Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:4 (kon.) | Trenčín – Spišská N. Ves 5:4 (po pr.) | Nové Zámky – Košice 0:0 (odl.)
Prešov – Nitra 0:0 (odl.) | HC Slovan – Banská Bystrica 7:4 (kon.) | Poprad – Zvolen 6:5 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
7:4 (3:2, 2:2, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 23.11.2021, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:32
    Slovan Bratislava dal gól!
    Siedmy gól v sieti B. Bystrice, postaral sa oň individuálnou akciou ANDREW YOGAN, ktorý puk uchmatol hráčovi hostí ešte v strednom pásme, vošiel s ním do útočného a z kruhu zavesil ponad lapačku gólmana.
     
    47:37
    Slovan Bratislava dal gól!
    Už po pár sekundách belasí presilovku využili zásluhou WILLIAMA RAPUZZIHO. MacKenzie prihral súbežne s modrou čiarou Jääskeläinenovi, ktorý vystrelil na bránu, tam dráhu puku zmenil Rapuzzi a Gajan už nestihol zareagovať. 6:4 pre Slovan.
    Asistencie: Joona Jääskelainen, Matthew MacKenzie
     
    29:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Po vhadzovaní v stredovom kruhu prekorčuľoval Bubela brániaceho Goliana, jeho strelu po ľade od mantinelu Gudlevskis vyrazil, ale iba pred seba na hokejku MATTHEWA MISTELEHO, ktorý bez problémov skóruje.
    Asistencie: Miloš Bubela, Filip Vašaš
     
    28:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Veľký presilovkový tlak domáci neustáli a inkasujú. Strelu Cardwella Gudlevskis neudržal, dvojica jeho spoluhráčov bola pripravená dorážať, uspel napokon MITCHELL FOSSIER.
    Asistencie: Jacob Cardwell, Brian Ihnačá
     
    24:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ešte nie je odohratá ani polovica riadneho hracieho času a belasí strieľajú už svoj piaty gól. Takáčovu prihrávku usmernil za bránkovú čiaru ANDREW YOGAN, zakončil po ľade z otočky.
    Asistencie: Samuel Takáč, Juraj Valach
     
    20:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ďalšia využitá presilovka v podaní domácich, ktorí odskakujú na rozdiel dvoch gólov. Po prihrávke Takáča prekonal Gajana strelou z pravého kruhu WILLIAM RAPUZZI.
    Asistencie: Samuel Takáč, Matthew MacKenzie
     
    18:28
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól za gólom, Slovan opäť vyhráva. Domáci sa dostali do miniprečíslenia pred bránkou, Yogan puk presne naservíroval na hokejku BRANTA HARRISA, ktorý nemohol netrafiť odkrytú bránu.
    Asistencie: Andrew Yogan, Samuel Takáč
     
    18:19
    Banská Bystrica dala gól!
    B. Bystrica sa dočkala aj vyrovnania! Nie prudká, no dobre umiestnená strela MATTHEWA MISTELEHO z osi klziska zapadla za Gudlevskisov chrbát.
    Asistencie: Dávid Boldižár, Filip Vašaš
     
    06:33
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia veľmi rýchlo strieľajú kontaktný gól. Nahodený puk od mantinelu tečoval za bránkovú čiaru MITCHELL FOSSIER. Gudlevskis veľa nevidel.
    Asistencie: Alex Breton, Nikita Shcherbak
     
    06:16
    Slovan Bratislava dal gól!
    Už je to o dva góly. Takáč našiel krížnou prihrávkou voľného Yogana, ktorý puk nastrelil na bránu, tam ho pred Belányim do brány tečoval BRANT HARRIS.
    Asistencie: Andrew Yogan, Samuel Takáč
     
    04:48
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tentokrát to RASTISLAVOVI GAŠPAROVI už vyšlo, na jeho strelu z prvej z kruhu si Belányi siahol, no puk prepadol do jeho siete. Slovan využíva presilovú hru a ide do vedenia.
    Asistencie: Michal Sersen, Andrew Yogan

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 5. Gašpar (Sersen, Yogan), 7. Harris (Yogan, Takáč), 19. Harris (Yogan, Takáč), 21. Rapuzzi (Takáč, MacKenzie), 25. Yogan (Takáč, Valach), 48. Rapuzzi (Jääskeläinen, MacKenzie), 50. Yogan – 7. Fossier (Breton, Shcherbak), 19. Mistele (Boldižár, Vašaš), 29. Fossier (Cardwell, Ihnačák), 30. Mistele (Bubela, Vašaš)


    HC SLOVAN Bratislava: Gudlevskis (30. Windsor) – MacKenzie, Golian, Gachulinec, Sersen, Valach, Maier, Beňo – Yogan, Harris, Takáč – Gašpar, Rapuzzi, Jääskeläinen – Fominykh, Kytnár, Matoušek – Šotek, Bezák, Sukeľ
    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (19. Gajan) – Breton, Crevier-Morin, Cardwell, Ďatelinka, Fatul, Španko, Jendroľ, Boldižár – Fossier, Ihnačák, Shcherbak – Galbavý, Bubela, Mistele – Vašaš, Tamáši, Šoltés – Výhonský, Gabor, Kabáč

    Rozhodčí: Štefik, Orolín – Ordzovenský, Beniač
    bahis siteleri