NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Colorado 8:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:6 (kon.)
Detroit – Seattle 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Vegas 6:5 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
8:3 (3:1, 2:1, 3:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 02.12.2021, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:36 Nazem KADRI - 8:3
     
    56:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se přece jenom dočkali a využili početní výhodu. NAZEM KADRI si skvěle najel do přihrávky Landeskoga a dokázal tečovat puk za záda domácího brankáře – 8:3. Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon.
    50:08 Pierre ENGVALL - 8:2
     
    50:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jak může být hokej jednoduchý nám právě ukázal domácí tým. Dvě přihrávky stačily na přechod do rychlého útoku, který zakončil pohotovou střelou PIERRE ENGVALL, který zvýšil vedení svého celku na 8:2. Asistence: Michael Bunting a Morgan Rielly.
    48:41 Auston MATTHEWS - 7:2
     
    48:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tohle už začíná být zápas o jednom týmu. Muzzin přiklepnul puk AUSTONU MATTHEWSOVI, který překonal modrou čáru a pohotovou střelou si připsal tří branku v tomto zápase. A jak je zvykem, tak po hattricku začaly na hrací plochu létat kšiltovky – 7:2. Asistence: Jake Muzzin.
    40:44 Auston MATTHEWS - 6:2
     
    40:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí tým zásluhou AUSTONA MATTHEWSE odskakuje už do čtyřbrankového trháku. Domácí útočník dostal parádní přihrávku od Marnera, poté si položil brankáře a následně dokázal zasunout puk za jeho záda – 6:2. Asistence: Mitchell Marner a Michael Bunting.
    36:28 John TAVARES - 5:2
     
    36:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tlak na rozehrávku hostujícího brankáře vyšel na jedničku. Jonas Johansson si sice poradil s první střelou, ale na dorážku JOHNA TAVARESE už byl krátký. Toronto odskakuje na rozdíl tří branek – 5:2. Asistence: Alexander Kerfoot a TJ Brodie.
    32:44 Travis DERMOTT - 4:2
     
    32:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí tým opět vyhrál vhazování, tentokrát v útočném pásmu. Puk se posléze rychle dostal před modrou čáru, kde byl připraven TRAVIS DERMOTT a ten propálil bezmocného brankáře Colorada – 4:2. Asistence: William Nylander a John Tavares.
    31:57 Nazem KADRI - 3:2
     
    31:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Co jsem predikoval, to se stalo skutečností. Hostující tým zatlačil na svého soupeře a s velkým štěstím se v tuto chvíli dokázal prosadit NAZEM KADRI, který snížil na rozdíl jediné branky – 3:2. Asistence: Jack Johnson a Valerij Ničuškin.
    19:59 Samuel GIRARD - 3:1
     
    19:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující tým se přece jenom dočkal. Jednoduchý přechod do útočného pásma, jednoduché přihrávka do druhé vlny na najíždějícího SAMUELA GIRARDA, který dokázal propálit domácího brankáře – 3:1. Asistence: Nathan MacKinnon a Logan O'Connor.
    14:24 Auston MATTHEWS - 3:0
     
    14:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba hostující obrany, která úplně zapomněla na AUSTONA MATTHEWSE, který zůstal osamocený před jejich brankou. Toho si všimnul Marner, který mu přihrál do vyložené šance, která byla využita – 3:0. Asistence: Mitchell Marner a Michael Bunting.
    07:57 Jason SPEZZA - 2:0
     
    07:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí tým odskakuje do dvoubrankového vedení, tentkrát zásluhou čtvrtého útoku. Tlak této formace zakončil JASON SPEZZA, který se jako první dostal k odraženému puku, který dostal za záda hostujícího brankáře – 2:0. Asistence: Wayne Simmonds a Nick Ritchie.
    04:31 William NYLANDER - 1:0
     
    04:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla nádhera. Tavares našel skvělou přihrávkou rozjetého WILLIAMA NYLANDERA, který si puk zpracoval, dostal se do pásma, zvednul hlavu a poprvé v tomto utkání překonal bezmocného brankáře – 1:0. Asistence: John Tavares a Alexander Kerfoot.

    Radim Polák

    Branky a nahrávky: 5. W. Nylander (Tavares, Kerfoot), 8. Spezza (Simmonds, N. Ritchie), 15. Matthews (Marner, Bunting), 33. Dermott (W. Nylander, Tavares), 37. Tavares (Kerfoot, Brodie), 41. Matthews (Marner, Bunting), 49. Matthews (Muzzin), 51. Engvall (Bunting, Rielly) – 20. Girard (MacKinnon, L. O'Connor), 32. Kadri (J. Johnson, Ničuškin), 57. Kadri (Landeskog, MacKinnon)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Dermott, R. Sandin – Marner, Matthews (A), Bunting – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Joey Anderson, Kämpf, Engvall – Simmonds, Spezza, N. Ritchie.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Colorado Avalanche: J. Johansson (Annunen) – Makar, D. Toews, Girard, Byram, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – L. O'Connor, Newhook, Aube-Kubel – Helm, Jost, Jayson Megna.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Rank, St. Pierre – Murchison, Toomey

    Diváci: 18 931
    bahis siteleri