Nový Jičín – Vel. Meziříčí 6:5 (kon.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 4:3 (kon.) | Letňany – Hronov 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Cheb 7:1 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 2:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:11 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 3:2 (3:1 po s.n.) | Kopřivnice – Kometa Brno B 3:6 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 11:3 (kon.)
Řisuty – Tábor 1:2 (kon.) | Klatovy – Písek 9:5 (kon.) | Kobra – Příbram 4:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:6 (2:0, 1:4, 1:2)
HC Baník Příbram
Sobota 30.10.2021, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha • 2. liga skupina Jih (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního utkání je to tedy vše, děkujeme za pozornost. (20:29:23)
     
    Je hotovo. Především zásluhou prostřední periody dnes Příbram odjede z hlavního města se třemi body. První třetina patřila domácím, byli aktivnější a to střelecky i gólově. Pak se ale začala hra pomalu otáčet.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hostující celek si pojistil vedení a vlastně i výhru z dnešního utkání. Do odkryté branky se trefil RADEK JELÍNEK. Asistence: Petr Josefus.
     
    58:38
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Knesl – 2 min., vražení na mantinel).
     
    58:29
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Ryzák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Káník – 2 min., hrubost).
     
    58:05
    Kobra si nyní může oddychnout, Ryzák se stačil vrátit a udržet hostujícího útočníka od kotouče, jinak by mířili hosté do odkryté klece.
     
    57:41
    Domácí brankář jde na střídačku svého týmu, Kobra to tedy bude zkoušet se sešti hráči v poli.
     
    57:41
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:33
    Tomáš Šťastný si parádně poradil s obráncem a ocitl se najednou v dobré střelecké pozici. Zkoušel zacílit nad vyrážečku, jenže právě tou hostující brankář kotouč vyrazil mimo nebezpečí.
     
    55:30
    A tentýž hráč v akci i podruhé. Tentokrát objevil soupeřovu branku a pak pálil poměrně z vělkého střeleckého úhlu. I tentokrát se proti němu gólman včas přemístil a střelu vyráží mimo nebezpečí.
     
    54:33
    Jan Tlačil se chopil kotouče hned po vhazování, najel s ním do prostorur mezi kruhy a odtud pak po ledě ohrozil domácí svatyni. Sochůrek měl zakrytý výhled, ale zasáhl včas. A to pravým betonem.
     
    54:21
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Šteiner – 2 min., podrážení).
     
    54:12
    Josefus vypálil z nápřahu od modré čáry. Jenže netrefil kotouč čistě, ten tak letěl původně velmi vysoko, jenže se začal ze vzduchu snášet a Sochůrkovi nadělal poměrně velké problémy. Domácí strážce svatyně ale vymrštil lapačku a puk schoval.
     
    53:26
    Aleš Knesl na opačné straně také neměl příliš prostoru ke střele. Přesto jeho pokus nebyl vůbec špatný. Knesl pálil spíše na vzdálenější tyč a Šorf se musel natahovat, aby puk za svá záda nepropustil.
     
    52:21
    Jakub Káník se snažil dobruslit do komfortní střelecké pozice, jenže domácí obrana mu nedala tolik prostoru, kolik by bylo potřeba. Káník byl donucen pálit z otočky, jeho pokus ale domácí brankář kryje.
     
    51:28
    Obrázek hry se nyní příliš nemění. Na kotouči je spíše domácí celek, kterému se ale nedaří přejít přes střední pásmo.
     
    49:55
    Příbram právě vstřelila branku!
    A hosté se v přesilové hře prosazují. Zdeněk Kutlák poslal přihrávku na PETRA JOSEFUSE. Ten zamířil a trefil se přesně, jak bylo potřeba. Asistence: Zdeněk Kutlák, Jakub Káník.
     
    49:09
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Procházka – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Rohlík – 2+2 min, hrubost).
     
    49:09
    Příbam už se chystá na přesilovku v pěti proti třem. Měla by trvat čtyřicet jedna sekund, pokud samozřejmě nedojde k jejímu proměnění.
     
    49:09
    Oddechový čas pro hosty.
     
    49:09
    Domácí brankář si poradil v těžké situaci, když tygřím skokem zabránil kotouči v cestě do branky! Následně domácí hráč Radek Procházka bránll gólmana před dorážkami, možná příliš nevybíravým způsobem. A uvidí trest.
     
    48:31
    Hra je na malý moment přerušena, na hrací plochu se totiž dostal zřejmě florbalový míček, který jeden z hostujících hráčů odpaluje zpět mimo hrací plochu, dost možná by se tedy uchytil i v jiném sportu.
     
    48:11
    Radek Jelínek dostal kotouč na hůl po vhazování. Jelínek následně vypálil velmi dobře a pro brankáře nekomfortně. Jeho pokus ale nemusel Sochůrek vytěsňovat, nakonec letěl jen těsně mimo.
     
    47:50
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Mucha – 2 min., hrubost).
     
    47:16
    Daniil Petrov přebral přihrávku, přehodil si kotouč na pro něj komfortnější stranu a vypálil zpoza obránce. Jeho pokus ale nakonec končí přesně v prostředku branky, kde si s ním Šorf poradil.
     
    46:05
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané se radují z vyrovnání! Jako správný kapitán se do útoku vrhl KAMIL BŘÍŠKA, rozpoyboval hostujícího gólmana a pak jej nekompromisně překonal z bekhendu! Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    45:32
    Hosté se přesunuli před Sochůrka. Bříška pak bránil právě domácího gólmana před dorážkami a došlo na menší roztržku. Rozhodčí ji však utnuli hned v zárodku.
     
    44:55
    Jeden z příbramských upadl na led po souboji zřejmě se Šteinerem. Nicméně rozhodčí zákrok nechávají bez povšimnutí, nejednalo se tedy o provinění proti pravidlům. Opět k nevoli hostujícího kotle.
     
    43:31
    Filip Hlinka dostal přihrávku do středního pásma a snažil se procpat přes obránce až do útočné třetiny. To se Hlinkovi nakonec podařilo. A domácí hráč pak pálil na vzdálenější tyč. V rychlosti však netrefil, puk končí jen mimo pravou tyč.
     
    42:45
    A to se ji nakonec podařilo. Jeden z domácích hráčů vyslal dobře mířenou střelu z větší vzdálenosti. Puk se ale zastavuje jen o tyčku, snad dokonce spojnici a vrací se do hry.
     
    42:15
    Maxim Havrda zavezl kotouč do útočného pásma. Kobra už se v něm usazuje a snaží se prokombinovat ke střele.
     
    41:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Káník – 2 min., hákování).
     
    40:20
    Miroslav Rohlík se vrací na ledovou plochu, v úvodních sekundách poslední dvacetiminutovky jsme neviděl žádnou branku ohrožující situaci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi. A do kabin odjíždějí určitě šťastnější příbramští hokejisté, kteří vsítili hned čtyři branky a otočili utkání ve svůj prospěch, a to vše k radosti početnému kotlu jejich fanoušků. Tři body zapsal z Příbramských Ondřej Panna, který je velmi aktivní a dost možní rozdílovým hráčem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Václav Zídek to pravděpodobně byl, kdo se snažil natlačit kotouč z nepřehledné situace za brankovou čáru. Nakonec neúspěšně. Šorf si poradil a s vypětím všech sil udržel kotouč.
     
    38:39
    Robin Malý se nechtěně dostal do domácí branky a srazil se se Sochůrkem, oba hráči v sobě zůstali zaklínění a nemohli se odtrhout, to ani v přerušení. Nakonec se jim podařilo od sebe odpojit, plácli si a hra může pokračovat.
     
    38:20
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Rohlík – 2 min., držení hole).
     
    38:01
    Tomáš Šťastný dostal přihrávku do tandemu a měl dokonce v oslabení poměrně dobrou šanci. Tu ale v branku bohužel pro domácí neproměnil. Šťastný mířil do horních pater branky, nicméně bez úspěchu.
     
    37:13
    Elitní formace na přesilovku Příbramských je už nastoupena v útočném pásmu. Zdeněk Kutlák zatím rozdává přihrávky na útočníky, uvidíme, zda se Příbram prokombinuje k nějaké dobře šanci.
     
    36:47
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bříška – 2 min., krosček).
     
    36:07
    Tomáš Šťastný si najel na pravé křídle, odkud po delší době prověřil Šorfa. Ten si připsal dobrý zákrok, když se nalepil k bližší tyči a puk nepropustil za svá záda.
     
    35:46
    Příbram právě vstřelila branku!
    A máme tu další branku v domácí brance, tato třetina se Kobře tedy vůbec nedaří. ONDŘEJ PANNA se dostal ke kotouči zhruba v prostoru mezi oběma kruhy. A odtdu také prostřeluje domácího brankáře. Asistence: David Zdeněk, Radek Jelínek.
     
    35:36
    Miroslav rohlík se dostal do dobré šance. Zkoušel vystřelit z otočky, nicméně poté byl protihráčem natlačen na gólmana, což se hostujícímu hráči nelíbilo, což dal výrazně najevo. Žádný trest na ani jedné straně neuvidíme.
     
    34:55
    Příbram právě vstřelila branku!
    Parádní druhá třetina od hostujícího celku! Z větší vzdálenosti ze zápěstí vystřelil JOSEF SAŇA a trefil naprosto přesně vzdálenější horní růžek. Asistence: Miroslav Rohlík, Petr Josefus.
     
    33:31
    Příbramská trojice se snažila o rychlý přechod do pásma, v tom ale rozhodčí zdvihl svou pravici na znamení postavení mimo hru. Fanoušci hostí nejsou s verdiktem spokojení, nicméně hra už se přesouvá do středního pásma.
     
    32:37
    Příbram v uplynulých dvou minutách výrazně přidala. Velmi výrazný je také útočník Ondřej Panna, který měl nyní další poměrně dobrou příležitost. Pálil u podobné pozice jako před chvílí Seniov. Jeho pokus ale letěl těsně mimo pravou tyč.
     
    31:48
    Příbram se objevila v dobré pozici. Seniov pálil z dobré pozice do horního růžku, do protipohybu brankáře. Netrefil ale zařízení, mrzet jej to však nemusí. Branka by stejně neplatila, rozhodčí odpískal postavení mimo hru.
     
    30:27
    Jeden z hostujících hráčů se objevil u levé tyčky ze Sochůrkova pohledu. Domácí brankář se nicméně stihl přemístit a tentokrát drží kotouč bezpečně pod svou výstrojí. Bude se vhazovat.
     
    29:31
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá nakonec ještě na napínavé utkání! Jan Tlačil se dostal k odraženému kotouči. Stihl objet branku dříve, než se Sochůrek přemístil. A Pelant pak trefil odkrytou část klece. Asistence: Ondřej Panna, Marcel Hlaváček
     
    28:20
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Káník – 2 min., sekání).
     
    27:45
    Příbram právě vstřelila branku!
    A přeci jen se hosté také radují z přesné trefy! Ondřej Panna nabral parádní rychlost, načež střílel z úhlu. Jeho pokus pak Sochůrek vyrazil na brankoviště, ve skrumáži se pak nejlépe zorientoval MIROSLAV ROHLÍK, který poprvé rozvlnil síť za domácím gólmanem. Asistence: David Zdeněk, Ondřej Panna.
     
    26:57
    Nyní se ani jeden tým pořádně neusadil v útočném pásmu. Příbram jako kdyby cítila potřebu s výsledkem něco udělat, alespoň lehce soupeřův náskok stáhnout. Zatím se ji však příliš nedaří a nemůže přejít přes neutrální zónu.
     
    25:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je to o tři branky, Kobra prozatím střelecky dominuje! FILIP HLINKA dostal přihrávkuk na modrou čáru. Sjel si do prostoru mezi oba kruhy a odtud pak naprosto výstavně z nápřahu trefil pravý horní růžek. Parádní trefa! Asistence: Aleš Knesl, Václav Zídek.
     
    25:26
    A znovu to byl domácí bek, kdo pálil z větší vzdálenosti. Tentokrát Ryzákův pokus prošel. A Šofrovi nadělal poměrně problémy, příbramský gólman na něj totiž neviděl, jak by bylo potřeba. Přesto ho dokázal na své hrudi zkrotit a udržet pod rukavicí.
     
    25:18
    Marek Ryzák si klepl o přihrávku na modré čáře a také ji dostal. Jeho okus pak byl velmi rázný, přesto neprošel přes blok hráčů obou týmů před brankou.
     
    24:36
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Furch – 2 min., podrážení).
     
    24:25
    Petrov se dnes zdá být velmi aktivní, nyní to zkoušel zblízka branky. Šorf ale stihl trochu povyjet a jeho pokus vytěsnit.
     
    23:39
    Matyáš Hrubý pálil z pomezí středního a útočného pásma. Šorf jeho pokus celou dobu kontroloval, a tak neměl problém pokus vytěsnit do rohu ledové plochy, kde jej sbírá jeden z jeho spoluhráčů.
     
    22:28
    Příbram je nastěhována v útočném pásmu, zatím se ji však nepodařilo dostat kotouč pod stoprocentní kontrolu. Mezitím se také ozvýají příbramští fanoušci, kteří dorazili do hlavního města v hojném počtu. A žádají si první branku svého celku.
     
    21:04
    Příbram se snažila udržet v útočném pásmu, jenže bez úspěchu. Pražané ji vyhnali do neutrálního pásma a při následující rozehrávce končí kotouč jen na zakázaném uvolnění.
     
    20:06
    Netrvalo to vůbec dlouho a Kobra je znovu v útočném tlaku! Filip Hlinka nabrusliil hned po vhazování do pásma ve velké rychlosti a zkoušel to na vzdálenější tyč. Jenže neúspěšně, Šorf zakročil přesně tak, jak bylo třeba.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou prvních dvacet minut. V nich byla o něco lepší domácí Kobra, které patřila především druhá polovina třetiny. Nejprve zapsal přesnou střelu zkraje periody Bříška, pak na něj navázal zase chvíli před odchodem do kabin Hlinka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Kamil Bříška se málem dostal do samostatného nájezdu, nicméně sitauce je stejná jako před chvílí na opačné straně. Domácí kapitán se dostal do ofsajdu, který vrací hru do středního pásma.
     
    18:49
    A vypadalo to, že se po dlouhé době dostane před Sochůrka hostující celek. Ten však nakonec může být naprosto klidný. Žádný z pokusů na něj neletí. Příbram se při přechodu do pásma totiž dostává do postavení mimo hru.
     
    18:21
    A tlak domácího celku prozatím neustává. Nyní se do parádní šance dostal Sebastian Janda, když se ocitl tváří v tvář hostujícímu gólmanovi. Janda pak ale trefil jen tyč příbrmaské branky.
     
    17:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní už ale i příbramský brankář kapituloval a domácí jdou do dvoubrankového vedení! Zídek poslal do útoku FILIPA HLINKU. Ten už byl ve velkém střeleckém úhlu, nicméně trefil parádně. Jeho trefa šla přímo do růžku, Šorf se jen stačil ohlédnout. Asistence: Václav Zídek, Daniil Petrov.
     
    16:35
    V posledních minutách tlak domácího celku sílí. Příbram se již nějakou chvíli do útoku nepodívala. Co nevyřeší příbramská obrana, to se zatím nicméně daří hasit hostujícímu Šorfovi.
     
    16:06
    Marek Ryzák nabruslil do útočného pásma po pravém křídle. Pak zkoušel zamířit k bližší tyči. Příbramský gólman ale vytáhl vyrážečkou kotouč až do ochranné sítě.
     
    15:18
    Richard Mucha dostal přihrávku hned po vhazování. Jeho první pokus na branku neprošel, to až ta druhá. Letěla do horních pater branky, jenže Šorf byl i tentokrát bezchybný.
     
    15:01
    A znovu střela na hostující příbramskou klec. Petrov dostal rychlou přihrávku do jízdy, načež pálil z pravého křídla z brankářova pohledu. Petrovův pokus ale Šorf lapil bezpečně do své rukavice. A raději ho již nepustil.
     
    14:31
    Maxim Havrda chtěl využít zaváhání na v hostující defenzivě. Dostal se do samostatného nájezdu, v pravý okamžik vyslal střelu na branku, nicméně Šorf nedopustil druhou přesnou střelu domácích za svými zády.
     
    13:37
    Jiří Kraus dostal přihrávku do středního pásma. Tam pak nabral rychlost a dostal se do prostoru mezi oba kruhy. Odtud pak trefil přímo prostředek branky, Sochůrek opět úspěšnější.
     
    12:15
    Saňa si při vhazování sjel blíže ke kruhu. Pak hned dostal přihrávku. Šikovně podržel kotouč a po chvíli páli na branku. Jeho pokus ale Sochůrek kontroloval, nakonec zaklekl a betony ho vytěsnil mimo nebezpečí a dosah příbrmaských hráčů.
     
    11:33
    Domácí hokejisté rychle přejeli s kotoučem na holi na opačnou stranu ledové plochy. Zde se však nemohou prozatím stabilněji udržet na puku a dostat se do nějaké příznivější šance.
     
    11:06
    Z toho pramenila další střela na domácí branku. Sochůrek ji však bez větších obtíží zkrotil ve své lapačce. Uvidíme tedy vhazování v útočném příbramském pásmu.
     
    11:03
    Ondřej Panna byl rychlejší než jeden z jeho protihráčů. Dobruslil kotouč jako první, tudíž se píská zakázané uvolnění, opět tedy uvidíme útočné snažení Příbramských.
     
    10:22
    Zdeněk nabral rychlost a už to vypadalo, že se z pozice obránce vrhne sám od útoku. Nakonec však jen nahazuje kotouč za Sochůrkovo svatyni, kde jej sbírá jeden z jeho spoluhráčů.
     
    09:20
    Domácí Kobra se snažila o rychlý přechod do útoku. Jeden z Pražanů najížděl do středního pásma, kam se k němu snášela přihrávka, jenže Zdeněk Kutlák se nakonec stihl vrátit a puk odrazil mimo dosah domácího útočníka.
     
    09:01
    Dominik Šteiner se z pozice obránce stáhnul na brankoviště, kde se snažil prosadit z dorážky. Nakonec na kotouč zřejmě sáhl, ovšem hostující defenziva si poradila a nakonec tuto nebezpečnou situaci přestála bez úhony.
     
    08:12
    Petrák se dostal téměř ihned po vhazování v útočném pásmu ke střele. Zamířil do horních pater branky, nicméně Šorf celou dobu kotouč sledoval. měl čistý výhled. Proto neměl problém zasáhnout vyrážečkou a puk vytěsnit.
     
    07:37
    Domácí Tomáš Šťastný se vrací zpět na ledovou plochu a rovnou se zapojil do hry ve středním pásmu. Ihned poté se hosté provinili zakázaným uvolněním, které hru po odmlce opět přesouvá před Šorfa.
     
    07:03
    A i tentokrát přilétla střele z hole Zdeňka Kutláka. Nicméně jeho pokus končí opět mimo brankovou konstrukci, tentokrát trajektorii kotouč výrazně změnil val clonících hráčů.
     
    05:50
    A o chvíli později už letěla na domácí svatyni další střela, tentokrát to z větší vzdálenosti dobře zkoušel Zdeněk Kutlák. Jeho pokus však končí těsně mimo pravou tyč z brankářova pohledu.
     
    05:40
    Hostující kapitán Josefus pálil z poměrně dobré pozice, jenže domácí obrana se včas zatáhla zpět a jeho střelu sráží do rohu ledové plochy. Sochůrek tedy mohl být relativně v klidu.
     
    05:37
    Uvidíme první přesilovou hru. Šťastný se provinil sekáním, které ho posílá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    04:55
    Saňa chtěl vjet do útočného pásma, jenže neměl dostatek prostoru pro čistý průchod. Proto kotouč jen nahodil za Sochůrkovu branku, kde už o něj oba týmy svádějí souboj.
     
    04:07
    A na opačné straně také dobrá šance! Káník poslal šikovnou přihrávku na Jana Tlačila. Ten ale zamířil jen mimo brankovou konstrukci, Sochůrek tedy nakonec zasahovat nemusí, byť jen velmi těsně.
     
    03:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku utkání, radují se domácí hokejisté! Odražený kotouč sebral na hranici středního pásma domácí kapitán KAMIL BŘÍŠKA. Před brankářem zakvrdlal s kotoučem a pak se trefil přesně, jak bylo potřeba. Bez asistence.
     
    02:10
    Sochůrek nyní neměl příliš složitou práci. Pod rukavici musel ukrýt pouze lehce klouzající kotouč. Poblíž se nenacházel žádný z hostujících hráčů.
     
    01:42
    Zakázané uvolnění po nepřesné rozehrávce Kobry poprvé přemístí hru před domácího gólmana Sochůrka. Konkrétně se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    01:10
    Střelu si ale prozatím domácí celek nepřipsal. Byť se snažil dobře zakombinovat hned v začátku, přihrávku zastavil jeden z hostujících beků a vrací kotouč do středního pásma.
     
    00:17
    Ryzák nahodil kotouč do útočného pásma domácích, kde se pak Kobra drží a poprvé se tak snaží ohrozit Šofra v jeho brance.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    A na ledě už vidíme také domácí celek. Ten bude hrát v klasických tmavomodře-žlutých dresech.
     
    Týmy již nastupují na hrací plochu. Jako první nastupuje hostující Příbram, ta bude hrát v bílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Iljev) – Holý, Pelant, Ryzák, Šteiner, Klesl, Ženíšek, Janda, Procházka – Hlinka, Zídek, Šťastný, Heldák, Petrov, Bříška, Hrubý, Havrda, Petrák, Janča, Mucha

    HC Baník Příbram: Šorf (Jiroušek) – Straka, Hlaváček, Jelínek, Malý, Saňa, Kutlák, Zdeněk, Chlouba, Rohlík, Kraus, Tlačil, Kolouch, Seniov, Josefus, Pinkas, Káník, Panna, Furch

    Rozhodčí: Valda – Kurtin, Beneš.
     
    HC Příbram

    To Příbram si udržuje třízápasovou šňůru bez porážky. Poradila 4:1 s Pískem, 6:2 s Řisutami a v posledním kole si vyšlápla dokonce i na vedoucí Tábor, který porazila těsně 4:3. V tabulce tak mají stejně jako Kobra 23 bodů a je za ní jen kvůli lepšímu skóre Pražanů.
     
    HC Kobra Praha

    Pražané si mohli v posledním kole pomýšlet na první místo ve skupině, to by ale nesměli s Chebem prohrát 2:3 v prodloužení. Kobru trápila častá vyloučení a hlavně koncovka, kdy neproměnila hned sedm tutových šancí a opět jí úřadovala jen první lajna, konkrétně Bříška se Šťastným. Po srovnaní na 2:2 si tým Miloslava Šeby vybojoval prodloužení, ve kterém ale byl lepší Stadion a Kobra si tak odvezla pouhý bod, což president klubu nesl těžce.
     
    Hezký sobotní podvečer, všechny formy života, a vítejte u hokeje z 2. ligy! V rámci 12. kola skupiny Jih dnes společně budeme pozorovat další setkání HC Kobra Praha s HC Příbram!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Bříška, 18. Hlinka (Zídek, Petrov), 26. Hlinka (Knesl, Zídek), 47. Bříška (Šťastný) – 28. Rohlík (Zdeněk, Panna), 30. Tlačil (Panna, Hlaváček), 35. Saňa (Rohlík, Josefus), 36. Panna (Zdeněk, Jelínek), 50. Josefus (Kutlák, Káník), 60. Jelínek (Josefus)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Iljev) – Holý, Pelant, Ryzák, Šteiner, Knesl, Ženíšek, Janda, Procházka – Hlinka, Zídek, Šťastný, Heldák, Petrov, Bříška, Hrubý, Havrda, Petrák, Janča, Mucha
    HC Baník Příbram: Šorf (Jiroušek) – Straka, Hlaváček, Jelínek, Malý, Saňa, Kutlák, Zdeněk, Chlouba, Rohlík, Kraus, Tlačil, Kolouch, Seniov, Josefus, Pinkas, Káník, Panna, Furch

    Rozhodčí: Valda – Kurtin, Beneš
    bahis siteleri