Frisk Asker – Jastrzębie 3:7 (kon.) | Frölunda – IFK Helsinky 4:1 (kon.) | Växjö – TPS 4:2 (kon.)
Tappara – Skellefteå 4:2 (kon.) | Bremerhaven – Sparta 1:3 (kon.) | Zürich – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
Fribourg – Leksands IF 3:0 (kon.) | Bolzano – Salzburg 3:4 (po pr.) | Rungsted Seier Capital – Rouen 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Bolzano
3:4 (0:1, 0:1, 3:1 - 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 12.10.2021, 20:20 • Eiswelle • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:49 Terrence James BRENNAN - 3:4
     
    64:49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    TERRENCE JAMES BRENNAN se ocitl u pravé tyče úplně sám a rychlou střelou zápěstím z ostrého úhlu překonal Kevina Boylea mezi betony! To byl ale konec! Asistence: Jan-Mikael Järvinen.
     
    64:02
    Peter Schneider tentokrát vypálil na levém křídle bez přípravy a z ostrého úhlu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Kevin Boyle ale vytáhl fantastický semafor! Vypadá to tedy na samostatné nájezdy.
     
    63:19
    Peter Schneider mohl rozhodnout po perfektním přenesení hry přes osu, Kevin Boyle ale jeho střelu zápěstím z levého kruhu vyrazil mimo!
     
    62:48
    Dustin Gazley fauloval a Salzburg může jeho podrážení potrestat v závěru prodloužení. Timeout Red Bullu.
    58:43 Brett FINDLAY - 3:3
     
    58:43
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    BRETT FINDLAY skvěle clonil před bránou a kotouč poslal po nahození Lucy Friga mimo dosah Nicolase Wiesera! Hra bez brankáře se vyplatila! Asistence: Luca Frigo a Nick Plastino.
     
    58:34
    Kevin Boyle opustil bránu a Bolzano zkouší vyrovnat s prázdnou bránou ve svých zádech!
     
    53:51
    Josef Eham unikajícího Dustina Gazleyho sekl a po powerbreaku následuje další přesilová hra Foxes.
     
    53:51
    Dvojice obránců Salzburgu propadla a u pravé tyče mohl vyrovnat Dustin Gazley, lapačka Nicolase Wiesera ale byla proti! Stav se nemění.
     
    50:59
    Brett Findlay zbytečně fauloval za bránou soupeře a dostal dvě minuty za podrážení. Další oslabení HCB.
    49:19 Terrence James BRENNAN - 2:3
     
    49:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    TERRENCE JAMES BRENNAN si najel v pravém kruhu na přihrávku přes osu hřiště a krásnou střelou zápěstím zamířil ke vzdálenější levé tyči! Hokejisté Red Bullu znovu vedou! Tentokrát 3:2. Asistence: Florian Baltram a Benjamin Nissner.
     
    48:16
    Přesilová hra Foxes sice skončila, před bránou se ale ocitl v obrovské šanci Simon Pitschieler, ani nadvakrát ale levý beton fantastického Nicolase Wiesera nepřekonal! Nyní byl obrat hodně blízko!
     
    45:54
    Terrence James Brennan fauloval v útočném pásmu a byl vyloučen za nedovolené bránění. Přijde obrat skóre?
    44:23 Joseph MIZZI - 2:2
     
    44:23
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Dustin Gazley dobře zvedl hlavu na levé straně útočného pásma a z ostrého úhlu puk nahodil na vzdálenější pravou tyč, kde se z blízkosti prosadil JOSEPH MIZZI a během přesilové hry vyrovnal na 2:2! Asistence: Dustin Gazley a Nick Plastino.
     
    43:52
    Paul Huber byl vyloučen na dvě minuty za držení a Foxes mohou vyrovnat během přesilové hry na 2:2.
    42:12 Michael HALMO - 1:2
     
    42:12
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    MICHAEL HALMO si najel na nádhernou žabku od Lucy Friga a samostatný únik vzápětí zakončil bekhendovým blafákem, po kterém u pravé tyče sítě zasunul puk za ležícího Nicolase Wiesera! Rázem je to jen o gól. Asistence: Luca Frigo.
     
    41:09
    Simon Pitschieler zbytečně fauloval v útočném pásmu a byl vyloučen za podrážení. Přesilová hra je tedy pryč.
     
    40:29
    Florian Baltram fauloval v těsné blízkosti své brány, aby protihráči neumožnil zakončit, a byl vyloučen. Držení.
     
    35:48
    Salzburg vyhrál vhazování v útočném pásmu a po střele ze slotu mohl skórovat, jenže Kevin Boyle skvěle zasáhl vyrážečkou a kotouč vyrazil mimo!
     
    31:17
    Luca Frigo mohl bleskově vrátit Bolzano zpět do hry, jenže z blízkosti u levé tyče fantastického Nicolase Wiesera překonat nedokázal! Stav 0:2.
    30:39 Kilian ZÜNDEL - 0:2
     
    30:39
    Salzburg právě vstřelil branku!
    KILIAN ZÜNDEL si řekl na ose útočného pásma o puk a nádhernou střelou bez přípravy ho od modré čáry napálil do pravého horního rohu brány! Kevin Boyle přes clonu před sebou vůbec nic neviděl. Asistence: Jan-Mikael Järvinen.
     
    21:53
    Brett Findlay si najel u pravé tyče na přihrávku zpoza brány a z obrovské blízkosti pak mohl vyrovnat, jenže Nicolas Wieser ho vychytal!
     
    16:45
    Obrovská šance Bolzana! Michael Halmo vypálil na levé straně z ostrého úhlu a po zákroku Nicolase Wiesera přišla dorážka u pravé tyče téměř do prázdné brány, jenže hostující brankář předvedl spektakulární přesun a zákrok levým betonem! Italský tým málem vyrovnal na 1:1.
    13:54 Charles Vincent Lo Verde - 0:1
     
    13:54
    Salzburg právě vstřelil branku!
    CHARLES VINCENT LO VERDE dostal nabito a od modré čáry nyní bez přípravy napálil puk nad vyrážečkou Kevina Boylea ke vzdálenější levé tyči! Využitá přesilová hra. Asistence: Terrence James Brennan a Benjamin Nissner. (stav 0:1)
     
    13:25
    Bolzano se dostalo do útočného pásma a snažilo se ho za každou cenu udržet. Michael Halmo to ovšem přehnal a dostal dvě minuty za držení. Přesilovka.
     
    09:05
    Kevin Boyle nyní předvedl v rychlém sledu dva fantastické zákroky, když levým betonem zasáhl proti ráně z levého kruhu a i následné dorážce!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 43. Halmo (Frigo), 45. Mizzi (Gazley, Plastino), 59. Findlay (Frigo, Plastino) – 14. Verde (Brennan, Nissner), 31. Zündel (Järvinen), 50. Brennan (Baltram, Nissner), 65. Brennan (Järvinen)


    HC Bolzano: Boyle (Fazio) – Maione, Lowe, James, Plastino, Di Perna, – Frigo, Bernard, Insam – Gazley, Findlay, Halmo – Glück, Alberga, Mizzi – Pitschieler, Frank.
    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Tolvanen) – Wimmer, Lo Verde, Stapelfeldt, Brennan, Lehmus, Zündel, Schwaiger – Baltram, Nissner, Thaler – Predan, Järvinen, Schneider – Huber, Leonhardt, Borzecki – Eham, Auer.

    Rozhodčí: Trpimir Piragić, Milan Zrnić. Čároví: Ulrich Pardatscher, Jaka Gasper Zgonc

    Diváci: 1500
    bahis siteleri