Ázerbájdžán – Portugalsko 0:3 (kon.) | Irsko – Srbsko 1:1 (kon.) | Bosna – Kazachstán 2:2 (kon.)
Francie – Finsko 2:0 (kon.) | Rakousko – Skotsko 0:1 (kon.) | Dánsko – Izrael 5:0 (kon.)
Faerské ostrovy – Moldavsko 2:1 (kon.) | Černá Hora – Lotyšsko 0:0 (kon.) | Nizozemsko – Turecko 6:1 (kon.)
Norsko – Gibraltar 5:1 (kon.) | Chorvatsko – Slovinsko 3:0 (kon.) | Rusko – Malta 2:0 (kon.)
Slovensko – Kypr 2:0 (kon.)
konec
Nizozemsko
6:1 (3:0)
Turecko
Úterý 07.09.2021, 20:45 • Johan Cruijff Arena (Amsterdam) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina G
Předzápasové kurzy
    90+2. Cengiz ÜNDER - 6:1
     
    90+2
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko si nyní trochu nerozumělo v defenzívě. Brankář dostal přihrávku a ten poslal krátký míč na Dijka, kterého o míč obral soupeř a Dijk následně skončil na trávníku. Do celé situace přiběhl z druhé vlny CENGIZ ÜNDER a ten už jen dorazil míč do prázdné branky.
    90. Donyell MALEN - 6:0
     
    90
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A dílo zkázy je dokonáno symbolicky v poslední minutě zápas. Autorem branky je DONYELL MALEN, který dostal dobrou přihrávku od Rensche a tuto branku režírovali právě střídající hráči! Asistence: Devyne Rensch.
    80. Guus TIL - 5:0
     
    80
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Oranžové peklo na stadionu oslavuje pátou trefu! Teun Koopmeiners dlouhým míčem našel GUUSE TILA, který si před obráncem dobře zasekl míč a z otočky vystřelil. Míč se otřel od vybíhajícího brankáře a skončil u levé tyče. Asistence: Teun Koopmeiners.
    54. Memphis DEPAY - 4:0
     
    54
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu hattrick! Steven Bergwijn vyslal dobrý centr před branku, kdy hlavičkou vracel míč do těsné blízkosti branky Berghuis a MEMPHIS DEPAY jako buldozer dotlačil míč do branky. Asistence: Steven Berghuis.
    38. Memphis DEPAY - 3:0
     
    38
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je MEMPHIS DEPAY, jehož je to zatím tento zápas! Zkušeně poslal jednoduchou střelu doprostřed branky, kdy brankář skočil ke své levé tyčce.
    16. Memphis DEPAY - 2:0
     
    16
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tak i tato branka vypadala velmi hezky. Klaassen bravurně přihrál, když zády k brance obloukem vyslal míč za překvapenou tureckou obranu a toho se v náběhu zmocnil MEMPHIS DEPAY a ten zkušeně poslal míč k pravé tyči. Asistence: Davy Klaassen.
    1. Davy KLAASSEN - 1:0
     
    1
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je snový úvod pro domácí celek! Ihned z prvního útoku se Nizozemci prosazují, když zcela rozhodili defenzívu Turků, kteří nedokázali dostat míč z pokutového území. Autorem branky je DAVY KLAASSEN, který si hezky narazil ve vápně míč s Depayem a o levou tyčku vsítil první branku zápasu. Asistence: Memphis Depay.

    Adam Dořák

    Branky: 1. Klaassen (Depay), 16. Depay (Klaassen), 38. Depay (pen.), 54. Depay (S. Berghuis), 80. Til (Koopmeiners), 90. Malen (Rensch) – 90+2. Ünder

    Karty:   31. Wijnaldum (NED), 78. V. van Dijk (NED) – 15. Kökçü (TUR), 29. Yokuşlu (TUR), 36. Söyüncü (TUR), 58. Kabak (TUR)   44. Söyüncü (TUR)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 9:2. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:7.
    Nizozemsko: Bijlow – Dumfries (71. Rensch), de Vrij, V. van Dijk (C), Blind – Wijnaldum (61. Til), F. de Jong (46. Koopmeiners), Klaassen (71. Gravenberch) – S. Berghuis, Depay, Bergwijn (61. Malen).
    Náhradníci: Drommel, Krul – de Ligt, de Roon, Gravenberch, Koopmeiners, Malacia, Malen, Til, J. Timber, Weghorst, Rensch.

    Turecko: Çakır – Müldür, Söyüncü, Demiral, K. Ayhan – Yokuşlu (90+2. Yazıcı), Kökçü (46. Tufan) – Karaman (46. Kabak), Çalhanoğlu (86. Dervişoğlu), Ünder – B. Yılmaz (C) (65. Aktürkoğlu).
    Náhradníci: Bayındır, Günok – Aktürkoğlu, Antalyalı, Bardakci, Dervişoğlu, Kabak, Tufan, Uçan, Yazıcı, R. Yilmaz.

    Rozhodčí: D. Orsato
    bahis siteleri