Švédsko – Uzbekistán 2:1 (kon.) | Estonsko – Sev. Irsko 0:1 (kon.)
konec
Švédsko
2:1 (2:0)
Uzbekistán
Neděle 05.09.2021, 15:00 • Friends Arena (Solna). • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
    71. ŠOMURODOV - 2:1
     
    71
    Uzbekistán právě vstřelil branku!
    A pozor, dvacet minut před koncem je tu drama. Sajfjev krásnou přihrávkou vyslal do šance svého spoluhráče a ELDOR ŠOMURODOV sám před brankářem zamířil po zemi do jeho vzdálenějšího dolního rohu.
    35. Kiese THELIN - 2:0
     
    35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se skóre mění. Karlsson si pohrál s obránci na levé straně pokutového území, poté obloučkem poslal balón před bránu, kam naběhl nikým nekrytý ISAAC KIESE THELIN, jenž hezkou tečí těsně před vyběhnutým gólmanem poslal balón do sítě. Hosté ještě reklamovali ofsajd, ale v žádném případě nemohl být.
    6. ABDULLAEV - 1:0
     
    6
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Teď už se domácí radují. Quaison přihrával z levého křídla před bránu a míč smolně tečoval ABDULLA ABDULLAEV, který se snažil odehrát balón do bezpečí, místo toho jej nasměroval ke vzdálenější tyči, kam se Sujunov stačil už jen p odívat.

    Petr Frömel

    Branky: 6. Abdullaev (vla.), 35. Thelin – 71. Šomurodov

    Karty:   52. Olsson M. (SWE) – 52. Hamrobekov (UZB)


    Švédsko: Nordfeldt – Johansson (62. Sundgren), Nilsson, Danielson (C), Olsson M. – Karlsson, Svanberg (62. Starfelt), Cajuste, Sema – Quaison (62. Larsson), Kiese Thelin.
    Náhradníci: Olsen, Dahlberg – Sundgren, Lindelöf, Augustinsson, Claesson, Isak, Forsberg, Starfelt, Larsson, Olsson K., Kulusevski.

    Uzbekistán: Sujunov – Alijonov, Tursunov, Abdullaev, Sajfjev – Hamrobekov, Šukurov – Mašaripov – Šomurodov (C), Ikromov (50. Kodirkulov), Bozorov (51. Ismojlov).
    Náhradníci: Kuvvatov, Rahimov – Kobilov, Sajtov, Amonov, Mozgovoj, Kodirkulov, Atikulov, Ismojlov, Erkinov, Sergeev, Juldošev.

    Rozhodčí: K. Steen – J. Engan, T. Grønevik (všichni NOR)
    bahis siteleri