Novosibirsk – Magnitogorsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 7:3 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Jokerit Helsinky
Středa 22.09.2021, 18:30 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Iiro PAKARINEN - 2:4
     
    59:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    IIRO PAKARINEN ještě dvě sekundy před koncem posílá kotouč z levé strany do odkryté branky soupeře a Jokerit tak definitivně utkání vyhraje. Asistence Tommi Kivistö a Veli-Matti Savinainen,
    59:29 Brian O'NEILL - 2:3
     
    59:29
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je BRIAN O'NEILL. Asistence Hannes Bjorninen a Philip Holm.
    48:35 Jegor MARTYNOV - 2:2
     
    48:35
    Novgorod opět vyrovnává! JEGOR MARTYNOV předvedl parádní individuální akci! Za brankou vybojoval kotouč a protáhl ho přes protihráče. Následně se s ním otočil a vymetl horní růžek Lindbackovy branky. Bez asistence.
    46:02 John NORMAN - 1:2
     
    46:02
    Jokerit otáčí utkání! Finové sehráli parádní přesilovkovou kombinaci, která po přihrávce zpoza branky skončila u JOHNA NORMANA, který okamžitě vmetl kotouč do sítě za záda Tichomirova. Asistence: Brian O'Neill a Jordan Schroeder.
    17:35 Petteri LINDBOHM - 1:1
     
    17:35
    Jokerit srovnává ve hře čtyř proti čtyřem! PETTERI LINDBOHM dostal parádní křižný pas od Kivista a následně si parádně sjel do středu, odkud vyslal vemi přesnou ránu až za Tichomirovy záda. Tommi Kivistö a Teemu Turunen.
    03:28 Kenny AGOSTINO - 1:0
     
    03:28
    Branka jako blesk z čistého nebe a Torpedo Nižnij Novgorod se rychle ujímá vedení! Toto asi opravdu po tak pomalém úvodu nikdo nečekal. Žafjarov ale skvěle vysunul za obranu KENNYHO AGOSTINA, který si nabruslil k levému kruhu a zakončil skvěle na vzdálenější tyčku.. Asistence: Damir Žafjarov.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 4. Agostino (Žafjarov), 49. Martynov – 18. Lindbohm (Kivistö, Turunen), 47. Norman (O'Neill, Schroeder), 60. O'Neill (Björninen, P. Holm), 60. Pakarinen (Kivistö, Savinainen)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Kočetkov) – Orlov, Lennström, Martynov, Pajgin, Turbin, Marin, Pelevin – Žafjarov (A), Hrivík, Agostino – Zaar, Miele, Čechovič – Gončaruk, Drobin, Šenfeld (C) – Ilja Fedotov, Urakov (A), Verjajev – Ťanulin.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – P. Holm, Lindbohm, D. Sklenička, O. Leskinen, Friman, Kivistö – Nicklas Jensen, O'Neill (A), Junttila – Pakarinen, Norman, Savinainen – Turunen, Schroeder, H. Ikonen – M. Anttila (C), Björninen, Joensuu.
    bahis siteleri