Club Bruggy – Manchester City 1:5 (kon.) | Besiktas – Sporting 1:4 (kon.) | PSG – RB Lipsko 3:2 (kon.)
Porto – AC Milán 1:0 (kon.) | Atlético – Liverpool 2:3 (kon.) | Ajax – Dortmund 4:0 (kon.)
Inter – Šeriff Tiraspol 3:1 (kon.) | Šachtar – Real Madrid 0:5 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
1:5 (0:2)
Manchester City
Úterý 19.10.2021, 18:45 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    K postranní čáře znovu přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty. Ve stejném momentu se natahoval po míči Clinton Mata, ovšem akci nezamezil, a tak z úhlu šel na branku Raheem Sterling. Ten se pokusil zakončit podél brankáře, avšak Simon Mignolet míč srazil vedle branky.
     
    87
    Sledujeme totální fotbal, který přináší samou tutovku! Přihrávka z levé strany mířila před branku, kde byl v náběhu Raheem Sterling. Ten se pokusil přehodit brankáře, ale míč do prostoru tří tyči nezamířil.
    84. Rijád MAHRÍZ - 1:5
     
    84
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Belgické mužstvo inkasuje nepopulárního "bůra". Geniální Fernandinho vymyslel parádní pas za obranu a na hranici vápna se nacházel RIJÁD MAHRÍZ. Alžírský ofenzivní hráč šel na brankáře a neustále na něj koukal. Když byl dost blízko, zamířil kolem jeho hlavy do pravé části branky. Asistence: Fernandinho.
    81. Hans VANAKEN - 1:4
     
    81
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne! Domácí hráči přehráli soupeře na pravé straně a přihrávka mířila do vápna, kde míč ještě přistrčil více na střed Ruud Vormer. Zakončením do pravého spodního rohu branky se předvedl HANS VANAKEN. Asistence: Ruud Vormer.
     
    79
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Stanley Nsoki, přichází Brandon Mechele.
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Charles De Ketelaere, přichází Bas Dost.
    79. Charles De Ketelaere (BGY)
     
    79
    Další velká šance domácího mužstva, ale skvělým zákrokem se prezentoval Ederson! Na pravé straně posadil na zadek obránce Ignace Van der Brempt, jehož centr pak mířil do správných míst. Hlavičkou se prezentoval Charles De Ketelaere, jehož pokus vyrazil brazilský brankář.
     
    77
    Raheem Sterling se zachoval jako sobec! Hostující hráči šli ve třech na jediného obránce a anglický reprezentant to vzal na sebe. Jeho pokus z levé strany vyrazil Simon Mignolet a dorážka stejného hráče zamířila do boční sítě!
     
    74
    Brugge zaznamenaly první obrovskou šanci zápasu! Z pravé strany naběhl do velkého vápna Ignace Van der Brempt, jehož pokus po zemi zlikvidoval skvělým výběhem brazilský brankář Ederson.
     
    71
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Rodri, přichází Fernandinho.
     
    71
    Za obranu si naběhl Cole Palmer, který míč přiťukl hlavou spoluhráči. Na hranici velkého vápna se do balonu tak mohl opřít Raheem Sterling, jenž zamířil vedle pravé tyče.
     
    68
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Éder Balanta, přichází Noah Mbamba.
    67. Cole PALMER - 0:4
     
    67
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Parádní střídání hostujícího týmu! Nově příchozí Raheem Sterling se rozeběhl na levé straně a následně přihrál na hranici šestnáctky, kde se nacházel COLE PALMER. Ten si přehodil balon na levou nohu a technický pokus nasměroval k levé tyči. Asistence: Raheem Sterling.
     
    65
    Éder Balanta (Club Brugge) šel do souboje s Jackem Grealishem poněkud neohrabaně! Hostujícímu hráč naletěl na hlavu a díky žluté kartě nebude moci nastoupit v příštím utkání.
     
    64
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kevin De Bruyne, přichází Cole Palmer.
     
    64
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Phil Foden, přichází Raheem Sterling.
     
    57
    Hned po střídání přišla další velká šance hostujícího mužstvu! Na levé straně do šestnáctky naběhl Phil Foden, který už byl sám za obranou, ale střelou po zemi zamířil do brankářových nohou!
     
    56
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Aymeric Laporte, přichází Nathan Aké.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Ilkay Gündoğan.
     
    56
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Mats Rits, přichází Ruud Vormer.
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Kamal Sowah, přichází Ignace Van der Brempt.
    53. Kyle WALKER - 0:3
     
    53
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Po krásné kombinaci tu máme třetí branku The Blues! U postranní lajny se nacházel Rijád Mahríz, jenž přihrál na střed. Trpělivý Kevin De Bruyne počkal na náběh KYLEA WALKERA, který z pravé části šestnáctky zamířil podél brankáře na zadní tyčku – 0:3. Asistence: Kevin De Bruyne.
    45+3. Rijád Mahríz (MAC)
     
    45+3
    Skvělý Simon Mignolet, který chytil další tutovou šanci! Kevin De Bruyne posunul míč na hranici vápna, kde svůj pohyb zastavil Phil Foden a předal jej spoluhráči. Rijád Mahríz už myslel na to, jak vsítí branku, ale vystřelil do mís, kde byl domácí brance. Akce Manchesteru City dál trvala, jenomže zpoza šestnáctky vystřelil těsně nad branku Kevin De Bruyne.
     
    45
    Kevin De Bruyne si dal míč daleko od nohy, ale udržel ho pro sebe. Jenomže hned po té mu na kotník došlápl smolař posledních minut Stanley Nsoki (Club Brugge), jenž je dalším potrestaným hráčem.
    43. Rijád MAHRÍZ - 0:2
     
    43
    Manchester City právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil sám faulovaný RIJÁD MAHRÍZ, který se podíval na brankáře a zamířil do levého spodního rohu branky. Naopak Simon Mignolet se vydal na druhou stranu.
    42. Penaltový zákrok
     
    42
    Pokutový kop pro Manchester City! Osamocený míč zůstal ležet na hranici vápna, kde se ho chopil Rijád Mahríz, jehož skluzem zasáhl Stanley Nsoki.
     
    32
    Dalším potrestaným hráčem je Aymeric Laporte (Manchester City), který si pomohl podražením. Na žluté karty je v tomto momentu vyrovnáno.
    30. João CANCELO - 0:1
     
    30
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Anglické mužstvo se ujímá vedení a řekněme si otevřeně, že zaslouženě! Dlouhý pas vyslal Phil Foden, který našel v náběhu spoluhráče. JOÃO CANCELO předvedl parádní zpracování a poté přesně zamířil mezi brankářovy nohy! Asistence: Phil Foden.
    27. Kevin De Bruyne (MAC)
     
    27
    Kevin De Bruyne selhal v jasné pozici! Bernardo Silva naběhl na levou stranu vápna, odkud poslal míč do druhé vlny. Na penaltovém puntíku byl právě belgický reprezentant, jenž měl dost času, ale vystřelil jen doprostřed branky, kde byl připravený Simon Mignolet!
     
    24
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Clinton Mata (Club Brugge), který se sice snažil vyhnout soupeři. Ovšem trefil Bernarda Silvu loktem do hlavy. Rozhodčí neměl jinou možnost, než vytáhnout z kapsičky žlutou kartu.
     
    13
    Manchester City dal branku, která pro ofsajd nebyla uznána! Balon z volného kopu mířil na levou stranu vápna, kde se nacházel Aymeric Laporte, který přihrál před branku, kde už měl spoluhráč snadnou úlohu. Praporek pomezního šel opět nad hlavu, The Blues zatím hrají skvěle.
     
    8
    Citizens si vytvořili první velkou příležitost, ovšem zakončení nepřišlo! Zleva před branku přihrával Jack Grealish, jenomže Kevinu De Bruynemu scházel krok k tomu, aby mohl vystřelit.

    Michal Luxa

    Branky: 81. Vanaken (Vormer) – 30. Cancelo (Foden), 43. Mahríz (pen.), 53. Walker (De Bruyne), 67. Palmer (Sterling), 84. Mahríz (Fernandinho)

    Karty:   24. Mata (BGY), 45. Nsoki (BGY), 65. É. Balanta (BGY) – 32. Laporte (MAC)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 10:8.
    Club Bruggy KV: Mignolet – Mata, Hendry, Sobol – Sowah (56. Van der Brempt), Vanaken (C), É. Balanta (68. Mbamba), Rits (56. Vormer), Nsoki (79. Mechele) – Lang, De Ketelaere (79. Dost).
    Náhradníci: Lammens – Maouassa, Ricca, Izquierdo, Vormer, Van der Brempt, Dost, Mechele, Mbamba.

    Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias (C), Laporte (56. N. Aké), Cancelo – B. Silva (56. Gündoğan), Rodri (71. Fernandinho), De Bruyne (64. Palmer) – Mahríz, Foden (64. Sterling), Grealish.
    Náhradníci: Steffen, Carson – N. Aké, Sterling, Gündoğan, Jesus, Zinčenko, Fernandinho, Palmer.

    Rozhodčí: István Kovács – Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene (všichni ROU)
    bahis siteleri