Ufa – Čeljabinsk 0:0 (odl.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:4 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Omsk – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 0:1 (0:2 po s.n.)
Riga – Jokerit 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Neděle 07.11.2021, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:29 Joakim NORDSTRÖM - 4:0
     
    57:29
    CSKA právě vstřelil branku!
    Okulov poslal z rohu ledové plochy kotouč přímo na hůl JOAKIMA NORDSTRÖMA. Jemu jen stačilo hokejku nastavit a Johansson je dnes překonán již počtvrté. Asistence: Konstantin Okulov, Maxim Sorkin.
    49:48 Lucas WALLMARK - 3:0
     
    49:48
    CSKA právě vstřelil branku!
    A přesilová hra, již druhá v tomto utkání, ze strany domácích proměněna! Nestěrov poslal kotouč na LUCASE WALLMARKA, který jej zpracoval, natočil se směrem k brance a jeho pokus propadl za brankovou čáru. Asistence: Nikita Nestěrov, Vladislav Kameněv.
    14:16 Vladislav KAMENĚV - 2:0
     
    14:16
    CSKA právě vstřelil branku!
    A máme to o dvě branky! V přesilovce vybojovali domácí hned první vhazování. Puk se dostal opět na VLADISLAVA KAMENĚVA, který stál zhruba v prostoru mezi oběma kruhy. Odtud pak dělovkou prostřelil, co potřeboval, parádní trefa! Asistence: Michail Grigorenko, NIkita Nestěrov.
    12:23 Vladislav KAMENĚV - 1:0
     
    12:23
    CSKA právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté přečkali pasáž hry, kdy byli pod tlakem a nyní jdou sami do vedení! Okulov vybojoval kotouč v souboji u mantinelu. Pak jej poslal na VLADISLAVA KAMENĚVA, který si našel střeleckou pozici a trefil přesně.
    Asistence: Konstantin Okulov, Michail Grigorenko.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 13. Kameněv (Okulov, Grigorenko), 15. Kameněv (Grigorenko, N. Nestěrov), 50. Wallmark (N. Nestěrov, Kameněv), 58. Nordström (Okulov, Sorkin)


    CSKA Moskva: Reideborn (J. Kiseljov) – Kiselevič, N. Nestěrov, Blažijevskij, Gilmour, Arťom Sergejev, V. Svedberg, Dahlbeck, Grudinin – Sorkin, Andronov, Nordström – Grigorenko, Wallmark, P. Karnauchov – Kameněv, Okulov, Chulapov – M. Guskov, Kotkov.
    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Samonov) – Smirnov, Fantenberg, M. Lehtonen, M. Robinson, Pylenkov, Falkovskij, Koromyslov – Švec-Rogovoj, Vey, Kuzmenko – Alexandr Volkov, Ivan Morozov, N. Gusev – Cicjura, M. Vorobjov, E. Galimov – Ketov, Danila Moisejev, Chusnutdinov.

    Rozhodčí: Olenin, Judakov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 2639
    bahis siteleri