího Klaessona bylo úspěšné – 0:1!
    13. ADAMU - 0:1
     
    14
    Po faulu Greimla zahrávali Norové přímák, který byl rozehrán na centr do vápna pro nabíhající hráče, ještě předtím tam ale došlo k útočnému faulu a celá akce tak končí pro domácí velmi neslavně.
     
    17
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bychom měli. Po třech minutách je srovnáno a všechno to začalo u podklouznutí Daniliuce v obraně, z čehož pramenilo nepřevzetí jednoduché přihrávky. Najednou se otevřel prostor pro Botheima, který vrátil pod sebe na Evjena z druhé vlny. Ten jenom počkal, až si JORGEN LARSEN zaběhne za obranu, obloučkem jej vyzval a střela už pak byla snadná – 1:1!
    17. LARSEN - 1:1
     
    19
    Rakušané jsou zpět na míči a snaží se něco vymyslet z držení míče, ve kterém mají převahu. Povedlo se to Prassovi s centrem na volného Schmida, míč však předtím opustil hrací plochu a následuje odkop od norské branky.
     
    20
    Po pofidérním souboji na hranici šestnáctky si norští fanoušci společně s hráči žádali penaltu, pokračuje se ale dále bez přerušení, to přichází až ve chvíli, když Larsen poslal míč do osmé řady.
     
    21
    Po střele Askildsena „do teplých“ to zkusili Rakušané uhrát přes brejk na Adamua, jenže to ztroskotalo na přihrávce, kterou měl tento hrotový útočník dostat.
     
    23
    Tvrdý vzdušný souboj šel vyšel Selwaldovi, jehož hlavička vytvořila podhoubí pro akci, kterou měl zakončovat po přistrčení za obránce Wimmer. Došlo tam ale k pádu druhého jmenovaného a i tady se žádala penalta, ale ani v tomto případě nebyl důvod pískat.
     
    24
    Po úvodním nástupu Rakouska, kdy to vypadalo s domácími všeljak, se již Norové srovnali a hrají otevřenou partii. Dokonce mají v těchto minutách mírně navrch, průběžná remíza ale naprosto odpovídá tomu, co jsme viděli doposud.
     
    26
    Hosté to zkouší tlačit dopředu přes centry, v tomhle případě je ale norská obrana dobře vybavená a pro hráče v černém, jejichž náplní je střílet branky, toho dojde poměrně málo.
     
    27
    Adamu byl blizoučko druhé brance! Šikovně se uvolnil na pravé straně a zblízka sice nastřelil Klaessona, od něj se míč odrazil směrem do branky a Öström snažící se odpravit míč ve skluzu selhal. Proto to musel v poslední chvíli vzít Hegghelm, částečně napravil svoji chybu při první brance a bere Rakušanům radost!
    27. Hegghelm v poslední chvíli odvrátil druhý gól Rakouska
     
    28
    A krátce nato byl v další velké šanci Schmid, jehož pokus z dobrých 18 metrů se otřel jenom o břevno! Velmi dobrá pasáž rakouského výběru.
    28. Schmid nastřelil jenom břevno
     
    29
    Je však pravdou, že Norům se taktika hry v posledních minutách tak trochu rozsypala. Hosté tam budou potřetí za dvě minuty ládovat rohový kop.
     
    30
    Tak dlouho si muži v černém dávali ve vápně přednost v zakončení, až to nakonec Norové vyblokovali a odkopali na vhazování pro hosty. Adamu posílal hlavou míč za sebe, Schmid jej pouštěl taktéž na Auera, který byl ale relativně daleko a střela šla do prvního bránícího hráče.
     
    32
    Necelé dvě minutky se nehrálo, bylo to z důvodu ošetření na norské straně po osobním souboji. Paradoxně to však skončilo faulem odpískaným pro Rakušany.
     
    33
    Norové mají vhazování na útočné polovině a rozhodně nespěchají, byli zhruba osm minut jako na kolotoči a potřebují trochu oddechu. Hove ještě vzal ručník, aby utřel hrací míč.
     
    34
    Vysoký nákop na branku Rakouska bere Hedl, i když to přesvědčivé moc nebylo. Hostující gólman jej chytal až na brankové čáře a ještě ztratil lehce stabilitu. Tím pádem hrozil vlastní gól, ale tak se nakonec nestalo.
     
    35
    Po faulu přímo před zraky pomezního budou mít Rakušané standardku, jedná se svým způsobem o variaci rohového kopu.
     
    35
    Öström navíc za svůj faul na Wimmera schytal žlutou kartu, první v tomto utkání.
     
    36
    Ale hosté z toho moc nevytěžili. Fakticky vůbec nic, a to proto, že Daniliuc vlétl bezohledně do obránce před sebou a byl z toho útočný faul.
     
    37
    Rychlý přechod do útoku rozjel Schmid a ve finále jej po přistrčení od Prasse i zakončil. Slabou střelu ale nasměroval jenom doprostřed branky, kde byl logicky připraven Klaesson.
     
    38
    Jako poslední instance proti centru od Grelmla byl Daland, svoji roli v tomhle potvrdil a nepustil míč za sebe. Přesto dokázali z následné dohrávky útoku vybojovat hosté roh.
     
    40
    Rohové kopy ale Rakušanům příliš nejdou, nic moc z toho během utkání nebylo a jinak tomu nebylo ani teď. Norové tak budou na startu poslední pětiminutovky vhazovat.
     
    41
    Demaku mohl na konci první půle dát Rakušanům znovu vedení! Schmid táhl rychlý kontr a narazil s míčem do obránce před sebou. Odražený hrací předmět měl však jako první dobíhající Demaku a rozhodl se pro technický obstřel na zadní tyč, který skončil na břevně norské branky!
    41. Demaku trefil jenom břevno
     
    42
    Po souboji na středové lajně je nakonec Norsku přisouzeno vhazování a je to pro něj vítaný oddech. Lepší v tomhle zápase zkrátka domácí nejsou.
     
    43
    Schmid je v první půli velmi aktivní a řešení nastalé situace vzal opětovně na sebe, ale při zakončení podklouzl a míč poslal vysoko nad břevno Klaessonovy kasy.
     
    44
    Začínají poslední minutky prvního poločasu a Rakušané pokračují nadále v dominanci na míči. Vypadá to však zatím, že kýženou branku nepřidají.
     
    45
    Hove dostal přihrávku nesmyslně vzduchem a musel tak z těžké pozice vracet zpátky gólmanovi, což celou akci Norska zpomalilo tak, že se rakouská obrana stihla zpátky zformovat.
     
    45+1
    Jsme již v jediné nastavené minutě, kterou rozhodčí De Gabriele přidal nad rámec základní hrací doby. Stav 1:1 pravděpodobně bude platit i během poločasové přestávky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Tohle diváky v Drammenu bavilo. Ačkoliv je Rakousko jednoznačně lepší celek, hraje zatím s domácími 1:1, když si vybrali slabší momenty obránci na obou stranách a po chybě Hegghelma skóroval Adamu, na druhé straně zase podklouzl Daniliuc a byl z toho Larsenův gól. Hraje se velmi aktivní fotbal, kde o šance není nouze, především Rakušané těží z dobré souhry útočného tria, Norové zase sází na přímočarý přechod do útoku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle vstoupili s míčem na kopačkách Rakušané, uvidíme tak, zda budou pokračovat ve výkonu, který ukazovali prvních 45 minut hry.
     
    46
    Öström s vhazováním dlouho otálel a rozehrál jej jenom před sebe na stojícího spoluhráče. Ve dvou toho ale moc nevymysleli a nakonec z toho bude odkop od rakouské branky.
     
    48
    Rakušané zvolili strategii hry po zemi a kombinují zatím jenom na své obranné polovině, na přechod do útoku stále čekají.
     
    49
    Norové ubránili první pokus přechodu do koncovky, centr vzduchem odvrátil Daland mimo nebezpečí a domácí z toho navíc vytěžili kontr.
     
    49
    Demaku jej pak musel hasit jenom za cenu šlápnutí na kopačku rozběhnutého Larsena, za což přichází první žlutá karta na rakouské straně.
     
    50
    Daniliuc sice vyhrál hlavičku, ale jenom za cenu toho, že Evjena podržel na zemi rukama. Proto přichází nadějný přímák pro domácí.
     
    51
    Hove jej napálil podél zdi po zemi, Hedl ale bez problémů našel míč a dokázal ho skrýt v rukavicích.
     
    52
    V prvních sedmi minutách druhé půle bylo k vidění spíše více faulů než fotbalu. Norové zkrátka chtějí každou rakouskou akci zastavit, což má za následek nečisté zákroky.
     
    53
    Öström zablokoval přízemní centr Schmida zhruba z oblasti rohového praporku. Ačkoliv Rakušané chtěli zahrávat rohový kop, nebylo jim vyhověno a je z toho jenom odkop.
     
    54
    Selwald takticky zastavil Holma, který se už rozbíhal směrem dopředu. Pro Norsko je to tak další příležitost k druhému gólu v zápase.
     
    56
    Hove si dal jednoduše předsevzetí, že do brejku Prasse nepustí. Tak jej držel a tahal za dres tak dlouho, než do toho nevstoupil rozhodčí a nebyla z toho žlutá karta.
     
    57
    Prass poté zakončoval i obléhání norské šestnáctky, s míčem proti noze ale trefil pouze krátkou tribunu za brankou, která je vzhledem k restrikcím v Norsku dnes prázdná.
     
    57
    Botheim nebyl velmi dlouho vidět a připomněl se až teď, když na něj šla přihrávka z hloubi pole do brejku. Míč to byl ale příliš dlouhý a Hedl jej pouze nechal projít za brankovou čáru, aby mohl vykopávat.
     
    58
    Pro Rakousko se rýsuje velká příležitost na gól! V půlkruhu před vápnem zašlápl Hegghelm Prassovi nohu a je z toho přímák.
     
    59
    Zakončujícím byl nakonec Schmid, ale míč netrefil vůbec optimálně a poslal jej vysoko nad břevno. Na rakouské straně přichází střídání.
     
    60
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Prass, přichází Ballo.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Klarer, přichází Affengruber.
     
    61
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Na začátku poslední půlhodiny se překvapivě Norsko ujímá vedení! NOAH JEAN HOLM dostal míč od Botheima a zatáhl ho na levé křídlo. Tam naznačil přihrávku, nakonec ale pokračoval v pohybu blíže na osu hřiště a technickým obstřelem na zadní tyč nakonec rozjásal hlavní tribunu v Drammenu – 2:1!
    61. HOLM - 2:1
     
    63
    Dobře odehraná první půle Rakušanů je rázem zapomenuta. Ve druhém poločase nejsou hosté tak dominantní a Norsko směřuje za velkým vítězstvím.
     
    64
    Ballo na levém křídle byl po výměně zbaven míče, Norové se ale nedokázali osvobodit a stále se pohybují na vlastní obranné půlce jenom bez míče.
     
    65
    Larsen přetlačil Affengrubera a nahrával k Botheimovi, který byl ale ze zkušeností předchozích raději zdvojen a zbaven čistým způsobem míče.
     
    66
    Askildsen se pak musel vracet, aby mohl pokrýt brejkovou situaci a zasáhl přitom Wimmera loktem do obličeje. Proto přichází žlutá karta, ačkoliv si rakouská střídačka přála něco více.
     
    68
    Wimmer se nabízel po rychlé souhře jako volný hráč ve vápně a míč k němu i přišel, následný pokus ale srazil Sebulonsen na rohový kop. Přes něj se však hostům prakticky vůbec nedaří hrozit.
     
    69
    Tak se stalo i tentokrát, Klaesson jenom snadno vystoupil proti a sebral míč do rukavic.
     
    70
    Rozehrávka po faulu vůbec Rakušanům nevyšla. Selwald to sice chtěl hrát bleskově a povedlo se mu dobře přesunout hru na Balla, který již ale tou dobou dávno lítal v ofsajdu.
     
    70
    V přerušené hře dochází k ošetření Holma, jedná se zřejmě o nějaký svalový problém.
     
    72
    Po odebrání se za postranní čáru a krátkém ošetření i tam se může Holm vrátit do hry. Hned se zapojuje do útočné kombinace a Rakousku se v posledních minutách vůbec nedaří.
     
    72
    Částečně to bylo vidět i na Greimlově zákroku, za faul zezadu na Evjena dostává žlutou kartu.
     
    73
    Místo toho, aby po nepovedeném norském přímáku šli Rakušané dopředu, tak se musí bránit i nadále. Rozehrávka nakrátko od vlastní branky se totiž hrubě nepovedla a Norové mají dvě vhazování v řadě.
     
    74
    Norové se ale nakonec z útočné půlky vyhnali sami. Teď je tak řada na Rakousku, domácí chystají na své straně střídání, které uskuteční v nejbližších minutách.
     
    75
    Tečovaná střela od Balla mohla ve finále Norům pořádně zavařit, Klaesson ale rychle reagoval a dokázal míč ztlumit na rukách. I přestože šel Adamu za brankou důrazně a nakonec tam i míč dostal, bylo to již v momentě, kdy domácí gólman měl míč pod kontrolou.
     
    77
    Hostům se ve druhé půli naprosto vytratilo to, co fungovalo prvních 45 minut, tedy souhra tří hráčů vepředu. Norsko nemá zatím skoro žádnou práci v obraně a drží těsné vedení.
     
    78
    Do práce ale tentokrát musel Klaesson proti nepříjemnému pokusu Demakua, míč skončil vyboxovaný jenom na rohu.
     
    78
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Demaku, přichází Aiwu.
     
    79
    Wimmer se protlačil na pravém křídle až k centru do předbrankového prostoru, který ale sbírá Daland a odvrací na roh. Ten je již sedmý v utkání, zakončení z toho ale neměli Rakušané fakticky žádné.
     
    80
    Po pádu Holma ve vápně si domácí žádali penaltu, hra ale pokračovala bez přerušení dále a z druhé vlny zatahoval akci Hove, k velkému smutku diváků ale nastřelil jenom reklamní bannery.
     
    81
    Rakousko bylo opětovně blízko druhé brance! Adamu udělal velké penzum práce, když podržel míč na pravé straně a vznikl tím tak prostor pro přihrávku na Schmida, který si míč potáhl do střelecké pozice. Klaesson se jenom ohlédl a oddechl si, neboť Schmid zakončil jenom do tyče!
    81. Schmid podruhé v zápase napálil brankovou konstrukci
     
    82
    Za následné průtahy při rozehrávce dostal norský gólman žlutou kartu, rozhodčí tak chtěl v zárodku utnout jeho myšlenky s taháním času.
     
    84
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Rakušané dostávají třetí facku a teď už Norové směřují za výhrou! Všechno začalo parádním ziskem míče od Sebulonsena, který si narazil o Larsena a zatáhl míč do šestnáctky. Navíc na sebe navázal dva obránce a nahrál před sebe na volného ERIKA BOTHEIMA, pro nějž pak zbývalo zamířit do branky mimo dosah Hedla. A to se povedlo – 3:1!
     
    86
    Rakušanům už mnoho času nezbývá a vzhledem k tomu, jak to měli rozjeté parádně, je to pro ně pořádná facka. Sice to ještě zkouší a Norsko zahnali prakticky do jeho vlastní šestnáctky, ale domácí zkrátka dobře brání.
     
    87
    Navíc se nějakou chvíli hrát nebude, neboť na zemi zůstal ležet Holm a míří k němu ošetření. Norové za celých 87 minut hry ještě nestřídali!
     
    89
    Holm nakonec odchází po svých, střídání se ale nevyhne. Místo něj nastupuje Emil Geide.
     
    89
    Ačkoliv hosté reklamovali hru rukou před vápnem, je z toho jenom rohový kop. Ještě se bude něco nastavovat, odhaduji zhruba okolo tří minut.
     
    90
    Veškeré pokusy Rakouska o centry vpřed končí neúspěšně. Norové tohle už „uskákají“ a ukopou do vítězného konce.
     
    90+1
    Jsme již na začátku čtyřminutového nastavení a domácí srdnatě brání výhru, ke které mílovými kroky míří.
     
    90+1
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Evjen, přichází Palumbo.
     
    90+2
    I trochu taktického zdržování se nám do závěru dostalo. Norsko zkrátka dohrává zápas se vším všudy a Rakušané ví, že už je hotovo.
     
    90+3
    Palumbo nastartoval na levém křídle brejk, který ale Hove daleko nedotáhl. To však domácím vůbec nevadí, ti už jenom čekají na závěrečný hvizd.
     
    90+4
    Larsen rychlostně nestačil na Schmida, proto jej přistrčil s takovou intenzitou, že už to bylo bráno jako faul. Na začátku poslední minuty přichází žlutá karta pro Larsena a přímák pro Rakousko.
     
    90+4
    Prudký centr od Auera našel ve vzduchu nejlépe Affengruber, leč křížem poslal míč z malého vápna mimo tři tyče v tutové šanci!
     
    90+5
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Öström, přichází Kolskogen.
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Hove, přichází Christensen.
     
    90+6
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Botheim, přichází Schjelderup.
     
    90+7
    Norové to prostřídali se vším všudy, a tak se ještě hraje dále. Ale domácí již tohle zvládnou, rozhodčí De Gabriele to možná natahuje až příliš přes čas.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    V Drammenu je hotovo! Norové bouřlivě slaví zisk důležitých tří bodů, protože po nerozhodném prvním poločase, ve kterém nebyli vůbec lepším týmem, nakonec odpor soupeře zlomili ve druhém a dvěma brankami slaví výhru 3:1. Rakušané se mohou zlobit sami na sebe, zcela opustili hru, který jim v prvních 45 minutách vynesla totální převahu a několik šancí.

    Norsko se naopak do druhé půle chytlo, srovnalo tempo se soupeřem a čistě dle statistik bylo sice horším celkem, herně ale na výši. Obstřel Holma z 61. minuty dal domácím vedení, které v otevřeném závěru navýšil kapitán Botheim a výsledek 3:1 tak zůstal konečným. Dnešní fotbalový večer v Norsku zkrátka bavil, byl to fotbal ve vysokém tempu a intenzitě, oba celky toho hodně ukázaly a jejich vzájemné souboje s největším favoritem této skupiny, tedy Chorvatskem, mohou být skutečně atraktivní fotbal.
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 2:7. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:12.
     
    Pohledem na statistiky se s vámi loučím. Přeji vám krásný víkend a někdy příště se budu u fotbalu těšit opět napočtenou! (19:58:02)

    Tomáš Kalas

    Branky: 17. Larsen, 61. Holm, 84. Botheim – 13. Adamu

    Karty:   35. Öström (NOR), 56. Hove (NOR), 66. Askildsen (NOR), 82. Klaesson (NOR), 90+4. Larsen (NOR) – 49. Demaku (AUT), 72. Greiml (AUT)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 2:7. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:12.
    Norsko: Klaesson – Sebulonsen, Hegghelm, Daland, Öström (90+5. Kolskogen) – Hove (90+5. Christensen), Askildsen, Evjen (90+1. Palumbo) – Larsen, Botheim (90+6. Schjelderup) (C), Holm (89. Geide)
    Náhradníci: Christiansen – Oppegärd, Sahraoui, Kolskogen, Schjelderup, Kitolano, Ceïde, Palumbo, Christensen

    Rakousko: Hedl – Klarer (60. Affengruber), Daniliuc (C), Grelml – Wimmer, Selwald, Demaku (78. Aiwu), Auer – Schmid, Prass (60. Ballo) – Adamu
    Náhradníci: Gütlbauer – Kronberger, Ballo, Affengruber, Sulzbacher, Taferner, Anselm, Mustapha, Aiwu

    Rozhodčí: De Gabriele – Spiteri, Francalanza (všichni MLT)
    bahis siteleri