Kobra – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 6:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 5:4 (po pr.)
Přerov – HK MD Šumperk 3:4 (2:3 po s.n.) | Písek – Kralupy n. Vltavou 4:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 19.09.2021, 12:00Liga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    43:01
    Kobra právě vstřelila branku!
    I přes rozsekanou hru se ale daří jít domácímu celku do vedení 4:1! Rychlou protiakcí se prosadil PATRIK BAUER za asistence kapitána Kobry. Asistence: Dejan Ribarovski.
     
    32:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Kobra opět odskakuje na rozdíl dvou branek. Domácí šli do úniku, ze kterého doklepl puk do odkryté klece JÁCHYM ČERMÁK. Asistence: Viktor Štípek, David Senčák.
     
    29:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se nenechávají zdeptat a aktivní hrou snižují rozdíl na jeden gól. Po menší skrumáži před brankou se povedlo prosadit DAVIDU MARTÍNKOVI. Asistence: Aleš Bár a David Kredl.
     
    27:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přestože Pražané svou početní výhodu nevyužili, pár vteřin po jejím skončení se z rychlého protiútoku prosadil MARK JEFFERSON REJNA, domácí jdou tak do vedení 2:0. Asistence: Václav Svach.
     
    03:42
    Kobra právě vstřelila branku!
    Z rychlého přechodu do útočného pásma je tu první trefa Branických. Do pravého kruhu si najel DEJAN RIBAROVSKI a mezi betony propálil Tučka. Asistence: Mikuláš Černý a Patrik Bauer.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 4. Ribarovski (Černý, Bauer), 28. Rejna (Svach), 33. Čermák (Štípek, Senčák), 44. Bauer (Ribarovski) – 30. Martínek (Bár, Kredl)


    HC Kobra Praha: Iliev (Peyerl) – Šesták, Skorčík, Svach, Bečvařík, David, Stejskal (A) – Bauer, Svoboda, Štípek, Čermák, Judiak, Černý, Ribarovski (C), Rejna, Lederer, Senčák.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Tuček (Ježek) – Polata (C), Martínek, Hora, Vlach, Filip – Nedoma, Macek, Špaček, Tot (A), Gašpar, Kredl, Bár, Macel (A), Kušej, Svoboda, Koval.

    Rozhodčí: Valda – Svobodová, Horažďovský
    bahis siteleri