Kometa Brno – Zlín 1:3 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:4 (1:2 po s.n.) | Chomutov – Hvězda Praha 5:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
HC Hvězda Praha
Úterý 16.11.2021, 17:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    59:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    ADAM TITLBACH se v samotném závěru prosadil ještě jednou, když zaparkoval před brankou a přesně nastavil hůl na pobídku Pospíšila z pravého kruhu. Asistence: Jaroslav Pospíšil a František Hynek.
     
    57:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. ADAM TITLBACH se vlastním oslabení dostal po přihrávce od pravého mantinelu před Horu, jehož překonal zřejmě mezi nohy. Hostující gólman skončil v brance i s pukem. Asistence: Dominik Badinka a Dominik Svoboda.
     
    56:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šimon Klobouček – 2 min., hákování).
     
    56:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po buly domácí otočili hru. Po pravém křídle vlétl do pásma DANIEL BADINKA, jehož rána zápěstím cinkla o břevno a zapadla do branky. Asistence: Dominik Mišovic a Adam Žižka.
     
    50:29
    Liknavosti domácích beků využil Doležel, který si vzal mezi kruhy volný puk, ale Perůtku ani nadvakrát nepřekonal. Následně se obránci vrátili a gólmanovi pomohli.
     
    48:36
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Žižka – 2 min., podrážení).
     
    44:07
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (David Ducháček – 2 min., podrážení).
     
    38:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAROSLAV POSPÍŠIL dostal hned po návratu přesný pas z vlastního pásma od Mišovice a samostatný únik proměnil přesnou střelou, která prošla Horovi do branky zřejmě mezi rukou a tělem. Asistence: Dominik Mišovic.
     
    36:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jaroslav Pospíšil – 2 min., zásah do nohou).
     
    33:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se po Mišovicově sražené střele udrželi v pásmu a v pokračujícím tlaku viděl právě Mišovic od levého mantinelu před branku najíždějícího DOMINIKA BADINKU, jenž se přes obránce prosadil k teči do odkryté části branky. Asistence: Dominik Mišovic a Jaroslav Pospíšil.
     
    28:46
    Hvězda si nyní vytvořila tlak v útočném pásmu a několikrát pálil na branku, Tu trefil až závěrečný pokus Topola z mezikruží, se kterým si Perůtka poradil.
     
    27:47
    Teď puk poskakoval po brankové čáře Hvězdy poté, co Titlbach bekhendem z úhlu dorážel puk po Žižkově vyražené střele od modré. Hora se ale otočil za sebe a hokejkou odpravil do bezpečí.
     
    26:03
    Pražané vystihli ve středním pásmu Svobodovu přihrávku, z čehož těžil Dohnal. Natlačil se na pravé straně přes obránce do zakončení, ale jednoruč s obráncem na zádech Perůtku nepřekvapil
     
    16:07
    Piráti se dostali do náznaku přečíslení, ve kterém Daniel Badunka už už postupoval sám na branku, jenže na poslední chvíli mu vypíchl puk čistě Hulej. Domácí útočník následně vyjel s pukem z rohu a mířil do horní poloviny branky. Hora jeho pokus vytáhl na zadní mantinel a o chváli později přerušil hru další zákrokem.
     
    11:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Žižka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., držení).
     
    06:07
    Čihař dobře napadal u zadního mantinelu, kde vybojoval puk a předložil ho mezi kruhy Danielu Badinkovi, který však Horu neprostřelil.
     
    01:06
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (David Ducháček – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 34. Dominik Badinka (Mišovic, Pospíšil), 39. Pospíšil (Mišovic), 57. Daniel Badinka (Mišovic, Žižka), 58. Titlbach (Dominik Badinka, D. Svoboda), 60. Titlbach (Pospíšil, F. Hynek)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.
    HC Hvězda Praha: Hora (Hrabák) – Hulej, Jarabko, Bartheldy, Richtr, Mrázek, Kubata – Dohnal, Jaroš, Janoušek, Doležel, Ivanovič, Roule, Niederhafner, Spěváček, Topol, Ducháček.

    Rozhodčí: Němec – Matys, Deja
    bahis siteleri