Columbus – San Jose 6:4 (kon.) | Philadelphia – Tampa 1:7 (kon.) | NY Islanders – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.)
Edmonton – Los Angeles 1:5 (kon.) | Winnipeg – Toronto 6:3 (kon.) | Vegas – Calgary 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Los Angeles Kings
Pondělí 06.12.2021, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Trevor MOORE - 1:5
     
    56:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají třetí branku v početní výhodě! Po nabídce Anderssona zůstal před domácí brankou volný TREVOR MOORE, který se nijak nerozpakoval a rychlou střelou navyšuje vedení hostů! Asistence: Lias Andersson a Sean Durzi.
    56:22 Drew DOUGHTY - 1:4
     
    56:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další branku! Na konci krásné kombinace Kings stál DREW DOUGHTY, který čtvrtou brankou zřejmě definitivně rozhoduje o vítězství hostů! Asistence: Anže Kopitar a Viktor Arvidsson.
    Adrian KEMPE - 1:3
     
    54:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté dělají třetí brankou důležitý krok k vítězství! Střelu Kaliyeva ještě dokázal Koskinen vyrazit. Na dorážku ADRIANA KEMPEHO už byl ale krátký. Švédský útočník přidává svoji druhou branku v zápase. Asistence: Arthur Kaliyev a Drew Doughty.
    30:04 Darnell NURSE - 1:2
     
    30:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí snižují stav v oslabení! Nugent-Hopkins našel v protiútoku DARNELLA NURSE, který to snad ani lépe trefit nemohl. Domácí se v oslabení přblížují svému soupeři na kontakt! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Zach Hyman.
    21:42 Adrian KEMPE - 0:2
     
    21:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují rychle i po startu druhé části! ADRIAN KEMPE si ve středním pásmu přebral kotouč od Browna, nabruslil si do útočného pásma a přesnou střelou překonává Koskinena – 0:2. Asistence: Dustin Brown a Drew Doughty.
    02:01 Rasmus KUPARI - 0:1
     
    02:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou rychle do vedení! Moore našel před brankou zcela nehlídaného RASMUSE KUPARIHO, který otevírá skóre dnešního duelu. Asistence: Trevor Moore.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 31. Nurse (Nugent-Hopkins, Hyman) – 3. Kupari (T. Moore), 22. A. Kempe (D. Brown, Doughty), 55. A. Kempe (Kaliyev, Doughty), 57. Doughty (Kopitar, Arvidsson), 57. T. Moore (L. Andersson, Durzi)


    Edmonton Oilers: Koskinen (S. Skinner) – Barrie, Nurse, Bouchard, Broberg, K. Russell, Niemeläinen – Puljujärvi, McDavid, Hyman – Yamamoto, Nugent-Hopkins, Draisaitl – Sceviour, D. Ryan, Foegele – Benson, R. McLeod, Kassian.
    Trenér: Dave Tippett

    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – Doughty, M. Anderson, M. Roy, Edler, Durzi, Björnfot – D. Brown, Kopitar, A. Kempe – Arvidsson, Danault, Iafallo – Kupari, L. Andersson, T. Moore – Kaliyev, Grundström, Tynan.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Lambert, Syvret – Cormier, Barton

    Diváci: 15 658
    bahis siteleri