Riga – Kazaň 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 5:2 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:3 (0:3, 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 18.11.2021, 16:00 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Jere Karjalainen se pár sekund před koncem objevil sám u zadní tyče, ale tam promáchl.
     
    58:14
    Zvýšit mohl Alexandr Burmistrov, který se po přihrávce spoluhráče objevil v ideální pozici mezi kruhy. Jeho ránu ale těsně před gólmanem přizvedl Zile do ochranné sítě.
    52:27 Matthew LORITO - 1:3
     
    52:27
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí v 53. minutě snižují! Hunter Shinkaruk dostal prostor za bránou a následně z tohoto místa připravil střeleckou pozici pro MATTHEWA LORITA na kruhu. Lorito zápěstím naprosto krásně vymetl horní růžek, Biljalov byl bez šance. 1:3. Asistence: Hunter Shinkaruk a Kristaps Zile.
     
    45:17
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Nikita Ljamkin – 2 min., držení).
     
    Střely na branku po 2. třetině: 16 – 15
     
    36:20
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Dmitrij Judin – 2 min., podrážení).
     
    30:46
    Na druhé straně ale mohl snížit Jere Karjalainen, proti jehož hokejce se černá guma odrazila. Útočník s číslem 26 ale ve skvělé pozici vůbec netrefil bránu.
     
    30:11
    Po přihrávce Galimova měl velkou šanci kousek před brankovištěm soupeře Danis Zaripov. Přesunujícího se Mattssona ale nepřekonal.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 10 – 12
     
    19:50
    Cibulskisova rána zapadla těsně vedle zadní tyče. O chvíli později měl obrovskou šanci Darzinš, kterého ale betonem vychytal naprosto brilantně Biljalov.
     
    18:52
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Nikita Dyňak – 2 min., nesportovní chování).
     
    18:52
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Karlis Čukste – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Nikita Dyňak – 5 min., bitka).
     
    18:52
    Viděli jsme bitku! Karlis Čukste si to v pěstním souboji rozdal s Nikitou Dyňakem. Zvítězil útočník hostů, ale na trestnou lavici budou muset pochopitelně oba.
    18:26 Jordan WEAL - 0:3
     
    18:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Chvíli před pauzou přidává Kazaň třetí branku. Daniil Tarasov přenesl hru na Chenkela, jehož pobídku dostal do branky JORDAN WEAL bruslí. Podle rozhodčích se ale o úmyslné kopnutí nejednalo, takže Riga prohrává ještě větším rozdílem. 0:3. Asistence: Kristian Chenkel a Daniil Tarasov.
     
    11:40
    Petrov precizně prostrčil kotouč na Weala, který stál před bránou Rigy. Kotouč ale netrefil zrovna nejlépe, poněvadž ve velké šanci zamířil jen do hrudi domácího gólmana.
     
    06:52
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Matthew Lorito.
     
    06:21
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Peter Tiivola – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
    06:11 Steven KAMPFER - 0:2
     
    06:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň vzápětí navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek! Zaripov založil akci tím, že se příkladně vrátil na kotouč. Poté už v útočném pásmu pracoval Dmitrij Kagarlickij, jenž směrem k modré čáře vybídl STEVENA KAMPFERA. Bývalý obránce Bostonu krásně vymetl horní růžek. 0:2. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Arťom Galimov.
    04:27 Arťom LUKOJANOV - 0:1
     
    04:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení už v 5. minutě! Na modré čáře zachytil puk Alexandr Burmistrov, který mířil směrem po bráně. Od brusle obránce Rigy se však černá guma odrazila příhodně k ARŤOMU LUKOJANOVOVI, jehož střela zamířila do poloprázdné brány. Mattsson se přemístit nestačil. 0:1. Asistence: Alexandr Burmistrov.
     
    01:43
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Filips Buncis – 2 min., vysoká hůl).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 53. Lorito (Shinkaruk, Zile) – 5. Lukojanov (Burmistrov), 7. Kampfer (Kagarlickij, Arťom Galimov), 19. Weal (Chenkel, Tarasov)


    Dinamo Riga: Mattsson (J. Hudáček) – Gormley, Cibulskis, Zile, Čukste, Southorn, Scarlett, Ozolš – Tiivola, L. Darzinš (C), Radil – J. Karjalainen, Červený, E. Kulda – Shinkaruk (A), Lorito, Buncis – Skvorcovs, Meija (A), Berzinš.
    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (Golubjov) – Kampfer, Chenkel, D. Žuravljov, Judin, N. Ljamkin, Rukavišnikov, Adamčuk – Zaripov (C), Kagarlickij, Arťom Galimov – Weal, K. Petrov, Tarasov – Dyňak, D. Voronkov, Komkov – A. Kvartalnov, Lukojanov (A), Burmistrov – M. Gluchov (A).

    Rozhodčí: Bělov, Oskirko – Osipov, Černyšov

    Diváci: 457
    bahis siteleri