Buffalo – Columbus 4:7 (kon.) | St. Louis – Vegas 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 7:5 (kon.) | San Jose – Carolina 2:1 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
4:7 (2:2, 2:3, 0:2)
Columbus Blue Jackets
Úterý 23.11.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Sean KURALY - 4:7
     
    59:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí to zkusili ještě jednou bez brankáře, takže hosté přidávají sedmou branku. Byl to SEAN KURALY, komu se povedlo přes celé hřiště do prázdné branky skórovat – 4:7! Bez asistence.
    59:15 Vladislav GAVRIKOV - 4:6
     
    59:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    VLADISLAV GAVRIKOV dává velmi šťastný a rozhodující gól. Bek Blue Jackets se snažil vyhodit po mantinelu kotouč, ten Dahlinovi na modré čáře přeskočil hokejku a poté směřoval do prázdné branky – 4:6! Asistence: Boone Jenner.
    29:55 Tage THOMPSON - 4:5
     
    29:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo opravdu rychlé. Po vyhraném vhazování se puk dostal k Dahlinovi na modré čáře, ten si počkal na pohyb spoluhráčů. Nejblíže byl TAGE THOMPSON, jenž vypálil z první a trefil přesně – 4:5! Asistence: Rasmus Dahlin, Dylan Cozens.
    24:44 Dylan COZENS - 3:5
     
    24:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přestřelka pokračuje! Domácí se posunuli do útočného pásma, DYLAN COZENS dostal ideální pas na levý kruh, odkud střelou na vzdálenější tyč nedal Korpisalovi šanci – 3:5! Asistence: Jeff Skinner, Colin Miller.
    23:41 Vladislav GAVRIKOV - 2:5
     
    23:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak tohle je snad zlý sen pro domácí. Hosté zůstali po přesilové hře nastěhovaní v útočném pásmu, VLADISLAV GAVRIKOV střílel od modré čáry a Pysyk si jeho pokus srazil za bezmocného Della – 2:5! Asistence: Andrew Peeke, Max Domi.
    20:55 Max DOMI - 2:4
     
    20:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Buffalo. Hofmann přihrával z levé strany před branku, kde byl MAX DOMI, jemuž se povedlo prostřelit brankáře Sabres – 2:4! Asistence: Gregory Hofmann, Jack Roslovic.
    20:24 Oliver BJORKSTRAND - 2:3
     
    20:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Všichni diváci si ještě po přestávce nestihli sednout a Tokarski loví kotouč z branky. Domácí propadli ve středním pásmu, čehož hosté využili, Nyquist a OLIVER BJORKSTRAND mířili dva na jednoho, druhý jmenovaný střílel z pravého kruhu a brankáře Sabres dokázal prostřelit – 2:3! Asistence: Gustav Nyquist, Boone Jenner.
    19:59 Zemgus GIRGENSONS - 2:2
     
    19:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Na kostce svítilo 0,3 sekundy do konce úvodní periody, když kotouč zapadal za Korpisala! ZEMGUS GIRGENSONS přesně tečoval střelu Millera od modré čáry a srovnává na 2:2! Asistence: Colin Miller, Rasmus Dahlin.
    14:04 Jack ROSLOVIC - 1:2
     
    14:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté po krásné akci otáčejí skóre. Domi na modré čáře znemožnil jednoho z obránců soupeře, když se uvolnil kličkou a přihrál vedle sebe, zde byl rozjetý JACK ROSLOVIC, jenž z prostoru mezi kruhy mířil přesně – 1:2! Asistence: Max Domi, Gavin Bayreuther.
    08:23 Jack ROSLOVIC - 1:1
     
    08:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. Tohle byla pěkná akce čtvrté formace. Hofmann předložil puk Werenskimu. Obránce Blue Jackets si všiml rozjetého spoluhráče mezi kruhy, tím byl JACK ROSLOVIC. Šikovný forvard dostal kotouč do jízdy a se štěstím překonal Tokarskiho – 1:1! Asistence: Zach Werenski, Gregory Hofmann.
    03:38 Tage THOMPSON - 1:0
     
    03:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní už to vyšlo. Korpisalo vyjel za branku rozehrávat, na modré čáře kotouč zachytil Jokiharju a posílal ho zpět na bránu, kde Olofsson kotouč našel a šikovně jej předložil TAGE THOMPSONOVI, jenž otevírá střelou do odkryté klece skóre – 1:0! Asistence: Victor Olofsson, Henri Jokiharju.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 4. Tage Thompson (V. Olofsson, Jokiharju), 20. Girgensons (C. Miller, Dahlin), 25. Cozens (J. Skinner, C. Miller), 30. Tage Thompson (Dahlin, Cozens) – 9. Roslovic (Werenski, Hofmann), 15. Roslovic (Domi, Bayreuther), 21. O. Bjorkstrand (Nyquist, Jenner), 21. Domi (Hofmann, Roslovic), 24. Gavrikov (Peeke, Domi), 60. Gavrikov (Jenner), 60. Kuraly


    Buffalo Sabres: Tokarski (21. Dell) – Pysyk, Dahlin, Jokiharju, Bryson, C. Miller, Hägg – Okposo, Girgensons, R. Asplund – V. Olofsson, Tage Thompson, J. Skinner – Hayden, Eakin, Bjork – Hinostroza, Cozens, Caggiula.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Bean, Werenski, Peeke, Gavrikov, A. Boqvist, Bayreuther – O. Bjorkstrand, Jenner, Nyquist – J. Voráček, Sillinger, Činachov – Hofmann, Roslovic, Domi – Texier, Kuraly, E. Robinson.
    bahis siteleri