Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Zlín – Kladno 1:5 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.) | Plzeň – Litvínov 3:4 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 07.11.2021, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Obrovská minela Ondřeje Kacetla teď pořádně zneklidnila srdce nejednoho z třineckých fanoušků, nakonec ale celá situace dvě sekundy před koncem třetí třetiny srovnávací brankou nekončí. Maskovaný Ocelář se totiž chtěl v samotném závěru prosadit střelou přec celé hřiště a při svém pokusu trefil jednoho z blížících se soupeřů, který svým tělem touš odrazil jen těsně vedle branky.
     
    58:42
    Oddechový čas končí, Vítkovice jdou do šesti!
    31:41 Jan ZAHRADNÍČEK - 2:1
     
    31:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Smírný stav již dále neplatí, JAN ZAHRADNÍČEK si z modré čáry potáhl kotouč až na hranici pravého kruhu, odkud vyslal nechytatelnou raketu až do sítě hostů. Asistence: Martin Růžička a Andrej Nestrašil.
     
    28:30
    Radovan Bondra to teď v situaci dva na jednoho vzal na sebe, jeho střela z levého kruhu ale pouze rozezněla vzdálenější tyč Kacetlovy klece.
     
    16:48
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Martin Růžička – 2 min., hákování).
     
    15:52
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Marek Kalus – 2 min., podrážení).
     
    12:33
    A tlak domácích neustává, Aleš Stezka teď tygřím skokem přes celé brankoviště doslova ukradl Musilovi druhou třineckou branku dnešního dne a neskutečným způsobem podržel svůj tým.
     
    11:36
    Obrovský závar před brankou hostů řeší až lapačka Aleše Stezky, nicméně vítkovický gólman dlouhou dobu nevěděl, zda má kotouč pod kontrolou, či nikoliv.
    10:32 David MUSIL - 1:1
     
    10:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale neplatí, domácí po vhazování před Stezkou dokázali zásluhou dělovky DAVIDA MUSILA od modré čáry srovnat a na kostce svítí smírný stav 1:1. Asistence: Andrej Nestrašil.
    08:22 Alexej SOLOVJOV - 0:1
     
    08:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak už to vypadalo, že se z úvodní trefy radují Oceláři, radost však míří do tábora hostí. Daňův prohřešek po necelých dvaceti sekundách hry trestá svou dělovkou od modré ALEXEJ SOLOVJOV. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    08:09
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Marko Daňo – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 11. D. Musil (A. Nestrašil), 32. Zahradníček (Martin Růžička, A. Nestrašil) – 9. A. Solovjov (Svačina)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, J. Michálek, Jaroměřský, Zahradníček, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – O. Šedivý, A. Nestrašil, Kofroň – Hrehorčák, Miloš Roman, O. Kovařčík – Chmielewski, R. Szturc, Dravecký (A).
    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Polák (C), Galvinš, Plášil, P. Koch, Jakub Stehlík, L. Kovář – R. Bondra, Dej, M. Kalus – L. Krenželok (A), Marosz, Svačina – Lednický, Vildumetz, Žálčík – Bernovský, Chlán, Fridrich.

    Rozhodčí: Hejduk, Stano – Ganger, Klouček

    Diváci: 4721
    bahis siteleri