Ústí n/L – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (1:2, 1:3, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Neděle 07.11.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:23 David TŮMA - 4:5
     
    46:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tentokrát do domácím vyšlo a krásnou ránou snižuje na rozdíl jediné branky ránou z mezikruží DAVID TŮMA. Asistence: Daniel Vrdlovec.
    42:19 - 3:5
     
    42:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Svou první branku v dresu Slovanu dává JURIJ ŽOLOBOV, Z křídla vyslal dobrou střelu, kterou brankář nezastavil a puk skončil v síti. Asistence: Kryštof Ouřada a Vladimír Brož.
    39:48 Rostislav MARTYNEK - 2:5
     
    39:48
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ROSTISLAV MARTYNEK se dostal do střelecké pozice a dokázal prostřelit domácího brankáře. Frýdek znovu vede o tři branky. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
    36:07 Tomáš ČERMÁK - 2:4
     
    36:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan snižuje. Po šikovné akci Ouřady se prosazuje střelou mezi betony brankáře Frýdku-Místku TOMÁŠ ČERMÁK. Asistence: Kryštof Ouřada.
    22:24 Tadeáš KRÁL - 1:4
     
    22:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Velmi rychle přidává hostující celek další branku. Z hranice brankoviště se dokázal prosadit nedostatečně pokrytý TADEÁŠ KRÁL. Asistence: Jonáš Peterek a Filip Krzak.
    21:30 Jakub TEPER - 1:3
     
    21:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hostující celek proměnil přesilovku a navyšuje své vedení, tvrdou ránou poslal puk do horní části branky JAKUB TEPER. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
    18:12 Filip KOMORSKI - 1:2
     
    18:12
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Blesková akce a hosté jdou do vedení. Alan Lyszczarczyk vyslal do brejku FILIPA KOMORSKIHO, který přesnou střelou našel mezeru mezi betony brankáře. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
    17:19 Jonáš PETEREK - 1:1
     
    17:19
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hostující celek proměnil přesilovou hru a srovnává stav zápasu. S první střelou si ústecký brankář poradil, ale puk se dostal do míst, kde byl JONÁŠ PETEREK. Jeho rychlé zakončení už bylo přesné. Asistence: Jakub Šlahař a Mikuláš Zbořil.
    02:16 Michal SIMON - 1:0
     
    02:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se dostává do vedení v ponechané výhodě. Vrdlovec už mohl zakončovat, ale ještě předložil přihrávku na druhou stranu brankoviště, kde byl volný MICHAL SIMON. Asistence: Daniel Vrdlovec a Dominik Soukup.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. M. Simon (Vrdlovec, D. Soukup), 37. T. Čermák (Ouřada), 47. D. Tůma (Vrdlovec) – 18. Peterek (Šlahař, Zbořil), 19. Komorski (Lyszczarczyk), 22. Teper (Lyszczarczyk), 23. Tadeáš Král (Peterek, Krzak)


    HC Slovan Ústí nad Labem: L. Cikánek (Hamalčík) – Šidlík, Š. Havránek, Trefný, Vacík, Vladimír Brož (A), E. Mareš, Záruba – D. Tůma (C), Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – M. Tůma, Milfait, Ondřej Bláha – M. Simon, D. Soukup, Ouřada – T. Čermák, Martin Bláha.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Nešpůrek) – Ciura, Teper (A), Zbořil, Matyáš, J. Adámek, Z. Malík, Krzak – Tadeáš Král, Peterek, Šlahař – Klimša, Matiaško, Lyszczarczyk – Komorski, Christov (C), Goiš – Křivohlávek, Ján Blaško.

    Rozhodčí: Zavřel, Jaroš – Coubal, Kokrment

    Diváci: 606
    bahis siteleri