Toronto – Montreal 6:2 (kon.) | Carolina – Nashville 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (4:3 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:0 (kon.) | Tampa – Florida 2:3 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:1 (kon.)
Colorado – Vegas 4:7 (kon.) | Vancouver – Seattle 0:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.)
po s.n. (4:3)
Pittsburgh Penguins
5:4 (0:2, 1:1, 3:1 - 0:0)
Buffalo Sabres
Středa 06.10.2021, 01:07 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z přípravy NHL mezi Pittsburghem Penguins a Buffalo Sabres.
     
    Buffalo Sabres

    Buffalo v posledních letech neprožívá dobré sezóny a pravidelně patří mezi nejslabší týmy v celé soutěži. Týmu se navíc přidávají další problémy. Hvězdný Eichel už nebude kapitánem Sabres. V přípravě odehrálo Buffalo tři zápasy a v ani jednom z nich nedokázalo zvítězit. Naposledy padlo 3:5 s Columbusem.
     
    Pittsburgh Penguins

    Domácí Pittsburgh patří tradičně mezi účastníky play-off. Letos je ale jeho cesta do bojů o Stanley Cup ohrožená. Zejména na začátku sezóny budou chybět Malkin i Crosby. Do přípravy Pittsburgh přesto vstoupil solidně. Po porážce s Columbusem zvítězil na ledě Buffala i doma s Detroitem.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Domingue) – Dumoulin, Pettersson, Riikola, Friedman, Letang, Joseph – O´Connor, Zucker, Rust, Bjorkqvist, McGinn, Hallander, Kapanen, Heinen, Blueger, Angello, Zohorna, Carter

    Buffalo Sabres: Tokarski (Dell) – Bryson, Butcher, Dahlin, Fitzgerald, Jokiharju, Miller, Pysyk – Bjork, Eakin, Hayden – Fjallby, Ruotsalainen, Olofsson – Murray, Cozens, Quinn – Caggiula, Thompson, Peterka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Dumoulin se ihned po vhazování tvrdě střel s jedním ze soupeřů. Krásný hit na úvod souboje.
     
    00:41
    Rust se obětavě položil do zakončení jednoho ze soupeřů a na modré čáře si připsal cenný blok.
     
    01:45
    Bjork dal hokejku do rány jednoho ze soupeřů a od jeho čepele se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    02:26
    Jokiharju přitvrdil v souboji ve středním pásmu a poslal jednoho z domácích hráčů k ledu. Sudí dává najevo, že se bude pokračovat.
     
    02:54
    Rasmus Dahlin váhal ve středním pásmu s rozehrávkou. Angello k němu přistoupil a odebral mu kotouč.
     
    05:04
    DeSmith si dal pozor na Haydenovu ránu z levé strany a schoval kotouč do lapačky.
     
    05:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se po pěti minutách první třetiny dostává do vedení! Hostující celek dokázal domácí Tučňáky zaskočit! O úvodní zásah se postaral BRETT MURRAY! Asistence: Jack Quinn, Dylan Cozens.
    05:24 Brett MURRAY - 0:1
     
    06:34
    Pettersson se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde poslal přihrávku před branku, nicméně spoluhráče nenašel.
     
    06:50
    Hosté se z tlaku Pittsburghu vymanili jen díky vyhození do útočného pásma. Oba týmy nyní střídají.
     
    07:45
    Pittsburgh se usadil v útočném pásmu, ale hosté zatím obětavými zákroky blokují střely.
     
    08:14
    Heinen projel po levé straně do útočného pásma, kde se mu nenabídl nikdo ze spoluhráčů. Celou akci tak vyřešil Bryson.
     
    08:49
    Brankář Tokarski vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a s přehledem kotouč odehrál do bezpečí.
     
    10:00
    Je za námi polovina úvodní třetiny a zatím sledujeme hokej v hodně svižném tempu. Penguins se nadále tlačí vpřed, ale Buffalo skvěle brání.
     
    10:34
    Dahlin na opačné straně prověřil pozornost domácího brankáře, ale ten jeho projektil vyrazil k mantinelu.
     
    11:16
    Domácí zadáci se nyní z tlaku vymanili jen za cenu vyhození kotouče odrazem ven z obranného pásma. Sabres ale zůstanou na puku.
     
    11:33
    Působení Sabres v útočném pásmu tentokrát zastavila přihrávka rukou. Čárový rozhodčí vykázal hru za modrou čáru do středního pásma.
     
    12:00
    DeSmith vyjel za svou branku, kde zkrotil nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou kotouče.
     
    12:48
    Hosté se snažili využít střídání Pittsburghu, jenže jejich akce vedená po pravém křídle skončila nepřesnou přihrávkou a puk skončil za brankou.
     
    13:15
    Zatím sledujeme hodně svižné utkání. Ani jeden z týmů se nesnaží hru nějak kouskovat. Na tahu jsou nyní domácí hokejisté.
     
    13:34
    Brock McGinn projel do útočného pásma, kde si puk krásně přehodil na forhend, ale jeho projektil skončil kousek nad břevnem.
     
    14:20
    Pittsburghu se další rozehrávka vůbec nepovedla. Nahozený kotouč si bez problémů pohlídali zadáci Sabres, kteří uklidňují hru.
     
    14:48
    Dahlin nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže tam neměl spoluhráče, který by se k puku mohl včas dostat.
     
    15:10
    Butcher za brankou vybojoval odražený puk, který pohotově vyhodil za modrou čáru. Ani jeden z týmů se v posledních minutách prakticky nedostává do šancí.
     
    15:26
    Zucker už se tlačil mezi kruhy, jenže akci Penguins zastavuje hvizd čárového rozhodčího. Zucker byl totiž příliš rychlý, postavení mimo hru.
     
    15:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo ještě před koncem první třetiny přidává druhou branku! Krátce po vyhraném vhazování před brankou Pittsburghu se strhla mela, ve které se nejlépe zorientoval VINNIE HINOSTROZA! Asistence: Arttu Ruotsalainen, Tage Thompson.
    15:33 Vinnie HINOSTROZA - 0:2
     
    16:15
    Domácí se ihned po obdržení druhé branky znovu vydali do útoku, ale narazili hned na červené čáře, kde kotouč vybojoval obránce.
     
    16:43
    Tokarski si včas povyjel proti zakončení od modré čáry a s velkým přehledem udržel kotouč v lapačce. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    17:02
    Pittsburgh se snažil dostat ven z obranného pásma, jenže Joseph vysokou přihrávku nezpracoval ideálně. Po následném souboji skončil kotouč na střídačce.
     
    17:12
    Buffalo zahodilo další obrovskou šanci! Hinostroza se dostal k odraženému puku, ale domácí brankář se neskutečně přemístil a nepustil kotouč za brankovou čáru!
     
    17:35
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (McGinn – 2 min., podrážení).
     
    18:10
    Vinnie Hinostroza projel s pukem na čepeli do útočného pásma, ale na přihrávku si mu nesjel nikdo v bílém dresu. Penguins se osvobozují.
     
    18:50
    Buffalo se usadilo v útočném pásmu, ale během přesilovky se hosté zatím nedostávají do zakončení. Defenziva Penguins hraje výborně.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:35
    Domácí v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější hostující Buffalo. Sabres totiž předvedli solidní výkon a potrestali chyby soupeře. V 6. minutě se prosadil Brett Murray a o deset minut později zužitkoval důraz v předbrankovém prostoru Vinnie Hinostroza.
     
    Střely na branku: 7 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Buffalo se ihned vydalo do útoku, jenže daleko se hráči v bílém nedostali.
     
    20:32
    Na opačné straně se do prvního zakončení dostal Rust. Proti jeho pokusu si hostující brankář včas povyjel a udržel puk mezi betony.
     
    21:05
    Osamocený hráč Penguins se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, ale v klíčovou chvíli nechal puk za sebou a neohrozil klec soupeře.
     
    21:30
    Tokarski zatím chytá fantasticky! McGinn před ním zůstal zcela osamocený, ale střelou zápěstím trefil jen brankářův beton!
     
    21:48
    Domácí si zahrají přesilovku. Jokiharju dostává dvě minuty za podrážení.
     
    22:15
    Hosté se hned v úvodu oslabení dostali na modré čáře ke kotouči a bez problémů jej vyvezli až k brance domácího Pittsburghu.
     
    22:34
    Znovu se hokejistům Buffala podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Pittsburghu. Domácím se dnes nedaří ani v přesilovkách.
     
    23:09
    Třetí vyhození Sabres během krátké doby. Druhý početní výhoda Pittsburghu v dnešním souboji se pomaličku chýlí ke svému konci
     
    23:48
    Hosté v plném počtu.
     
    24:00
    Tokarski vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Buffala dnes nechybuje ani v této činnosti.
     
    24:42
    Dahlin vyslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, kam spěchal jeho spoluhráč, ale pod tlakem domácích zadáků se k puku nedostal.
     
    25:09
    Rust vybojoval puk na modré čáře a dostal se do útočného pásma. Důrazný obránce Bryson mu puk špičkou čepele vypíchl.
     
    25:41
    Buffalo brání opravdu skvěle. Bryson si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše a před dotírajícím soupeřem vyhodil puk bekhendem do bezpečí.
     
    25:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Domácí Pittsburgh totiž snižuje na rozdíl jediné branky! Skvěle se v prostoru mezi kruhy zorientoval DREW O´CONNOR, který zápěstím prostřelil brankáře! Asistence: Danton Heinen, Bryan Rust.
    25:57 O´CONNOR - 1:2
     
    27:10
    Domácí pokračují v aktivitě a tlačí se do útoku ve snaze vyrovnat. Zadáci Buffala ale stojí hodně blízko u sebe a znemožňují soupeři zakončovat.
     
    27:37
    Bryson projel po levém křídle do útočného pásma, bekhendem posunul kotouč mezi kruhy, nicméně tam neměl nikoho v bílém dresu.
     
    27:51
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Eakin – 2 min., hákování).
     
    28:00
    Domácí sice bleskově dopravili kotouč do sítě, jenže branka Penguins podle verdiktu rozhodčího neplatí! Zakončující hráč puk do sítě kopl.
     
    28:26
    Pittsburgh se znovu velmi rychle dostal do tlaku. Střelu od modré čáry spatřil hostující brankář na poslední chvíli a dokázal kotouč vyrazit.
     
    29:05
    Pittsburgh se opět usadil v útočném pásmu, kde domácí kombinovali s kotoučem na hokejkách, ale jejich zdlouhavá kombinace tentokrát nevedla k zakončení.
     
    29:51
    Hosté v plném počtu.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a Buffalo se stále možná trošičku překvapivě drží ve vedení. Druhá část ale zatím patří domácímu Pittsburghu.
     
    30:24
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Tokarski, přichází Dell.
     
    31:15
    O´Connor mohl přidat svou druhou branku v utkání. Tentokrát zakončoval z prostoru mezi kruhy, ale hostující gólman jeho pokus reflexivně vykopl,
     
    31:29
    Domácí zaútočili pouze nahozením do rohu útočného pásma, kam spěchal jediný hokejista v černém. Zadáci Buffala proti němu byli v přesile.
     
    32:03
    Dahlin si zpracoval kotouč ve středním pásmu, ale napadající soupeř jej od puku čistým hitem dokázal odstavit. Domácí ve druhé třetině přitvrdili.
     
    32:19
    Rust vlétl do útočného pásma, připravil si kotouč na forhend a zakončil. Jeho projektil hostující brankář vyrazil ramenem do ochranné sítě.
     
    33:25
    Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže nyní se nedostávají do zakončení. Naopak defenziva Sabres získává jeden puk za druhým.
     
    34:05
    Dahlin napřáhl ke střele příklepem z levého kruhu. Proti jeho ráně se domácí brankář přemístil k pravé tyči a vyrazil puk do rohu ledové plochy.
     
    34:32
    Buffalo tentokrát uklidnilo rozehrávku v obranném pásmu, kde hosté nasbírali cenné sekundy k dobru. Oba trenéři navíc poslali na led čerstvé síly.
     
    35:00
    Ruotsalainen rozkmital své rychlé nohy ve středním pásmu, prodral se s pukem do pásma útočného, ale tam mu nikdo v bílém dresu nepřijel pomoci.
     
    35:26
    Buffalo se po solidním výpadu domácího celku ubránilo jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec Sabres.
     
    35:50
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Hallander – 2 min., držení).
     
    36:02
    Domácí přišli o kotouč ve středním pásmu a hráči Buffala se hnali do přečíslení! Přihrávku před poloprázdnou branku domácí gólman na poslední chvíli vypíchl špičkou hole!
     
    36:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo využívá přesilovku a znovu vede o dvě branky! První nahození od modré čáry domácí brankář vyrazil jen před sebe, ale VICTOR OLOFSSON byl pozorný a přehodil puk přes ležícího gólmana do sítě! Asistence: Dylan Cozens, John-Jason Peterka.
    36:57 OLOFSSON - 1:3
     
    37:20
    Domácí jsou třetí inkasovanou brankou poněkud zaskočení a vůbec se jim nedaří přechod do útočného pásma. Naopak Buffalo brání skvěle už od červené čáry.
     
    38:02
    Rust napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu, nicméně obránci Buffala o sobě věděli a s přehledem puk odehráli do bezpečí.
     
    38:37
    Hosté znovu uklidnili hru za vlastní brankou a počkali na vystřídání kompletní pětice. Nikdo v černém dresu Penguins rozehrávku soupeře nenapadá.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:24
    Pysyk se prosmýkl přes modrou čáru do útočného pásma, krásnou stahovačkou se zbavil obránce, ale skrytou střelou netrefil branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Buffalo si i po druhé třetině drží dvoubrankové vedení! Za domácí Pittsburgh sice snížil O´Connor, jenže tři minuty před sirénou vrátil hostům dvoubrankové vedení Victor Olofsson. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:3.
     
    Střely na branku: 20 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Buffalo uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Hosté v ní budou chtít navázat na výborný výkon z úvodních čtyřiceti minut souboje.
     
    40:45
    Hosté se dostali do útočného pásma, ale z levé strany tentokrát nepřišlo žádné zakončení. Domácí zadáci naopak důrazem vybojovali kotouč pro sebe.
     
    41:18
    Friedman si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončoval příklepem, ale jeho ránu hostující brankář bez problémů udržel ve výstroji.
     
    41:32
    Také domácí brankář si musel dát pozor na pokus od mantinelu a raději schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    42:10
    Joseph se hnal do samostatného úniku, ale nakonec vůbec nezakončil, jelikož vracející se obránce mu puk špičkou čepele vypíchl!
     
    42:35
    Penguins se dostali do útočného pásma, kde si vyměnili krátké přihrávky, ale znovu se nikdo v černém dresu neodhodlal k zakončení.
     
    43:10
    Dumoulin střílel příklepem od modré čáry, nicméně proti jeho ráně vystartoval obránce, který kotouč srazil někam k mantinelu.
     
    43:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Domácí Pittsburgh snižuje z ojedinělé šance na rozdíl jediné branky! Po závaru se na pravém kruhu otočil DREW O´CONNOR, který přidal další zásah! Asistence: Filip Hallander, Anthony Angello.
    43:54 Drew O´CONNOR - 2:3
     
    45:15
    Sabres se usadili v útočném pásmu a hledají prostor pro rychlou odpověď. Akce Buffala však skončila nepřesnou přihrávkou na pravou stranu.
     
    45:29
    Domácí se z tlaku soupeře dokázali vymanit jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec Penguins.
     
    46:10
    Pittsburgh se dostal do útočného pásma, kde operoval Hallander, jenže bekhendovou přihrávkou z rohu kluziště spoluhráče nenašel.
     
    46:28
    Miller projel do útočného pásma, naznačením se zbavil obránce a vypálil. Jeho projektil srazil bránící soupeř do ochranné sítě.
     
    47:12
    Pittsburgh se dostal do útočného pásma, kde si domácí hledali prostor pro zakončení, nicméně Rust váhal až moc dlouho a dal obránci čas na zásah.
     
    47:33
    Buffalo je nyní pod obrovským tlakem. Hosté si z něj opět pomohli jen dlouhým nahozením do útočného pásma a raději prchali na střídačku.
     
    48:02
    O´Connor procedil přihrávku až na brankoviště, kam spěchal Zucker, ale Tokarski puk odehrál hokejkou mimo nebezpečný prostor.
     
    48:32
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Pittsburgh se dostal do útočného pásma, ale domácí stále kombinují. Hře Tučňáků zatím chybí zakončení.
     
    49:05
    Domácí se dostali do útočného pásma po pravém křídle. Rust následně přihrál na modrou čáru, jenže Dumoulin dělovkou příklepem minul branku.
     
    49:24
    Buffalo uklidňuje hru v obranném pásmu. Nikdo v černém dresu Pittsburghu nyní rozehrávku soupeře nenapadá.
     
    49:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Pittsburgh deset minut před koncem základní hrací doby dotahuje se soupeřem krok! Tučňákům vyšel rychlý protiútok. Na parádní pobídku před branku si sjel RADIM ZOHORNA a z první poslal puk do sítě! Asistence: Kasperi Kapanen, Jason Zucker.
    49:58 ZOHORNA - 3:3
     
    50:20
    Pro domácí se rýsovala další možnost před brankou soupeře, ale hráč v mezikruží kotouč v klíčovém momentu promáchl.
     
    51:03
    Buffalo po delší době zaútočilo po pravém křídle, odkud přiletělo nahození před branku Pittsburghu, kde však neoperoval nikdo v bílém dresu.
     
    51:38
    Radim Zohorna poslal zpoza branky přihrávku mezi kruhy, odkud pálil rozjetý Kapanen, ale jeho ránu hostující gólman efektním zákrokem ukryl v lapačce.
     
    52:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí obrovský šok! Buffalo si totiž bere zpět své ztracené vedení! Po nepovedeném odehrání puku ven z obranného pásma se do něj opřel ANDERS BJORK, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Cody Eakin.
    52:00 Anders BJORK - 3:4
     
    53:12
    Anders Bjork se stáhl do obranného pásma, kde vybojoval kotouč pro své spoluhráče a bekhendem jej poslal za modrou čáru. Buffalo je teď nahoře.
     
    53:38
    Hosté spoléhají na jednoduchou hru ze zabezpečné defenzivy. Pittsburghu zbývá na vyrovnání posledních šest minut.
     
    54:43
    Buffalo si z tlaku soupeře pomohlo jen vyhozením kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Sabres.
     
    55:10
    Pittsburgh se dostal do útočného pásma, kde si domácí vytvořili menší tlak, ale nikdo v černém tentokrát nedokázal zakončit.
     
    55:43
    Radim Zohorna si sjel na další přihrávku na levou stranu, odkud střílel forhendem, ale hostující brankář projektil českého hráče viděl a připsal si snadný zákrok.
     
    56:22
    Dahlin vybojoval kotouč v prostoru mezi kruhy a vysokým obloučkem jej bekhendem vyhodil do bezpečí. Buffalo se teď brání účelnou hrou.
     
    56:54
    Další vyhození navíc neskončilo na zakázaném uvolnění. Hostující celeke tak stačil včas vystřídat.
     
    57:15
    Po delší době zahrozili také hosté. Vinnie Hinostroza střílel z prostoru mezi kruhy a domácí brankář jeho pokus jen vykopl špičkou betonu.
     
    57:34
    Na opačné straně zakončoval Radim Zohorna, jehož ránu přizvedl obětavý obránce do ochranné sítě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:35
    Po zmatku před brankou Buffala zakončoval Friedman, ale do cesty se mu postavil obránce, který srazil puk nad branku.
     
    59:00
    Domácí brankář zůstává na střídačce a Penguins zkouší vyornvat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Pittsburghu se vyplatila hra bez brankáře! Po závaru a nejistém zákroku brankáře se k dorážce dostal KASPERI KAPANEN, který puk z těžké pozice uklidil do branky! Asistence: Jeff Carter, Kris Letang.
    59:07 Kasperi KAPANEN - 4:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního souboje nerozhodlo! Buffalo bylo vítězství opravdu blízko, jenže v samotném závěru dokázal při hře bez brankáře vyrovnat Kapanen. O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:30
    Domácí se hned v úvodu prodloužení dostali do útoku, ale první akci nesehráli zrovna přesně.
     
    60:42
    Kapanen číhal na přihrávku mezi kruhy, jenže dostal kotouč kousek za tělo a špičkou hokejky už nevypálil razantně.
     
    61:26
    Dahlin střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho rána zápěstím prolétla kolem horní tyčky.
     
    62:00
    Buffalo uklidňuje hru kombinací v zadních řadách. Nikdo v tmavém dresu Pittsburghu teď rozehrávku svého soupeře aktivně nenapadá.
     
    62:30
    Jenže hra ve třech zatím nefunguje ani domácím. Ani hokejisté Pittsburghu se prakticky nedostávají do zakončení.
     
    63:06
    Rust dostal přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil příklepem, ale trefil dobře postaveného brankáře Buffala.
     
    63:38
    Buffalo přišlo o kotouč při přechodu do útočného pásma, nicméně akce hostujícího mužstva vypadala hodně zajímavě.
     
    64:00
    Probíhá poslední minuta prodloužení.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani pětiminutové prodloužení nepřineslo rozhodnutí! Po krátké přestávce tak budou následovat samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Jako první se rozjel domácí Kapanen, který vyzrál na brankáře jednoduchou střelou nad lapačku.
     
    1. série
    1:0
    Na opačné straně neuspěl Cozens bekhendovým blafákem.
     
    2. série
    2:0
    Rust svým nájezdem napodobil Kapanena!
     
    2. série
    2:1
    Duel ještě nekončí! Quinn si totiž otevřel polovinu branky a překonal brankáře.
     
    3. série
    2:1
    První neproměněný nájezd domácích. Letang nenašel díru mezi betony.
     
    3. série
    2:2
    Na opačné straně se Ruotsalainen prosadil střelou k zadní tyči.
     
    4. série
    2:2
    Carter zkusil střelu pod ruku, ale trefil brankáře.
     
    4. série
    2:2
    Peterka také trefil jen gólmana!
     
    5. série
    3:2
    Domácí Heinen tentokrát předvedl parádní blafák!
     
    5. série
    3:3
    Na opačné straně ale přidává branku Thompson.
     
    6. série
    3:3
    Domácí jsou pod tlakem. O´Connor totiž netrefil branku.
     
    6. série
    3:3
    Victor Olofsson pro změnu orazítkoval tyč.
     
    7. série
    3:3
    K nájezdu se rozjel také Radim Zohorna, který trefil brankářovu vyrážečku.
     
    7. série
    3:3
    Dahlin zkusil bekhendový blafák, ale poslal puk do lapačky
     
    8. série
    3:3
    Hallander bekhendem také trefil beton brankáře.
     
    8. série
    3:3
    Vinnie Hinostroza si rozhýbal brankáře, ale nepřehodil puk přes jeho beton.
     
    9. série
    4:3
    Domácí znovu vedou! Zucker svůj nájezd proměnil nádherně.
     
    9. série
    4:3
    Je to jasné! Hostující Bjork nedává a Pittsburgh vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Pittsburgh Penguins.
    Autorem vítězného nájezdu je JASON ZUCKER!
    Jason ZUCKER - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je rozhodnuto! Pittsburgh nakonec poráží Buffalo 5:4 po nájezdech. Úvod rozstřelu byl hodně zajímavý. Na obou stranách se trefili dva ze tří střelců. Poté se ale na delší dobu odmlčeli. Mezi neúspěšnými nájezdníky byl i Radim Zohorna. Nakonec o triumfu domácích rozhodl Jason Zucker.
     
    Střely na branku: 37 – 28
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Casey DeSmith (PIT) – 23 zákroků, 4 OG, úspěšnost 85,2%, odchytal 64:25
    Dustin Tokarski (BUF) – 15 zákroků, 1 OG, úspěšnost 93,8%, odchytal 30:15
    Aaron Dell (BUF) – 19 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,4%, odchytal 34:45
     
    Česká a slovenská stopa

    Radim Zohorna (PIT) – 1+0, +1 účast, 2 střely na branku, TM 0, čas na ledě 13:43
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Drew O´Connor (PIT) 2+0
    2. Radim Zohorna (PIT) 1+0
    3. Dylan Cozens (BUF) 0+2
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:01:20)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. O´Connor (Heinen, Rust), 44. O´Connor (Hallander, Angello), 50. Zohorna (Kapanen, Zucker), 60. Kapanen (Carter, Letang), rozh. náj. Zucker – 6. Murray (Quinn, Cozens), 16. Hinostroza (Ruotsalainen, Thompson), 37. Olofsson (Cozens, Peterka), 52. Bjork (Eakin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Kapanen (PIT)
    1:0   Cozens (BUF)
    2. série:
    2:0   Rust (PIT)
    2:1   Quinn (BUF)
    3. série:
    2:1   Letang (PIT)
    2:2   Ruotsalainen (BUF)
    4. série:
    2:2   Carter (PIT)
    2:2   Peterka (BUF)
    5. série:
    3:2   Heinen (PIT)
    3:3   Thompson (BUF)
    6. série:
    3:3   O´Connor (PIT)
    3:3   Olofsson (BUF)
    7. série:
    3:3   Zohorna (PIT)
    3:3   Dahlin (BUF)
    8. série:
    3:3   Hallander (PIT)
    3:3   Hinostroza (BUF)
    9. série:
    4:3   Zucker (PIT)
    4:3   Bjork (BUF)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Domingue) – Dumoulin, Pettersson, Riikola, Friedman, Letang, Joseph – O´Connor, Zucker, Rust, Bjorkqvist, McGinn, Hallander, Kapanen, Heinen, Blueger, Angello, Zohorna, Carter
    Buffalo Sabres: Tokarski (31. Dell) – Bryson, Butcher, Dahlin, Fitzgerald, Jokiharju, Miller, Pysyk – Bjork, Eakin, Hayden – Fjallby, Ruotsalainen, Olofsson – Murray, Cozens, Quinn – Caggiula, Thompson, Peterka

    Rozhodčí: Pollock, South – Suchánek, Daisy
    bahis siteleri