HC UP Olomouc – Riders Univerzita Pardubice 6:5 (kon.) | Black Dogs Budweis – North wings Ústí 6:3 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
6:5 (1:3, 1:0, 4:2)
Riders Univerzita Pardubice
Pondělí 06.12.2021, 17:00Univerzitní liga ledního hokeje • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Bomba od modré z ničeho nic vyplavala v brankovišti, kde se o puk dožadoval Martin Maťátko, ale velmi těsně neuspěl!
     
    59:20
    Nahození od modré míří mimo, nicméně Riders teď ždímají svého soupeře!
     
    58:54
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Martin Pěcha – 2 min. vysoká hůl).
     
    55:30
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre! Zdá se, že dnes se hrdinou zápasu stane MIKULÁŠ RIMMEL, jenž díky svým zásahům obrací vývoj utkání. 6:5! Asistence: Dominik Cach.
     
    52:27
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Zdá se že v situacích bezprostředně po vhazování jsou domácí nejnebezpečnější! Tentokrát se puku ujal MIKULÁŠ RIMMEL a vyslal nepopsatelně povedenou střelu do horního růžku branky. Jestli tam měl nějaký pavouk svou pavučinku tak je z něj bezdomovec jelikož tady je vymeteno!. Asistence: Dominik Cach.
     
    48:25
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak už je to zase jen o branku! Pro puk si bezprostředně po vhazování dojel Dominik Hajšman, jenž hned tvrdě pálil. Puk sice jen zaduněl o zadní mantinel odkud se ale odrazil přesně na hůl LUKÁŠE ZMEŠKALA, který z ostrého úhlu zametl za Vaňka! 4:5. Asistence: Dominik Hajšman a Michal Sup.
     
    Marek Ladman nevymíchal brankáře soupeře a stav tak zůstane 3:5!
     
    45:19
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Filip Palička – trestné střílení, podrážení).
     
    45:19
    Filip Palička fauloval v samostatném úniku Marka Ladmana a je nařízeno trestné střílení!
     
    44:26
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak se podívejme, s brankami se nám doslova roztrhl pytel! Olomouc se hnala do přečíslení čtyři na dva a nejproduktivnější borec svého celku DAVID ROSECKÝ dostal puk na pravém kruhu, zpracoval, zamířil a přesně vypálil. Jiří Vaněk byl bez šance!
     
    42:49
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Vlastní gól za zády Michala Šoustala! MAREK LADMAN v další protiakci chtěl zavést puk do brankoviště, ale kus černé gumy mu z hole sjel a nešťastně si ho do vlastní klece dopíchl jeden z domácích! Michal Šoustal jenž se zrovna přemisťoval už nemohl reagovat.. Asistence: Lukáš Bezděk.
     
    40:31
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Už je to opět o dvě branky! LUKÁŠ HEBEK byl důrazný na modré čáře a ukořistil puk z holí obránců soupeře. Následně se pardubický forward vydal na steč a ač důsledně tísněn dokázal si kotouč pokrýt a bekhendem zakončit mezi Šoustalovy betony. Toto je tvrdý direkt pro dotahující Olomouc!. Asistence: Jan Vacek.
     
    Pozor, nejedná se o zakázané uvolnění, ale píská se jelikož domácí brankář zůstal na chvíli bezvládně ležet na ledě! Teď už je zdá se vše v pořádku a Michal Šustal pokračuje.
     
    37:51
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Šimon Lenoch – 2 min sekání + 2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Filip Palička – 2 min., hrubost).
     
    33:50
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak domácí se ve vlastním oslabení dokonce prosazují! PAVEL SKOPAL umně tečoval Rimmelovu střelu a Moravané jsou na dostřel. Asistence :Dominik Dubovčí a Mikuláš Rimmel.
     
    33:36
    Moravané dokonce zahrozili při vlastím oslabení, Mikuláš Rimmel, ale akci překombinoval.
     
    31:57
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Martin Pěcha – 2 min., sekání).
     
    31:26
    Martin Pěcha výborně nahrál dojíždějícímu Filipu Paličkovi, jenž ve vyložené šanci minul bránu hostů!
     
    30:37
    Jan Stolín zůstal ležet otřesen u střídaček a ledovou plochu opouští za asistence zdravotníků, nějak se nám ty nešťastné střety hromadí!
     
    Hosté jsou tak šokováni aktivitou Olomouce, že se rozhodli vyžádat si v netradičním čase oddechový čas!
     
    30:03
    Velmi dobrá pasáž v podání domácích končí až úspěšný zákrok Jiřího Vaňka proti střele ze slotu, každopádně teď byl Olomouce plný led!
     
    23:57
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (David Rosecký – 2 min., sekání).
     
    21:19
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Michal Šoustal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu). Trest odpyká David Rosecký.

    Tak se podívejme, ono vhazování bylo dokonce způsobeno potrestáním brankáře domácích Michala Šoustala a hosty tak za chvíli čeká početní výhoda.
     
    19:29
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Matěj Kmoníček – 2 min., podrážení).
     
    18:11
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Riders opět odskakují! Skvělou práci odvedl útočník Jan Stolín jenž v rohu obehrál hned dva soupeře a nahrál na modrou čáru JANU VACKOVI. Řízný bek hostů vypálil a puk se nepříjemně odrazil od chráničů jednoho z domácích hokejistů načež zaplul až za Michala Šoustala. Smolný gól pro domácí. Asistence: Jan Stolín.
     
    17:15
    Další nepříjemný střet znamená zranění hostujícího obránce Denise Hrdličky. Borec s číslem 23 už ale usedl na střídačku a do kabin se nechystá což značí že bude pravděpodobně v pořádku.
     
    16:19
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Borci v modrobílých dresech se vracejí do zápasu! LUKÁŠ ZMEŠKAL ukořistil na středovém kruhu puk, udělal si z jednoho z obránců kužel, projel až do brankoviště a zakončil mezi betony Jiřího Vaňka! 1:2. Asistence: Jan Matuška.
     
    15:16
    Po Fojtáškově ostré střele z dálky zvoní za překvapeným Vaňkem tyč!
     
    14:44
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Krásný gól v domácí síti! LUKÁŠ BEZDĚK ukořistil po souboji v rohu puk, protáhl se mezi dvěma obránci, zastavil nápřah, vybruslili do ideální pozice a překonal bezmocného Michala Šoustala. Už je to 2:0! Asistence Jan Stolín
     
    10:19
    Josef Hejný teď inkasoval velmi tvrdý hit ve vlastním pásmu a zůstává otřesen ležet na ledě!
     
    07:26
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Obrovská minela obrany Moravanů! Po námazu z obraného pásma jako z učebnice ukořistil puk Lukáš Hebek, jenž podporován JOSEFEM HEJNÝM vyrazil směr brankář Šoustal, předal puk nejlepšímu střelci svého týmu, který už bez problémů zametl do sítě! . Asistence: Jan Stolín.
     
    04:39
    Slibná šance také na druhé straně! Po Roseckého zavezení puku do pásma se kombinací na jeden dotek dostal puk až na hůl Filipa Paličky jenž rovněž z první střílel. Kotouč nakonec míří nad bránu a brankář "Jezdců" nemusí zasahovat.
     
    03:12
    Petr Voldán se s Danielem Králíčkem hnal do náznaku přečíslení, které první jmenovaný vyřešil střelou. Brankář domácích úspěšně kryje!
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 17. Zmeškal (Matuška), 34. Skopal (Rimmel, Dubovčí), 45. Rosecký, 49. Zmeškal (Hajšman, Sup), 53. Rimmel (Cach), 56. Rimmel (Cach) – 8. Hejný (Stolín), 15. Bezděk (Stolín), 19. Vacek (Stolín), 41. Hebek (Vacek), 43. Ladman (Bezděk)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Šoustal (Novotný) – Dubovčí, Fojtášek, Kuchař – Kropáč, Pěcha, Janků, Cach, Rimmel, Palička, Skopal, Matuška, Hajšman, Zmeškal, Rosecký, Sup, Žižlavský, Veselský, Šíp, Formánek
    Riders Univerzita Pardubice: Vaněk (Sodomka) – Obr, Pražák, Vacek, Lenoch, Bezděk, Hrdlička -Maršík, Maťátko, Bureš, Šrámek, Stolín, Hebek, Králíček, Jindra, Ladman, Voldán, Kmoníček, Hejný

    Rozhodčí: Grygera – Bubela, Kučera
    bahis siteleri