Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 3:2 (po pr.) | Kazaň – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
Riga – Čeljabinsk 1:6 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 5:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:4 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Admiral Vladivostok
Středa 08.09.2021, 18:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:52 Vladislav KODOLA - 3:2
     
    64:52
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Samostatné nájezdy dnes večer neuvidíme! Stenqvist při přečíslení nabil VLADISLAVU KODOLOVI a za jeho ranou v pokleku se brankář natahoval marně. Asistence: Jakob Stenqvist a Daniil Vovčenko.
    45:44 Jegor MOROZOV - 2:2
     
    45:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka = druhé vyrovnání! Štěstí na odražený puk měl JEGOR MOROZOV, který do něj praštil v levém kruhu. V radosti mu nezabránil ani padající obránce, ani brankář Serebrjakov, jemuž puk proletěl kolem hlavy. Asistence: David Dumbadze a Daniil Vovčenko.
    31:06 Mark VERBA - 1:2
     
    31:06
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Gól při vlastním oslabení! MARK VERBA se po Ševčenkově nahození o mantinel ukázkově natlačil před Stenqvista, vyjetému Šugajevovi udělal kličku do strany a pak pohodlně doklepl puk do úplně prázdné branky. Asistence: Alexandr Ševřenko.
    15:58 Igor GERASKIN - 1:1
     
    15:58
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Až Robert Rooba prostrčil puk do pásma a tam začala kombinace. Při ní Daniil Vovčenko přenesl hru doleva, kde si kotouč zpracoval IGOR GERASKIN. Jeho rána z vrcholu kruhu zamířila kolem brankářovy vyrážečky rovnou do sítě. A čerepovecká přesilovka tak byla úspěšná! Asistence: Daniil Vovčenko a Jegor Rykov.
    02:54 Rihards BUKARTS - 0:1
     
    02:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    To Admiralu jedna z prvních akcí vyšla! Garejev našel na levém kruhu RIHARDSE BUKARTSE, ten párkrát zakvedlal kotoučem a přes skrumáž ho nasměroval přesně nad Šugajevovo levé rameno. Asistence: Arťom Garejev.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 16. Geraskin (Vovčenko, Rykov), 46. J. Morozov (D. Dumbadze, Vovčenko), 65. Kodola (Stenqvist, Vovčenko) – 3. Rihards Bukarts (A. Garejev), 32. Verba (A. Ševčenko)


    Severstal Čerepovec: Šugajev (Šostak) – Press, Chochlov, Stenqvist, Rykov, M. Tichonov, M. Chabarov, Rogov – J. Morozov (C), Jo. Nättinen, Liška – Geraskin (A), Guslistov, Rooba (A) – Šiksatdarov, Kodola, Vovčenko – Mojsejev, A. Alexejev, D. Dumbadze.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Fazylzjanov, Matuškin, Šulák, Mozík, Metalnikov, Chamidullin, Palivko – Kestner, Gračov, Lugin (C) – Vl. Ušenin (A), Vj. Ušenin, Manukjan – Verba, Makarenko, A. Ševčenko – A. Garejev, Sajustov (A), Rihards Bukarts.

    Rozhodčí: Bondar, Močalov – Berseňov, Judin

    Diváci: 1 699
    bahis siteleri