Stuttgart – Hertha 2:2 (kon.) | Mönchengladbach – Freiburg 0:6 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
0:6 (0:6)
SC Freiburg
Neděle 05.12.2021, 17:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    37
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Když se zdálo, že se Borussia dostala z nejhoršího, tak inkasovala už pošesté! Příchozí Grifův centr ze standardní situace si v náběhu našel hlavičkující NICO SCHLOTTERBECK a Sommer se ani nesnažil zachránit situaci skokem k pravé tyči.
     
    25
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Tímhle tempem Freiburg dozajista dosáhne na desetigólovou metu! Borussia zase selhala při bránění standardní situace. Po dvou sklepnutých balónech z necelého metru dopravil balon za brankovou čáru LUCAS HÖLER.
     
    19
    Freiburg právě vstřelil branku!
    To už zavání obrovskou ostudou, Ginter srazil míč na roh a z toho Mönchengladbach kapituluje už čtvrtý gól! Znovu šlo o centr z levé strany od Grifa a hlavičku NICOLASE HÖFLERA na zadní tyč. V bránění selhal Thuram.
     
    12
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Ve dvanácté minutě je skoro po zápase, Freiburg ze třetí šance potřetí skóruje a kráčí za nečekaně snadným vítězstvím. Thuram si neodpustil faul na křídle. Po centru Grifa vyplaval za klubkem obránců Nico Schlotterbeck, který sice trefil jenom Sommera, ale ten hned vzápětí nestačil na dorážku PHILIPPA LIENHARTA.
     
    5
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Šokující úvod pro domácí barvy. V páté minutě je to už o dvě branky! Christian Günter zleva nacentroval na KEVINA SCHADEHO. Joe Scally s ním vůbec neskákal a ulehčil mu hlavičku, která zapadla nechytatelně k tyči.
     
    2
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlovka, hned z první střely dala hostující ekipa vedoucí gól! Günter vlevo spolupracoval s Schadem, který poslal míč do vápna a tam ho MAXMILIÁN EGGESTEIN pravačkou rychle přeadresoval za záda Yanna Sommera.

    Michal Břuchanský

    Branky: 2. M. Eggestein (Schade), 5. Schade (Günter), 12. Lienhart, 19. Höfler (Grifo), 25. Höler (Höfler), 37. N. Schlotterbeck (Grifo)

    Karty:   15. Binsibajní (MNC), 24. Koné (MNC) – 44. Demirović (FRE)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 16:7. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:15.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Ginter, Elvedi, Binsibajní – Lainer (29. Herrmann), Zakaria, Koné, Scally – J. Hofmann, Thuram (71. Stindl), Pléa (29. Embolo).
    Náhradníci: Sippel – Bénes, Embolo, Herrmann, Kramer, Netz, Neuhaus, Stindl, H. Wolf.

    Trenér: Adi Hütter

    SC Freiburg: Flekken – Kübler, Lienhart (82. Gulde), N. Schlotterbeck (82. K. Schlotterbeck), Günter (C) – M. Eggestein (74. Haberer), Höfler – Schade (61. Sallai), Grifo – Höler, Demirović (74. Džong).
    Náhradníci: Uphoff – Burkart, Gulde, Haberer, Džong, Petersen, Sallai, K. Schlotterbeck, Sildillia.

    Trenér: Christian Streich

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Gerach

    Diváci: 13 500
    bahis siteleri