Galatasaray – Lazio 1:0 (kon.) | Lok. Moskva – Marseille 1:1 (kon.) | CZ Bělehrad – Braga 2:1 (kon.)
Midtjylland – Ludogorec 1:1 (kon.) | Real Betis – Celtic 4:3 (kon.) | Leverkusen – Ferencváros 2:1 (kon.)
Rapid – Genk 0:1 (kon.) | Dinamo Záhřeb – West Ham 0:2 (kon.) | Brøndby – Sparta 0:0 (kon.)
Rangers – Lyon 0:2 (kon.) | Monaco – Sturm Graz 1:0 (kon.) | Eindhoven – Real Sociedad 2:2 (kon.)
Leicester – Neapol 2:2 (kon.) | Olympiakos – Antverpy 2:1 (kon.) | Frankfurt – Fenerbahce 1:1 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
1:1 (0:0)
Olympique Marseille
Čtvrtek 16.09.2021, 18:45 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Evropská liga • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:37:21)
     
    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:8. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:12.
     
    Je konec! Lokomotiv Moskva nakonec uhrál s Marseille remízu 1:1. O něco aktivnější byl hostující Olympique. První šanci měl ve 12. minutě Guendouzi, ale jeho ránu Guilherme vyrazil. Stejný hráč prohrál souboj s brankářem Lokomotivu i ve 29. minutě. Ruský celek poprvé zahrozil ve 32. minutě, ale Smolov trefil tyč. Pět minut před přestávkou pak hlavičkoval González, ale pokusem z těsné blízkosti nechal vyniknout brankáře. Po hodině hry se francouzský celek dostal do vedení. Tiknizjan fauloval ve vápně a po druhé žluté kartě musel do sprch. Nařízenou penaltu navíc proměnil Cengiz Ünder. Domácí ale nesložili zbraně a v 89. minutě vyrovnal Gyrano Kerk.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté si mohli vzít vedení rychle zpátky! De la Fuente odcentroval na zadní tyč, kde z úhlu pálil Pol Lirola, ale jeho ránu vyhlavičkoval obránce z brankové čáry.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    89. Gyrano KERK - 1:1
     
    89
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Domácí Lokomotiv se nakonec i oslaben o jednoho muže dočkal vyrovnání! GYRANO KERK se za hranicí velkého vápna dostal k míči, připravil si jej a technickou střelou pravačkou rozjásal domácí fanoušky!
     
    88
    Gueye z pravé strany centroval do pokutového území, ale jeho dloubáček skončil v místech, kde kralovala defenziva domácího Lokomotivu Moskva.
     
    87
    Marseille v závěru bez problémů kontroluje svůj náskok a domácí Lokomotiv prakticky nepouští k balónu. Francouzský celek to dnes sehrál opravdu skvěle.
     
    86
    Luis Henrique spěchal za přihrávkou na polovinu soupeře, kde se dobře otočil a pokusil se odcentrovat. Jeho pobídku ale srazil do bezpečí Stanislav Magkejev.
     
    85
    Kamara se hnal s míčem u nohy na polovinu soupeře, ale skvěle se k němu vrátil Kerk, který míč vybojoval a z otočky nakopl vpřed.
     
    84
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Bamba Dieng, přichází Luis Henrique.
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Gerson, přichází Pape Gueye.
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Matteo Guendouzi, přichází Pol Lirola.
     
    83
    Tin Jedvaj dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si míč předkopl daleko před sebe a už se k němu nedokázal včas dostat před soupeřem.
     
    82
    Gyrano Kerk dloubl míč za obranu soupeře, nicméně tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů v zeleném dresu. Marseille se bez problémů drží na míči.
     
    81
    Lokomotiv se usadil na polovině soupeře, kde si hráči v zeleném vyměňují krátké přihrávky, ale zatím se domácí mužstvo nedostává do blízkosti branky Marseille.
     
    80
    Stanislav Magkejev poslal přihrávku na hranici velkého vápna, kde měl spoluhráče, ale zadáci Marseille nenechali nikoho v zeleném dresu vypálit.
     
    79
    Francouzký celek už se opět nastěhoval na polovinu soupeře, kde si hráči v bílém hledají prostor pro zakončení. Obrana Lokomotivu ale působí pevným dojmem.
     
    78
    Matteo Guendouzi si naběhl na přihrávku na hranici velkého vápna, kde si míč přehodil na pravačku a dloubl jej za obranu. Zadáci Lokomotivu byli pozorní.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 89. Kerk – 60. Ünder (pen.)

    Karty:   24. Beka Beka (LMO), 35. Tiknizjan (LMO) – 38. Kamara (OMA), 64. Rongier (OMA)   59. Tiknizjan (LMO)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:8. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:12.
    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Cerqueira, Magkejev, Jedvaj, Tiknizjan – Žemaletdinov (65. Anjorin), Barinov, Kulikov (58. Maradišvili), Beka Beka (65. Siljanov) – Smolov (76. V. Lisakovič), Kamano (76. Kerk).
    Náhradníci: Savin – Anjorin, Babkin, Kerk, V. Lisakovič, Maradišvili, Nenachov, Pablo, Petrov, Siljanov, Živogljadov.

    Olympique Marseille: Pau López – Rongier, Saliba, Álvaro González, Peres – Kamara, Guendouzi (84. Lirola) – Ünder, Gerson (84. Gueye), Dieng (84. Henrique) – Harít (58. de la Fuente).
    Náhradníci: Mandanda, Ngapandouetnbu – Amavi, Balerdi, Ćaleta-Car, de la Fuente, Lirola, Gueye, Henrique, Payet, Sciortino.
    ocianews.com