Bohemians B – Zápy 2:0 (kon.) | Chlumec n/C – Zbuzany 3:3 (kon.) | Liberec B – Pardubice B 4:0 (kon.)
konec
Slovan Liberec B
4:0 (3:0)
FK Pardubice B
Neděle 10.10.2021, 10:30 • Městský stadion Liberec • Česká fotbalová liga (B) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Krásné nedělní dopoledne přeji všem fanynkám a fanouškům třetiligové kopané! Ve dnešním zápase se v rámci 11. kola skupiny B ČFL proti sobě utkají FC Slovan Liberec B a FK Pardubice B. U sledování textového přenosu Vás vítám a přeji příjemnou zábavu.
     
    FC Slovan Liberec B

    Domácí mužstvo má dnes opravdu co napravovat. V sezóně zatím vyhrálo jen jednou (bezmála 2 měsíce zpět 3:0 proti rezervě Bohemians) a se sedmi body se krčí na posledním místě tabulky. Žalostný je hlavně útok severského celku – ten je beznadějně nejhorší v celé soutěži, protože se za 11 zápasů Slovan radoval ze vstřelené branky pouze sedmkrát. Jeho defenziva je naopak i přes postavení v tabulce exceletní – 12 obdržených gólů je skoro nejlepší bilance v soutěži, podobnou se chlubí například prozatimní lídr, FK Jablonec B. Pokud nechtějí liberečtí vyslyšet volání Divize, měli by ve dnešním utkání skutečně zabrat a urvat výhru- jen tak se totiž alespoň bodově dotáhnou na předposlední Ústí nad Orlicí.

    Ve druhé části představení týmů se obvykle věnuji ofenzivním hrozbám jednotlivých mančaftů – těch ale v letošní sezóně najdeme v kádru Liberce B jako šafránu, a tak se naše pozornost musí upřít do zadních řad. V brance Slovanu se relativně pravidelně střídají dva brankáři – 22letý Belgičan Olivier Vliegen, který za šest zápasů inkasoval jen pětkrát a 19letý Lukáš Pešl. Ten odchytal pět zápasů a gólů dostal sedm. Ať už bude chytat kterýkoli ze zmíněných, můžeme tedy zajisté očekávat dobrý výkon mezi třemi tyčemi.

    FK Pardubice B

    Hosté naopak atakují nejvyšší příčky tabulky – po neuplném 11. kole jsou zatím s 18 body a skóre 26:21 pátí, a výhra by je mohla, při případné prohře Záp v souběžně hraném zápasu s béčkem Bohemky, posunout na druhé místo. Pardubice navíc také disponují skvělou formou – vyhrály čtyři z posledních pěti utkání, přičemž před týdnem dokonce deklasovaly Velvary vysoko 5:0! Jak ale všichni moc dobře víme, krása fotbalu spočívá v tom, že papírové předpoklady často shoří jak papír – rozhodně by tedy "perníkáři" neměli svého dnešního hostitele podcenit.

    Béčko Pardubic v letošní sezóně táhne svými góly 22letý útočník David Huf. Odchovanec klubu byl v minulé sezóně dokonce s 9 góly nejlepším střelcem ligového A-týmu, prominentní pozice veterána Černého a příchod Lukáše Matějky na hostování z Plzně jej ale letos odsunuly na druhou kolej. Huf to ale vzal takříkajíc za správný konec – za rezervu nastupuje povětšinou s kapitánskou páskou, a oplývá produktivitou – v sedmi utkáních se trefil celkem šestkrát. Minulý týden ve zmíněném souboji s Velvary vsítil první branku utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Slovan Liberec B: Pešl – Černický (C), Lehoczki, Bína, Šulc, Yuzvak, Valenta, Kazda, Michal, Horňáček, Gembický
    Náhradníci: Musil – Málek, Zvěřina, Winkler, Knobloch, Polyák, Daněk

    FK Pardubice B: Hrnčíř – Halász, Nemšovský, Sychra, Lupač, Dufek, Šimek, Lee, Kubart (C), Kurka, Ramos Junior
    Náhradníci: Nalezinek – Řehák, Formáček, Hajník, Vítek, Štichauer

    Rozhodčí: Matějček – Dohnal, Hrivík.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Špatná zpráva hned z počátku utkání – poskytovatel obrazu má technické problémy. S omluvou tedy musím konstatovat, že dokud to nebude opraveno, poskytované informace budou poněkud limitované. Děkuji za pochopení.
     
    2
    Hosté vstupují do utkání z ostra, hned jeji první pokus končí na tyči!
     
    3
    První střelu na bránu si připsali i domácí, gólman Hrnčíř ji ale zlikvidoval.
     
    6
    Pardubice teď relativně dlouho drží míč na útočné polovině, ke přímému ohrožení branky ale nedochází.
     
    9
    Tým Liberec B právě vstřelil branku! Navzdory všem papírovým předpokladům jsou to domácí, kteří střelou zprava z hranice šestnáctky otevírají skóre utkání! Střelcem branky je DOMINIK GEMBICKÝ!
     
    14
    Další zákrok si na své konto připsal brankář béčka Pardubic, Štěpán Hrnčíř.
     
    16
    Bohužel, poskytovatel obrazu nám právě dal informaci, že přenos dnes vůbec nebude k dispozici. Budeme si tedy muset vystačit s velmi stručným onlajnem – což mne samotného také mrzí, ale nedá se nic dělat.
     
    20
    Pokus jednoho z pardubických plejerů si mezi tři tyče cestu nenašel. Vykopávat bude Pešl.
     
    22
    Tým Liberec B právě vstřelil branku! Že by Liberec konečně našel způsob, jak střílet góly? Za prvních 22 minut dnes jich vstřelil více, než v posledních pěti zápasech dohromady, a vede už 2:0! Síť rozvlnil dneš již podruhé DOMINIK GEMBICKÝ.
     
    28
    Pardubice B se pokoušely snížit, pozorný Pešl ale míč za svá záda nepustil.
     
    33
    V dobré pozici teď domácí celek zastavil praporek pomezního sudího.
     
    41
    Pardubice se snažily pravděpodobně o rychlý protiútok, praporek sudího jim ale vystavil stopku.
     
    43
    Tým Liberec B právě vstřelil branku! Domácí si dnes doslova otevřeli střelnici! Snový první poločas završují střelou asi z 18 metrů, která si našla cestu za záda Hrnčíře! Šťastným střelcem byl ONDŘEJ VALENTA! 3:0!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi, a v Liberci se nám zatím rodí překvapení. Domácí prolomili střeleckou smůlu, která je stíhala celou sezónu, a o poločase vedou nad favorizovanými Pardubicemi B, kterým dnes chybí největší hvězda David Huf, 3:0! Hosté budou muset zabrat, protože jestli bude Slovan takhle efektivní i nadále, mohou si ze stadionu posledního týmu soutěže odvézt debakl...
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Ramos, přichází Vítek.
     
    46
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Sychra, přichází Hajník.
     
    46
    Tým Liberec B právě vstřelil branku! Gólostroj domácího celku pokračuje v plné parádě i po pauze! Čtvrtým gólem v utkání, který vstřelil ANDRIY YUZVAK, navyšují svoje dosavadní sezónní maximum! Pro Pardubice se zde naopak rodí ostuda...
     
    49
    Ve druhém poločase už jsme bohužel nuceni informovat pouze o změnách stavu. Veškeré informace ohledně střelců, střídání a podobně doplníme po utkání.
     
    58
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Horňáček, přichází Daněk.
     
    58
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Gembický, přichází Polyák.
     
    65
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Dufek, přichází Štichauer.
     
    65
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Lee, přichází Formáček.
     
    69
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Kazda, přichází Málek.
     
    69
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Valenta, přichází Knobloch.
     
    81
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Šulc, přichází Zvěřina.
     
    81
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Šimek, přichází Řehák.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Druhé dějství sice odšpuntovali domácí hráči zatlučením čtvrtého hřebíku do pomyslné pardubické rakve, další branku už ale diváci neviděli a zápas tak navzdory všem předzápasovým prognózám končí výsledkem 4:0 pro béčko Liberce, které se tak odrazilo ze dna tabulky a díky lepšímu skóre odsunulo na poslední pozici Ústí nad Orlicí. Na skvělý výkon ze dneška se hráči Slovanu budou snažit navázat v sobotu na hřišti Přepeří – ty včera prohrály 2:1 ve Velvarech. Pardubice se pak budou snažit o napravení reputace doma s béčkem Bohemians, které dnes porazilo doma Zápy 2:0.

    Ještě jednou se bohužel musím omluvit za dnešní technické potíže na straně poskytovatele videa, které de facto znemožnily textový přenos. I tak Vám ale přeji příjemný zbytek neděle. (12:26:23)

    Michal Nussbauer

    Branky: 9. Gembický, 22. Gembický, 43. Valenta, 46. Yuzvak


    Slovan Liberec B: Pešl – Černický (C), Lehoczki, Bína, Šulc (81. Zvěřina), Yuzvak, Valenta (69. Knobloch), Kazda (69. Málek), Michal, Horňáček (58. Daněk), Gembický (58. Polyák)
    Náhradníci: Musil – Málek, Zvěřina, Winkler, Knobloch, Polyák, Daněk

    FK Pardubice B: Hrnčíř – Halász, Nemšovský, Sychra (46. Hajník), Lupač, Dufek (65. Štichauer), Šimek (81. Řehák), Lee (65. Formáček), Kubart (C), Kurka, Ramos Junior (46. Vítek)
    Náhradníci: Nalezinek – Řehák, Formáček, Hajník, Vítek, Štichauer

    Rozhodčí: Matějček – Dohnal, Hrivík

    Diváci: 97
    bahis siteleri