Vladivostok – Viťaz 3:2 (kon.) | Novosibirsk – Riga 3:1 (kon.) | Barys – Omsk 1:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Jokerit 5:1 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
5:1 (3:0, 0:1, 2:0)
Jokerit Helsinky
Středa 06.10.2021, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Avtomobilistem Jekatěrinburg a Jokeritem Helsinky.
     
    Jokerit Helsinky

    Jokerit Helsinky je jediný finský celek v Kontinentální hokejové lize. Vstup do nového ročníku se Jokeritu vydařil na jedničku. Po čtrnácti odehraných zápasech má finský celek na kontě dvacet tři bodů a vládne tabulce Západní konference. Na favorizované CSKA Moskva má navíc k dobru náskok pěti bodů. V posledním duelu ale přišel o sérii jedenácti vítězných utkání. V posledním duelu totiž padl 2:3 po nájezdech na ledě Traktoru Čeljabinsk.
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Domácí Jekatěrinburg je na tom o něco hůře. Po čtrnácti odehraných zápasech má na svém kontě patnáct bodů a patří mu pátá pozice Východní konference. Jekatěrinburg měl v posledních týdnech opačné problémy než jeho dnešní soupeř. Prohrál totiž čtyři duely v řadě. Naposledy ale doma přehrál 5:2 hodně silný Omsk.
     
    Češi a Slováci

    David Sklenička (JOK) – 14 zápasů, 0 gólů, 6 asistencí
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (M. Zinčenko, Šikin) – Ščemerov, Trjamkin (C), Blacker, Gurkin, Zborovskij, Al. Vasilevskij (A), Salov – Bělousov, S. Da Costa, A. Makejev – B. Macek (A), Žukenov, Spooner – P. Cormier, S. Bočarov, Romancev – Chripunov, P. Kulikov, D. Mylnikov – V. Kuzněcov.

    Jokerit Helsinky: Juvonen (Lindbäck) – P. Holm, Lindbohm (A), D. Sklenička, O. Leskinen, Kivistö, Friman – B. O'Neill (C), Junttila, Nicklas Jensen – Savinainen, Norman, Pakarinen (A) – Schroeder, Kossila, Hännikäinen – Joensuu, Björninen, H. Ikonen.

    Rozhodčí: K. Olenin, A- Soin – R. Maximovsky, D. Osipov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Domácí se hned v úvodu první části usadili v útočném pásmu. Hostující brankář Trjamkinovu ránu z levé strany viděl a kotouč vyrazil.
     
    01:28
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Po nahození od modré čáry se kotouč odrazil před branku a GEORGIJ BĚLOUSOV jej doklepl za záda brankáře! Asistence: Stephane da Costa.
    01:28 Georgij BĚLOUSOV - 1:0
     
    02:01
    Domácí se znovu tlačili do útoku, jenže přihrávka na pravou stranu byla tentokrát příliš dlouhá a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    02:34
    Snad poprvé v utkání se do útoku dostal také hostující Jokerit, nicméně nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení.
     
    03:20
    Avtomobilist se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu zatím nezakončil. Naopak hráči Jokeritu skvěle napadají.
     
    03:41
    Makejev spěchal za přihrávkou na pravou stranu útočného pásma, jenže kotouč před ním dojel obránce v bílém dresu finského celku.
     
    04:12
    Makejev našel kotouč na pravé straně útočného pásma a poslal jej před branku hostujícího Jokeritu. Na jeho pobídku nikdo v červeném nedosáhl.
     
    05:03
    Další akci Jekatěrinburgu zastavuje čárový rozhodčí. Macek byl při přechodu do útočného pásma příliš rychlý a projel do ofsajdu.
     
    06:34
    Jokeritu se v první třetině zatím vůbec nedaří přechod do útočného pásma. Naopak zadáci Avtomobilistu brání hodně důrazně.
     
    07:10
    Sergej Zborovskij dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře.
     
    07:27
    Jokerit se z tlaku domácího celku vymanil jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí zpátky před Juvonena.
     
    08:06
    Trjamkin zavezl kotouč do útočného pásma, kde se dokázal zbavit obránce, jenže přihrávkou před branku už nikoho v červeném neoslovil.
     
    08:34
    Domácí brankář Galkin si musel dát pozor na střelu z ostrého úhlu. Gólman Avtomobilistu přitlačil beton k brankové konstrukci a nepustil puk za svá záda.
     
    09:20
    Sklenička zavezl puk až do útočného pásma, jenže marně čekal na podporu svých spoluhráčů. Český hokejista proti přesile soupeřů o puk přišel.
     
    09:48
    Jokerit se sice tlačí do útoku, jenže akce hostujícího celku zatím nemají dlouhého trvání. Většinou končí hned za modrou čárou.
     
    10:10
    Avtomobilist se dostal do útočného pásma, kde hráči v červeném neudrželi kotouč pro sebe. Následný brejk Jokeritu však také nebyl nebezpečný.
     
    10:42
    Sklenička zastavil nepřesnou rozehrávku domácích a získal kotouč pro Jokerit. Tempo hry v posledních minutách výrazně opadlo.
     
    11:10
    Jesse Blacker si počkal na přihrávku na modrou čáru, odkud chtěl následně zakončit, nicméně jeho nahození skončilo v moci brankáře.
     
    11:35
    Sexton si sjel na přihrávku do prostoru mezi kruhy, odkud kotouč tečoval směrem na branku Jokeritu Helsinky, ale hostující brankář vůbec nezasahoval.
     
    12:10
    Jesse Blacker si najel na přihrávku na modrou čáru, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky.
     
    12:35
    Hosté se ze sílícího tlaku Jekatěrinburgu vymanili jen díky obloučku do středního pásma. Unavení hokejisté Jokeritu okamžitě spěchali střídat.
     
    13:10
    Vladimir Kuzněcov se dostal do útočného pásma, kde si obhodil kotouč kolem obránce, nicméně puk pro sebe dlouho neudržel. Obrana Jokeritu hraje výborně.
     
    13:38
    Hostující brankář Juvonen si povyjel proti střeleckému pokusu z pravé strany hrací plochy a vyrazil puk mimo tři tyče. Defenziva Jokeritu má plné ruce práce.
     
    14:10
    Jesse Blacker znovu střílel od modré čáry, nicméně jeho projektil skončil vedle pravé tyčky. Obránci Jokeritu puk následně vyhodili jen do ochranné sítě.
     
    14:37
    Zborovskij si na modré čáře připravil kotouč k zakončení, ale nahození na branku Jokeritu nebezpečí pro klec soupeře nepřineslo.
     
    15:20
    Avtomobilist se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v červeném se neprosmýkl až do pozice pro zakončení. Defenziva Jokeritu k soupeřům přistupuje důrazně.
     
    15:49
    Jordan Schroeder dohnal dlouhou přihrávku na pravou stranu ledové plochy, projel s pukem do střelecké pozice, ale zakončení mu vůbec nevyšlo.
     
    16:51
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Hosté se znovu prodrali až do útočného pásma, ale tam nikdo v bílém dresu Jokeritu nezakončil.
     
    17:08
    Ani další akce finského celku nepřinesla pro domácí klec nebezpečí. Zadáci v červeném byli totiž pozorní a bez problémů odehráli puk do bezpečí.
     
    17:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí Jekatěrinburg v závěru první třetiny přidává druhou branku! Po další přihrávce na modrou čáru se do zakončení dostal NIKITA TRJAMKIN a jeho pokus se zastavil až v síti! Asistence: Stephane Da Costa, Alexej Makejev.
    17:44 Nikita TRJAMKIN - 2:0
     
    18:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Parádní pasáž domácího celku pokračuje! Avtomobilist totiž po necelých dvaceti sekundách přidává i třetí branku! Individuálním průnikem se až před brankáře dostal VLADIMIR KUZNĚCOV, který dostal puk do branky! Asistence: Vladimir Galkin.
    18:02 Vladimir KUZNĚCOV - 3:0
     
    18:03
    Střídání v týmu Jokerit Helsinky: ze hřiště odchází Janne Juvonen, přichází Anders Lindbäck.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:24
    Domácí brankář si bez problémů pohlídal zakončení z pravé strany ledové plochy a ukryl kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hráči domácího Avtomobilistu Jekatěrinburg. Domácí se dostali do vedení už ve 2. minutě, kdy se trefil Georgij Bělousov. Na jeho zásah navázal Nikita Trjamkin a po dalším osmnácti sekundách se parádním sólem blýskl Vladimir Kuzněcov.
     
    Střely na branku: 12 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Jokerit uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Finský celek bude chtít zlepšit výkon z hodně nevydařené úvodní periody dnešního souboje.
     
    20:38
    Jokerit se dral do útoku po levé straně, nicméně akce hostujícího celku skončila u prvního obránce v červeném dresu Jekatěrinburgu.
     
    21:10
    Nicklas Jensen střílel z levé strany útočného pásma, nicméně jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky. Odražený puk už získali domácí.
     
    21:32
    Vladimir Kuzněcov dostal přihrávku na levou stranu a poslal přihrávku na útočnou modrou čáru. Na jeho pobídku ale nikdo v červeném nedosáhl.
     
    22:10
    Julius Junttila sklepl kotouč do středního pásma, jenže tam kralovali důrazní hokejisté Jekatěrinburgu. Vstup do druhého části Jokeritu úplně nevyšel.
     
    22:37
    Domácí se nyní osvobodili šikovným vyhozením, které skončilo v útočném pásmu, ale kotouč nedoputoval až na zakázané uvolnění.
     
    23:10
    Domácí brankář vyjel ven ze své klece, zastavil nahozený kotouč a pohotově rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka ale skončila u soupeřů.
     
    23:37
    Niklas Friman vybojoval puk za brankou Jokeritu, vyvezl jej do útočného pásma, jenže tam si nerozuměl se spoluhráčem mezi kruhy.
     
    24:15
    Domácí se znovu hnali do útoku po levém křídle, nicméně nikdo v červeném dresu se nedostal až do zakončení. Jokerit brání výborně.
     
    24:43
    Jordan Schroeder vybojoval kotouč na levém křídle a pohotově jej nahodil před branku Avtomobilistu. Jokeritu zatím chybí důraz na brankovišti.
     
    25:10
    Tommi Kivistö se hnal za přihrávkou na levou stranu, kterou mu adresoval Jensen, ale první jmenovaný nemohl puk udržet ve své moci.
     
    25:27
    Alexej Makejev střílel příklepem od modré čáry, nicméně jeho dělovka prolétla kolem levé tyčky. Odražený puk následně vybojovali hosté.
     
    26:20
    Jokerit se usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo v bílém se nedostává do zakončení. Domácí skvěle vykrývají nebezpečný prostor před brankou.
     
    26:37
    Další akci Jokeritu zastavuje nepřesná přihrávka do středního pásma, po které se kotouč odrazil na střídačku. Vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    27:10
    Domácí se hnali středem ledové plochy do útočného pásma, ale opět si nedokázali přihrát do střelecké pozice.
     
    27:41
    Ryan Spooner dostal nabito na pravý kruh, odkud bez váhání zakončil příklepem, nicméně jeho rána skončila vedle zadní tyče.
     
    28:01
    Jokerit vytvořil kolem klece domácího celku solidní tlak, jenže nikdo v bílém se opět nedostal do zakončení. Defenziva Jekatěrinburgu hraje na jedničku.
     
    28:24
    Jensen upadl po souboji ve středním pásmu a poroučel se k zemi. Odražený kotouč následně vybojovali hráči v červených dresech Avtomobilistu.
     
    29:05
    Danil Romancev si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončoval forhendem, nicméně jeho rána skončila vedle zadní tyčky.
     
    29:37
    Jokerit se usadil v útočném pásmu. Hosté ale většinou kombinují kolem mantinelu a defenzivě soupeře situaci nikterak nekomplikují.
     
    30:09
    Sergej Zborovskij v rohu obranného pásma získal kotouč pro Jekatěrinburg a bekhendem jej odehrál mimo nebezpečný prostor.
     
    30:34
    Ani další rozehrávka se hokejistům Jokeritu Helsinky vůbec nepovedla. Přihrávka směřovala na pravé křídlo, kde číhal připravený zadák domácího mužstva.
     
    31:22
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale ani Jekatěrinburg se během druhé části zrovna nedostává do šancí. Na ledě kralují defenzivy.
     
    31:37
    Po delší době musel zasahovat domácí brankář, který si pohlídal nahození z levého křídla a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    32:30
    Domácí brankář vyjel ven ze své klece a zapojil se do rozehrávky Jekatěrinburgu. Jeho pobídku ale zachytili hráči Jokeritu.
     
    32:46
    Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč od jednoho z domácích hokejistů odrazil mezi divíky. Sudí nařídili vhazování ve středním pásmu.
     
    33:19
    Jekatěrinburg se dostal do útočného pásma, kde se domácí dostali do zakončení, nicméně nikdo v červeném dresu nevypálil přesně.
     
    33:44
    Kuzněcov se z levého křídla prosmýkl do prostoru mezi kruhy, odkud pálil zápěstím, nicméně jeho rána prolétla kolem levé tyčky.
     
    34:10
    Jokerit se usadil v útočném pásmu, ale hosté stále nedokázali vyprodukovat nějakou opravdu nebezpečnou akci.
     
    34:34
    Kalle Kossila dostal kousek prostoru na modré čáře, odkud zakončil příklepem, ale jeho ránu brankář Avtomobilistu viděl a schoval puk v lapačce.
     
    35:00
    Finský celek se znovu nastěhoval do útočného pásma, kde si hráči Jokeritu několikrát vyměnili kotouč, ale zatím nezakončili.
     
    35:12
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Jokerit totiž svůj tlak přetavil ve svou úvodní branku v dnešním souboji! Nahozením od modré čáry se blýskl Lindbohm, jehož pokus tečoval za záda brankáře MARKUS HANNIKAINEN! Asistence: Petteri Lindbohm.
    35:12 Markus HÄNNIKÄINEN - 3:1
     
    36:00
    Jokerit se dostal do útočného pásma ihned po vyhraném vhazování, jenže nikdo v bílém dresu tentokrát nezakončil. Defenziva Avtomobilistu funguje skvěle.
     
    36:34
    Nikita Trjamkin poslal přihrávku na pravou stranu, kam spěchal Kuzněcov, jenže druhý jmenovaný si kotouč nedokázal optimálně zpracovat.
     
    37:05
    Dmitrij Žukenov výborně napadal rozehrávku Jokeritu v jeho obranném pásmu. Domácí hokejista donutil hráče v bílém k nepřesné rozehrávce.
     
    38:06
    Hraje se dlouho bez přerušení. Domácí se opět usadili v útočném pásmu, ale nedaří se jim dostat kotouč na modrou čáru, odkud by mohlo přijít zakončení.
     
    38:34
    Jensen udržel pro Jokerit kotouč v útočném pásmu a nahodil jej do rohu ledové plochy. K jeho pobídce se však nedostal nikdo ze spoluhráčů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:24
    Jesse Blacker spěchal za vlastním nahozením na pravou stranu ledové plochy. Jeho pobídka ale byla příliš krátká a hráči Jokeritu byli u puku o něco dříve.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách dnešního souboje zůstává ve vedení domácí celek. Avtomobilist se sice koncentroval spíše na defenzivu, ale soupeře dlouho nepouštěl do šancí. Jokerit se snížení dočkal až pět minut před přestávkou, kdy se prosadil Markus Hännikäinen. Do kabin se odchází za stavu 3:1.
     
    Střely na branku: 20 – 22
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Philip Holm – 2 min., držení).
     
    41:10
    Domácí se dostali do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu Jekatěrinburgu zatím během přesilové hry nedokázal zakončit.
     
    41:33
    Sexton dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání napřáhl ke střele a vypálil. Jeho rána ale prolétla kolem levé tyčky.
     
    42:16
    Hosté v plném počtu.
     
    42:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí Jekatěrinburg sice nedokázal zužitkovat přesilovou hru, ale krátce po jejím skončení přidává svou čtvrtou branku v utkání! JESSE BLACKER dostal moře prostoru na modré čáře a vymetl horní roh branky! Asistence: Brooks Macek, Ryan Spooner.
    42:27 Jesse BLACKER - 4:1
     
    43:10
    Jokerit se dostal do útočného pásma, jenže hostům se vstup do třetí třetiny vůbec nepovedl. Smazat tříbrankový náskok domácích budou mít těžké.
     
    43:37
    Domácí se dostali do útočného pásma, kde si vyměnili přihrávky na levé straně, ale nikdo v červeném dresu už nezakončil.
     
    44:10
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Dmitrij Žukenov – 2 min., hákování).
     
    44:26
    Hosté se v přesilovce sice usadili v útočném pásmu, jenže zatím se prakticky nedostávají do zakončení.
     
    45:20
    Jokerit se usadil v útočném pásmu, jenže domácí hráči se v předbrankovém prostoru skvěle pohybují a nedávají soupeři moc prostoru.
     
    45:48
    Domácí gólman musel po delší době zasahovat. Tentokrát si pohlídal odražený kotouč na levé straně a jednoduše jej přikryl lapačkou.
     
    46:10
    Domácí v plném počtu.
     
    46:42
    Jesse Joensuu si sjel na přihrávku na pravou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu Jokeritu jeho průnik nepodpořil.
     
    47:10
    Zadáci Avtomobilistu si dali pozor na odražený kotouč a jednoduše jej odehráli do bezpečí. Defenziva domácího celku podává výborný výkon.
     
    47:24
    Další zakončení na straně Jokeritu skončilo sražené v ochranné síti. Vhazovat se bude po pravé ruce gólmana domácího celku.
     
    48:02
    Maxim Zinčenko získal kotouč v obranném pásmu, otočil hru na levou stranu, ale neměl tam nikoho v červeném dresu. Domácí už se nikam neženou.
     
    48:31
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexej Vasilevskij – 2 min., podrážení).
     
    49:06
    Jokerit se v úvodu další přesilovky znovu usadil v útočném pásmu, jenže Holm dorážkou z prostoru mezi kruhy trefil jen beton domácího gólmana.
     
    49:20
    Domácí vybojovali kotouč v obranném pásmu a bez větších problémů jej dokázali vyhodit do bezpečí. Zadáci Avtomobilistu následně vyrazili střídat.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a domácí Avtomobilist má vývoj utkání pevně ve svých rukou. Jokerit se nemůže dostat do útoku ani během přesilovky.
     
    50:31
    Domácí v plném počtu.
     
    51:40
    Po delší době se do útoku dostali také hokejisté Avtomobilistu Jekatěrinburg, nicméně jejich akce skončila u pozorných zadáků.
     
    52:18
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Vladimir Kuzněcov – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:48
    Jokerit se dostal do útočného pásma, jenže kombinace hostů neměla dlouhého trvání. Nepřesné nahození z pravé strany domácí zastavili.
     
    53:12
    Po dalším souboji v rohu hrací plochy se hokejistům Jekatěrinburgu podařilo vyhodit kotouč za modrou čáru.
     
    53:28
    Hodně netradiční výjev! Hostující kouč odvolal šest minut před koncem brankáře!
     
    54:00
    Kalle Kossila sice poslal před branku soupeře nebezpečnou přihrávku z levé strany, nicméně jeho pobídka skončila v prostoru, kde kralovala obrana.
     
    54:18
    Domácí v plném počtu.
     
    55:20
    Jokerit se dostal do útočného pásma, nicméně nikdo z hráčů v bílém se nedostal do zakončení. Domácí už dnešní duel dohrávají v defenzivě.
     
    55:48
    Sexton nahodil puk ze středního pásma za branku soupeře, ale za jeho pobídkou nespěchal nikdo ze spoluhráčů. Na ledě nadále dominují defenzivy.
     
    56:10
    Domácí fanoušci si dnešní duel užívají. Jejich oblíbenci totiž v dosavadním průběhu nejlepšímu týmu této sezóny nedávají šanci.
     
    56:42
    Sergej Zborovskij nahodil puk od modré čáry před branku soupeře, jenže tam se k jeho pobídce nedostal nikdo v červeném dresu.
     
    57:20
    Jekatěrinburg se dostal do útočného pásma, nicméně domácí se v něm s kotoučem na hokejkách moc dlouho neohřáli.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:05
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    V samotném závěru utkání přidává domácí celek ještě pátou branku! GEORGIJ BĚLOUSOV dostal přihrávku mezi kruhy a z první prostřelil bezmocného brankáře!
    58:05 Georgij BĚLOUSOV - 5:1
     
    59:00
    Hosté jsou v závěru utkání hodně naštvaní a nyní se jim nedaří ani kombinace na krátkou vzdálenost. Naopak Avtomobilist stále napadá soupeřovu rozehrávku.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Avtomobilist Jekatěrinburg nakonec poráží Jokerit Helsinky vysoko 5:1. Finský celek tak po dlouhé vítězné sérii padl podruhé v řadě. V úvodu třetí části dal domácím klid čtvrtou brankou Jesse Blacker. V závěru se navíc podruhé v utkání prosadil Bělousov.
     
    Střely na branku: 28 – 31
     
    Československá stopa v utkání

    David Sklenička (JOK) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 20:23 (18:21:18)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Bělousov (S. Da Costa), 18. Trjamkin (S. Da Costa, A. Makejev), 19. V. Kuzněcov (Galkin), 43. Blacker (B. Macek, Spooner), 59. Bělousov – 36. Hännikäinen (Lindbohm)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (M. Zinčenko, Šikin) – Ščemerov, Trjamkin (C), Blacker, Gurkin, Zborovskij, Al. Vasilevskij (A), Salov – Bělousov, S. Da Costa, A. Makejev – B. Macek (A), Žukenov, Spooner – P. Cormier, S. Bočarov, Romancev – Chripunov, P. Kulikov, D. Mylnikov – V. Kuzněcov.
    Jokerit Helsinky: Juvonen (19. Lindbäck) – P. Holm, Lindbohm (A), D. Sklenička, O. Leskinen, Kivistö, Friman – B. O'Neill (C), Junttila, Nicklas Jensen – Savinainen, Norman, Pakarinen (A) – Schroeder, Kossila, Hännikäinen – Joensuu, Björninen, H. Ikonen.

    Rozhodčí: K. Olenin, A- Soin – R. Maximovsky, D. Osipov
    bahis siteleri