Florida – Carolina 5:2 (kon.) | Montreal – Vegas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 4:5 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – NY Islanders 0:2 (kon.) | Columbus – Colorado 4:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 5:2 (kon.) | Arizona – Seattle 5:4 (kon.)
Calgary – NY Rangers 6:0 (kon.) | San Jose – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Winnipeg Jets
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
New York Islanders
Neděle 07.11.2021, 00:07 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:44:51)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 13 424 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Ilja Sorokin (NYI) – 24 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%
    2. Brock Nelson (NYI) – 1+0
    3. Eric Comrie (WPG) – 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Zdeno Chára (NYI) – 0+0, +1 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 18:31
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Eric Comrie (WPG) – 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%, odchytal 57:16
    Ilja Sorokin (NYI) – 24 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 59:30
     
    Střely na branku: 24 – 31
     
    Je konec! Islanders znovu ukázali, jak skvělou mají defenzivu a vítězí na ledě Winnipegu 2:0. Domácí se ve třetí části chtěli porvat o vyrovnání, ale čáru přes rozpočet jim hned v úvodu udělal Brock Nelson. Winnipeg se v závěru dočkal přesilovky, ale několik náznaků nedokázal přetavit v branku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Domácím se navíc vůbec nepovedl přechod do útoku. Přihrávka na levé křídlo směřovala na rozjetého Connora, ale puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    59:03
    Pionk chtěl na modré čáře udržet kotouč v útočném pásmu, ale přes enormní snahu mu kotouč uskočil do středního pásma. Winnipeg dnes nemí v ofenzivě potřebný klid.
     
    58:31
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:31
    Domácí brankář je na střídačce a Winnipeg zkouší vyrovnat v šesti bruslařích!
     
    57:06
    Až nyní hokejisté v bílém vyhodili kotouč přes celé kluziště za branku Winnipegu. Domácí musí rozjet novou přesilovkovou akci.
     
    56:47
    Ehlers střílel z levého kruhu, jenže jeho dělovka forhendem skončila vedle branky. Islanders ale nedokázali puk vyhodit do bezpečí.
     
    56:31
    Winnipeg si v závěru zahraje přesilovku. Mathew Barzal dostává dvě minuty za podrážení.
     
    55:23
    Eric Comrie si připsal další dobrý zákrok. Tentokrát jeho pozornost prověřil Beauvillier, ale brankář Winnipegu si proti ráně povyjel a udržel puk ve výstroji.
     
    55:02
    Dillon nahodil puk do rohu útočného pásma, kde neměl spoluhráče v modrém dresu. Zadáci Islanders puk získali pro sebe a poslali jej do bezpečí.
     
    54:26
    Islanders se ubránili šikovným vyhozením do útočného pásma. Kotouč v tomto případě nedoklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    54:03
    Wheeler na levé straně neudržel kotouč na své čepeli a musel si pomoci přihrávkou na modrou čáru. Winnipeg se tlačí do zakončení, ale moc času už kanadskému týmu nezbývá.
     
    53:28
    Andrew Copp střílel příklepem z pravého kruhu, jenže jeho dělovka skončila jen na zadním mantinelu. Hosté se opět osvobozují.
     
    53:02
    Brenden Dillon zastavil rodící se útok soupeře a naopak rozjel akci Winnipegu. Jeho přihrávka na pravou stranu skončila v moci soupeře.
     
    52:31
    Connor si v útočném pásmu našel prostor pro zakončení, ale jeho pokus letěl v ideální výšce a Sorokin puk schoval do lapačky.
     
    52:10
    Svečnikov si sjel pro přihrávku do středního pásma, rozjel Ehlerse, jenže jeho přihrávka z pravé strany skončila v moci brankáře.
     
    51:34
    Casey Cizikas na modré čáře neuspěl v souboji s důrazným soupeřem a bekhendem odehrál puk do bezpečí. Islanders už se koncentrují na defenzivu.
     
    51:10
    Winnipeg se dostal po levém křídle do útočného pásma, jenže akce domácího celku skončila Scheifeleho ránou do lapačky Sorokina.
     
    50:36
    Znovu se hráčům Winnipegu nepodařilo dostat do střelecké pozice. Skvěle nyní zakročil obětavý Andy Greene, který pádem pod nohy odehrál puk před rozjetým Lowrym.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:20
    Connor projel s pukem na levou stranu útočného pásma, jenže nikdo v modrém jej nedokázal rychle podpořit. Defenziva Islanders brání na jedničku.
     
    49:38
    Ryan Pulock pomohl obráncům v souboji v rohu obranného pásma a dokázal kotouč vyhodit do středního pásma. Jets stupňují aktivitu.
     
    49:10
    Neal Pionk střílel příklepem od modré čáry, ale Sorokin jeho ránu dobře viděl a připsal si snadný zákrok levým betonem. Winnipeg ale drží útočné pásmo.
     
    48:38
    Barzal se dostal do samostatného úniku, široko daleko kolem něj nebyl nikdo v modrém dresu, ale hostující hráč trefil brankovou konstrukci!
     
    48:10
    Pionk ve středním pásmu přetlačil soupeře a odehrál puk k mantinelu. Winnipeg je nyní o něco aktivnější, ale střelecky se i nadále trápí.
     
    47:34
    Brenden Dillon dostal nabito na modrou čáru, odkud ihned předložil kotouč před soupeřovu branku, nicméně obrana Islanders zahustila prostor.
     
    47:10
    Pageau vyvezl puk do útočného pásma, kde jej nahodil za branku Winnipegu a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil na střídačku.
     
    46:36
    Lowry v obranném pásmu zastavil nepovedený přechod soupeře do útoku a rozjel novou akci Winnipegu. Hokejisté Jets ale nemají prostor.
     
    46:10
    Palmieri se dral k dorážce před brankou soupeře, ale nakonec puk netrefil podle svých představ. Winnipeg měl štěstí a stále může pomýšlet na zdramatizování duelu.
     
    45:29
    Jansen Harkins dojel vlastní nahození do útočného pásma, jenže se nesetkal s podporou svých spoluhráčů a proti přesile obránců puk neudržel.
     
    45:06
    Copp se zjevil sám před Sorokinem a troufl si na zakončení. Jeho pokus ale prosvištěl těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    44:29
    Winnipeg se opět vydal do útočného pásma se snahou o snížení, jenže nahození do rohu ledové plochy dostihl jen jeden z hokejistů Islanders.
     
    44:10
    Adam Pelech se dostal do útočného pásma, kde zakončil příklepem, ale trefil brusle prvního hráče v modrém dresu kanadského mužstva.
     
    43:31
    Kyle Connor se dostal do útočného pásma, kde vybojoval puk, ale už nedokázal přesně rozehrát. Hosté se pomaličku přibližují k vítězství.
     
    43:06
    Winnipeg teď o něco zvýšil svou aktivitu, ale skvělý Sorokin zatím drží čisté konto. Brankář Islanders je dnes klíčovým mužem svého mužstva.
     
    42:26
    Ehlers vlétl středem do útočného pásma a zakončil příklepem. Sorokin puk spatřil v poslední možnou chvíli, ale nakonec jej vykopl betonem.
     
    42:10
    Scheifele střílel z levé strany útočného pásma, jenže do jeho rány se postavil obětavý obránce, který kotouč dokázal srazit k mantinelu.
     
    41:35
    Scott Mayfield si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se otočil s kotoučem a rozjel další akci Islanders. Hosté jsou po vstřelení druhé branky na koni.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:10
    Winnipeg se vydal do útočného pásma se snahou o bleskovou odpověď, ale zakončení z pravé strany nemířilo mezi tři tyče.
    40:47 Brock NELSON - 0:2
     
    40:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek v přesilovce přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k vítězství! BROCK NELSON dostal prostor na pravém kruhu a uklidil puk k zadní tyči! Asistence: Kyle Palmieri, Adam Pelech.
     
    40:27
    Důrazný Josh Bailey se před brankou dostal k odraženému kotouči a snažil se jej zvednout nad beton domácího brankáře Comrieho.
     
    40:10
    Winnipeg uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek potřebuje v závěrečné periodě dnešního souboje zlepšit zakončení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:04.
     
    Střely na branku: 16 – 21
     
    Druhá třetina končí! Během prostřední periody dnešního souboje se stav neměnil. Domácí Winnipeg byl sice o něco aktivnější, ale Sorokin zatím chytá jistě a drží čisté konto. V závěru třetině naopak mohl na druhé straně udeřit Beauvillier, ale i Comrie podává přesvědčivý výkon.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Neal Pionk v obranném pásmu přišel o kotouč a pustil soupeře do zakončení. Ke střele se dostal Zach Parise, ale Eric Comrie zatím drží akcie Jets nad vodou.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:24
    Beauvillier se po rychlém přechodu do útočného pásma dostal do obrovské šance, jenže jeho rána příklepem trefil domácího brankáře do hrudi.
     
    38:00
    Brenden Dillon získal kotouč na modré čáře, kde se s ním otočil a zajel za vlastní klec. Domácí celek postupně střídání.
     
    37:22
    Hostující brankář Sorokin musel znovu zasahovat. Tentokrát ruský brankář dokázal vyrazit projektil od levého mantinelu. Hosté přestáli těžkou pasáž.
     
    37:00
    Tři minuty před koncem druhé části mohlo být vyrovnáno! Před brankou vyplaval osamocený Scheifele, ale jeho krkolomné zakončení skončilo na horní tyči!
     
    36:34
    Svečnikov se s pukem prosmýkl přes modrou čáru a v útočném pásmu vyslal zajímavý pokus zápěstím. Jeho ránu ale brankář jednoduše lapil.
     
    36:05
    Stastny se s pukem dostal do útočného pásma, kde kotouč dlouho neudržel a musel se rychle vracet do obranného pásma.
     
    35:26
    Anthony Beauvillier se v rohu ledové plochy zbavil napadajícího soupeře a přihrál na modrou čáru. Následný střelecký pokus však minul branku.
     
    35:10
    Brankář Winnipegu si připsal další dobrý zákrok. Tentokrát schoval do lapačky slabý pokus z levé strany útočného pásma. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    34:52
    Barzal mohl navýšit vedení Islanders! Hostující hráč střílel z prostoru mezi kruhy, ale domácí gólman na poslední chvíli vykopl puk betonem!
     
    34:18
    Domácí brankář si dal pozor na Palmieriho nahození a ramenem vyrazil kotouč mimo svou branku. Pokračuje z obou stran hodně bojovný duel.
     
    33:34
    Hokejisté Winnipegu během druhé části dnešního souboje aktivně napadají rozehrávku Islanders, ale hosté si dokážou s rychlou hrou poradit.
     
    33:02
    DeMelo si pořádně protáhl svůj pobyt na ledové ploše a ještě pomohl hráčům Winnipegu s rozehrávkou. Jeho pobídka na levou stranu nebyla přesná.
     
    32:28
    Dylan DeMelo dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale ani jeho projektil nesměřoval mezi tři tyče domácí branky.
     
    32:00
    Ehlers střílel příklepem z levé strany útočného pásma, jenže jeho dělovka příklepem prolétla kolem levé tyčky.
     
    31:08
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Adam Lowry – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., bitka).
     
    31:08
    Lowry a Mayfield se pustili do rvačky u střídačky Islanders. Domácí hokejista byl v souboji dvou mužů o něco úspěšnější a vysloužil si potlesk.
     
    30:29
    Nate Schmidt se za brankou zbavil napadajícího soupeře a poslal přihrávku na levé křídlo. Jeho pobídku si pohlídal zadák v bílém dresu.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a Islanders nadále drží své těsné vedení. Domácí Winnipeg se navíc nedostává do vyložených šancí.
     
    29:34
    Stastny přihrál na levou stranu, kde se uvolnil aktivní Copp, jehož projektil zápěstím skončil nad břevnem soupeřovy klece.
     
    29:06
    Adam Lowry projel po levé straně do útočného pásma, kde nahodil puk do rohu ledové plochy, ale už jej nestačil dohnat před soupeřem.
     
    28:34
    Domácí brankář reklamoval zakázané uvolnění, ale rozhodčí se rozhodli hru nepřerušovat. Zadáci Winnipegu museli hodně zabrat, ale nakonec odehráli puk do bezpečí.
     
    28:10
    Hokejisté celku z New Yorku se znovu hnali do útočného pásma, jenže jejich přechod do útoku skončil nepřesnou přihrávkou na střed.
     
    27:32
    Nathan Beaulieu se do obranného pásma rychle stáhl s rozjetým soupeřem, kterého čistým způsobem přitlačil k hrazení a zastavil akci Islanders.
     
    27:10
    Scheilfele dostal přihrávku na pravou stranu, navedl si kotouč na střed a zakončil. Připravený Sorokin jeho dělovku udržel mezi betony.
     
    26:24
    Nelson tvrdým hitem sestřelil jednoho z domácích hokejistů a může být rád, že si nevysloužil dvouminutový trest. Zatím se pokračuje ve hře.
     
    26:10
    Domácí zadáci uklidnili hru za brankou a počkali na kompletní vystřídání útočné formace. Čerstvé síly pustil na ledovou plochu i kouč Islanders.
     
    25:10
    Connor poslal bekhendem přihrávkou na modrou čáru, odkud jeho spoluhráč zakončil příklepem, ale zadák Islanders puk srazil do ochranné sítě.
     
    24:29
    Anthony Beauvillier dostal v útočném pásmu prostor na levém kruhu, odkud zkusil vypálit na zadní tyč. Domácí brankář jeho ránu schoval do lapačky a poprvé ve druhé části přerušil hru.
     
    24:10
    Mathew Barzal dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, zavezl puk do střelecké pozice, jenže jeho rána byla hodně slabá.
     
    23:29
    Wahlstrom sváděl souboje na levé straně útočného pásma, jenže obránci Winnipegu pro něj neměli moc pochopení a připravili jej o puk.
     
    23:10
    Pionk dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, jenže jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky. Pokračuje se v hodně svižném tempu.
     
    22:29
    Svečnikov si sjel na přihrávku do středního pásma a dral se s pukem do pásma útočného. Jeho průnik ale skončil zastaven prvním obráncem Islanders.
     
    22:10
    Bailey střílel od modré čáry, jenže ani jeho rána nebyla dostatečně přesná. Prostřední perioda dnešního souboje odstartovala ve vysokém tempu.
     
    21:42
    Wahlstrom projel do útočného pásma a z ostrého úhlu se rozhodl prověřit brankáře soupeře. Jeho pokus ale prolétl kolem zadní tyčky.
     
    21:39
    Domácí v plném počtu.
     
    20:41
    Domácí vybojovali kotouč za svou brankou a bez problémů jej dokázali vyhodit přes celé kluziště za klec celek z New Yorku. Islanders musí rozjet nový útok.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Islanders se ihned vydali do útoku s ofenzivním snažením. Hosté dohrávají přesilovku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:09.
     
    Střely na branku: 7 – 9
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hostující Islanders. Domácí Winnipeg sice vstoupil do utkání aktivně, ale Sorokin v úvodu celek z New Yorku podržel. Ve 4. minutě pak z první velké šance hostů udeřil Anders Lee. Poté se obraz hry hodně vyrovnal a ani jeden z týmů už se nedokázal prosadit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Hosté si zahrají první přesilovku. Svečnikov dostává dvě minuty za hákování.
     
    19:20
    Nate Schmidt ještě udržel pro Winnipeg kotouč v útočném pásmu a v pádu jej nahodil směrem k brance. Jeho pobídku si Sorokin hravě pohlídal.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:34
    Barzal si sjel pro přihrávku až do obranného pásma, kde ustál souboj s napadajícím Scheifelem. Islanders následná rozehrávka vůbec nevyšla.
     
    18:02
    Stastny projel do středního pásma, kde se kličkou zbavil obránce a rozehrál na levou stranu. Rozjetý Kyle Connor puk dlouho neudržel.
     
    17:29
    Adam Pelech chtěl rozjet útok Islanders nahozením na modrou čáru, jenže tam neměl spoluhráče v bílém dresu. Winnipeg se zmocnil puku bez větší píle.
     
    17:02
    Nelson dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde zkoušel překvapit brankáře Winnipegu, ale ten si pokryl prostor u bližší tyčky.
     
    16:29
    Hosté se v závěru první třetiny snaží hrát s kotoučem na hokejkách a nikam se moc neženou. Naopak obrana Winnipegu má plné ruce práce.
     
    16:02
    Oliver Wahlstrom se proháčkoval do útočného pásma a zkusil štěstí střelou zápěstím. Jeho rána ale prolétla kolem zadní tyčky.
     
    15:28
    Adam Lowry dostal nabito na pravý kruh, odkud bez přípravy zakončil příklepem, jenže jeho pokus jen prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    15:03
    Aktivní Mathew Barzal se v útočném pásmu zkoušel prosmýknout před branku Winnipegu, ale v klíčovou chvíli si puk nepřehodil na bekhend.
     
    14:35
    Dylan DeMelo se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu uskočil k zadákům New York Islanders.
     
    14:00
    Jevgenij Svečnikov si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud vystřelil příklepem, jenže jeho pokus skončil mezi betony Sorokina.
     
    13:28
    Sorokin tentokrát vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Islanders se rozhodně nenudí.
     
    13:02
    Sorokin si musel dát pozor na prostor u pravé tyčky, kde zastavil nahození od hrazení. Gólman Islanders raději přerušil hru, vhazuje se po jeho pravici.
     
    12:24
    Scheifele se za brankou zbavil jednoho ze soupeřů a poslal přihrávku na modrou čáru. Následné zakončení ale prolétlo kolem branky a jen zadunělo o mantinel.
     
    12:06
    Islanders se z tlaku domácího celku vymanili jen obloučkem do středního pásma. Hosté se sice dostali do vedení, ale od té doby spoléhají na obranu.
     
    11:23
    Connor si po rychlé akci sjel na přihrávku mezi kruhy, srovnal si kotouč na forhendu, jenže svižnou střelou nechal vyniknout pozorného Sorokina.
     
    11:02
    Comrie vyjel za svou klec, kde pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář domácího Winnipegu sklepl kotouč na Schmidta, který má rozjet novou akci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:23
    Na opačné straně se po nenápadné kombinaci zjevil ve vyložené šanci Mathew Barzal, ale forhendem trefil jen beton domácího brankáře.
     
    10:00
    Domácí se v polovině úvodní periody usadili v útočném pásmu, jenže kombinace Winnipegu skončila nepřesnou přihrávkou do prostoru mezi kruhy.
     
    09:27
    Nathan Beaulieu projel po křídle do útočného pásma, kde zakončil forhendem, ale jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyčky branky Islanders.
     
    09:05
    Mark Scheifele se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, jenže na modré čáře narazil na důrazného obránce, který jej od puku odstavil.
     
    08:37
    Pionk v rohu útočného pásma neustál souboj s napadajícím soupeřem a skončil na zemi. Winnipegu se během kombinace moc nedaří.
     
    08:12
    Winnipeg se po delší době usadil v útočném pásmu. Stastny z rohu ledové plochy poslal žabku mezi kruhy, ale defenziva Islanders si poradila.
     
    07:41
    Neal Pionk si hledal prostor pro zakončení od modré čáry, ale jeden ze soupeřů proti němu výborně vystartoval a zablokoval ránu pravou holení.
     
    07:10
    Islanders se do útoku dostali díky dalšímu nahození za branku Winnipegu. Domácí zadáci byli tentokrát pozorní a poradili si s důrazem soupeře.
     
    06:34
    Islanders se dostali do útočného pásma, kde se z těžké pozice snažil zakončit Barzal, ale padající kotouč nezasáhl čepelí úplně ideálně.
     
    06:02
    Anders Lee opět napadal rozehrávku Winnipegu v jeho obranném pásmu. Autor úvodní branky dostal soupeře pod tlak, který skončil vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    05:31
    Brenden Dillon si sjel na přihrávku do obranného pásma, kde se dobře otočil, jenže už nedokázal přesně přihrát. Obrany zatím hrají velmi dobře.
     
    05:02
    Pionk neudržel kotouč v útočném pásmu. Domácí zadák musel hrát v hodně krkolomné pozici a puk mu nakonec přeskočil do středního pásma.
     
    04:28
    Josh Morrissey se skvěle stáhl do obranného pásma, kde v souboji za brankou přišpendlil rozjetého soupeře k mantinelu. Winnipeg tak získal kotouč.
     
    04:12
    Barzal dojel nahození do rohu útočného pásma, odkud poslal bekhendovou přihrávku na pravý kruh, ale domácí zadák následný pokus srazil do ochranné sítě.
     
    03:38
    Connor se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde se po kličce tlačil do prostoru mezi kruhy, ale obránce mu stačil přizvednout hokejku.
    03:12 Anders LEE - 0:1
     
    03:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Islanders dokázali proměnit prakticky svou první šanci v utkání! Na přihrávku zpoza branky si sjel ANDERS LEE, který pohotově napálil kotouč do branky! Asistence: Josh Bailey, Mathew Barzal.
     
    02:33
    Po dalším výpadu domácího Winnipegu vyskočil kotouč na střídačku hostujících Islanders. Rozhodčí nařídili vhazování ve středním pásmu.
     
    02:15
    Andrew Copp se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde od mantinelu nahodil puk na branku, ale brankář byl znovu připraven.
     
    01:29
    Anthony Beauvillier dostal prudkou přihrávku do prostoru před brankou, kde si krásně zpracoval kotouč a zakončil. Jeho pokus ale skončil vedle branky!
     
    01:02
    Islanders se poprvé v utkání vydali do útoku. Akce hostujícího celku ale vyústila jen v nepřesnou přihrávku na útočnou modrou čáru.
     
    00:35
    Connor dostal přihrávku na levý kruh, odkud střílel forhendem, ale jeho projektil prolétl kolem vzdálenější tyčky hostující klece.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje a ihned se vydali do útoku. Akce Winnipegu skončila nepřesným nahozením.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká a kanadská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Winnipeg bude hrát v modrém, zatímco Islanders obléknou modrou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Comrie (Berdin) – Morrissey, N. Schmidt, Dillon, Pionk, Stanley, DeMelo, Beaulieu – Connor, Dubois, J. Svečnikov – Copp, P. Stastny, Ehlers – Wheeler, Lowry, Scheifele – Harkins, Toninato.

    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pelech, Mayfield, Chára, Pulock, Greene, Dobson – A. Lee, Barzal, Bailey – Beauvillier, Nelson, Palmieri – Parise, Pageau, Wahlstrom – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck..
     
    NEW YORK ISLANDERS

    Loňský semifinalista je na začátku základní části ve složité situaci. Nová aréna v Belmont Parku ještě není zcela připravena, Islanders tak první domácí zápas v sezóně odehrají až 20. listopadu. Na to, že svěřenci Barryho Trotze hráli zatím jen na kluzištích soupeřů, ale nemají vůbec špatnou bilanci: 4 výhry, 2 prohry a 2 prohry po prodloužení či nájezdech. V minulém utkání Isles zvítězili jasně 6:2 v Montrealu, dnes ve Winnipegu je ale čeká tvrdší oříšek.

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Brock Nelson, 8 bodů (6+2)
    2. Anthony Beauvillier, 7 bodů (3+4)
    3. Oliver Wahlström, 5 bodů (5+0)

    Československá stopa:
    Zdeno Chára, 1 bod (0+1)
     
    WINNIPEG JETS

    Jets jsou zkraje nového ročníku ve formě a povedeným startem lámou klubové rekordy. Po deseti utkáních mají bilanci 6-2-2, což je nejlepší start do sezóny v historii této organizace. Zápasy Winnipegu jsou navíc většinou zábavné pro diváky, se 37 vstřelenými góly jsou Jets nejlépe střílejícím týmem Centrální divize. Ofenzivní naledění potvrdili i v minulém zápase, ve kterém rozstříleli trápící se Chicago 5:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Kyle Connor, 16 bodů (8+8)
    2. Andrew Copp, 12 bodů (5+7)
    3. Pierre-Luc Dubois, 11 bodů (7+4)

    Československá stopa:
    -
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Srdečně vítám všechny hokejové fanoušky u sledování textového přenosu z duelu kanadskoamerické NHL, v němž Winnipeg Jets od půlnoci změří síly s New York Islanders. Tak si to nenechte ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. A. Lee (Bailey, Barzal), 41. Nelson (Palmieri, Pelech)


    Winnipeg Jets: Comrie (Berdin) – Morrissey (A), N. Schmidt, Dillon, Pionk, Stanley, DeMelo, Beaulieu – Connor, Dubois, J. Svečnikov – Copp, P. Stastny, Ehlers – Wheeler (C), Lowry, Scheifele (A) – Harkins, Toninato.
    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pelech, Mayfield, Chára, Pulock, Greene, Dobson – A. Lee (C), Barzal, Bailey (A) – Beauvillier, Nelson, Palmieri – Parise, Pageau, Wahlstrom – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).

    Rozhodčí: O´Donnell, Sutherland – Pancich, Flemington

    Diváci: 13 424
    bahis siteleri