Barys – Kunlun 7:4 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 5:2 (kon.)
Čerepovec – Omsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Jokerit 2:0 (kon.) | Riga – Viťaz 2:3 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 10.12.2021, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Riga a Viťazem.
     
    HC Viťaz Moskevská oblast

    Hostující Viťaz letos neprožívá povedenou sezónu. Ve třiceti osmi odehraných duelech získal Čechov pouhých třicet bodů a patří mu předposlední jedenáctá pozice Západní konference. Na postupové pozice do play-off ztrácí Viťaz už jedenáct bodů. Hosty trápí hlavně slabá defenziva. Dosud inkasovali už 118 branek. Naposledy ale Viťaz zvítězil 4:1 na ledě Dynama Minsk. Nejproduktivnějším hráčem Viťazu je s třiceti sedmi body Ojamaki.
     
    Dinamo Riga

    Jediný lotyšský celek v Kontinentální hokejové lize je na tom ještě hůře. Po třiceti šesti odehraných zápasech má Dinamo na kontě jen dvacet devět bodů a patří mu dvanáctá pozice Západní konference. Lotyšský celek naopak trápí slabá ofenziva. Soupeřům Dinamo nasázelo jen sedmdesát jedna branek, což je nejhorší útok v celé soutěži. Naposledy Dinamo padlo doma výsledkem 1:2 s Amurem Chabarovsk. Nejproduktivnějším hráčem Dinama je Lukáš Radil s dvaceti body.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině října. Dinamo zvítězilo 4:3 v prodloužení.
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: J. Hudáček (Mattsson) – Scarlett, Freibergs, Čukste, Zile, Sotnieks, Gormley, Ozolš – Radil, Tiivola, J. Karjalainen – Jelisejevs, Červený, L. Darzinš – Shinkaruk, Lorito, E. Poirier – Meija, Berzinš, Švanenbergs.

    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (I. Ježov) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, K. Ljamin, Rydčenko, D. Musin, Borodkin, Golovkov, Lisovec – M. Aaltonen, V. Popov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Šiksatdarov, Audette, Smolin – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Dinamo uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale nahození po mantinelu skončilo v moci obránců.
     
    00:36
    Popov sváděl souboj se Zilem u hrazení. Domácí hokejista Popova atakoval hodně ostrým způsobem a sudí musí hned v úvodu řešit emoce.
     
    01:10
    Kristaps Zile dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky. Defenziva Viťazu tak s přehledem zasáhla.
     
    01:46
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující Viťaz se hned v úvodu dostává do vedení! NIKO OJAMAKI se krásným průnikem dostal do útočného pásma, vyměnil si přihrávku se spoluhráčem a následné nahození protečoval do sítě! Asistence: Miro Aaltonen, Kirill Ljamin.
    01:46 Niko OJAMÄKI - 0:1
     
    02:10
    Hosté pokračují v aktivním vstupu do utkání, nicméně i další nahození skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazování se přesune před klec Viťazu.
     
    02:26
    Reece Scarlett se před brankou hostujícího celku dostal k odraženému kotouči, který se snažil nahodit na branku, ale jeho pobídka minula klec.
     
    03:03
    Hostům se nepovedl přechod do útoku po pravé straně ledové plochy. Nahození si v rohu hřiště pohlídal domácí Zile, který může rozjet útok Dinama.
     
    03:38
    Vitalij Popov se hnal do útočného pásma, ale na poslední chvíli nechal kotouč za sebou a obral se o solidní možnost. Dinamo může přejít vpřed.
     
    04:02
    Brandon Gormley se hnal za nahozením do rohu ledové plochy, jenže odražený kotouč pod tlakem nesklepl na někoho ve vínovém dresu.
     
    04:23
    Lotyšskému celku se znovu nepovedl přechod do útočného pásma. Za přihrávkou na pravou stranu se hnal Reece Scarlett, ale puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Janis Švanenbergs – 2 min., podrážení).
     
    05:10
    Domácí se v obranném pásmu prodrali k volnému kotouči a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště za branku Viťazu. Hostům se v přesilovce nedaří.
     
    05:14
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Michail Smolin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:00
    Ljamin se z pravé strany útočného pásma tlačil mezi kruhy, ale jeho projektil zápěstím skončil vedle vzdálenější tyčky soupeřovy klece.
     
    06:24
    Domácí v plném počtu.
     
    07:14
    Hosté v plném počtu.
     
    08:10
    Zile diriguje rozehrávku Dinama v obranném pásmu. Oba trenéři zatím poslali na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    08:34
    Smolov projel do střelecké pozice, ale jeho rána z levé strany útočného pásma skončila na bloku prvního obránce. Dinamo hraje v zadních řadách obětavě.
     
    09:00
    Hosté jsou o něco aktivnější a nadále se tlačí do útoku. Do odraženého puku se opřel v rychlosti Valtteri Kemiläinen, ale jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    09:27
    Igor Saprykin vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    11:06
    Domácí celek se dostal do útoku po levé straně, ale hráči Dinama na kotouči dlouho nevydrželi. Hosté jsou v defenzivě hodně důrazní.
     
    11:29
    Lukáš Radil v rohu útočného pásma získal kotouč a poslal jej bekhendem před brnaku. K jeho pobídce se však nikdo ve vínovém dresu nedostal.
     
    12:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí udeřili po pasáži, ve které si dokázali vypracoval tlak! Po kombinaci v útočném pásmu se k puku dostal NIKOLAJS JELISEJEVS, který pohotovou střelou překonal brankáře! Asistence: Lauris Darzinš.
    12:06 Nikolajs JELISEJEVS - 1:1
     
    12:36
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale jejich další kombinace skončila nepřesnou přihrávkou na modrou čáru. Po delší době tak může zaútočit Viťaz.
     
    13:00
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď hostujícího celku! Viťaz si okamžitě bere zpět své ztracené vedení! K odraženému puku se na pravé straně útočného pásma dostal DANIEL AUDETTE a překonal brankáře střelou pod břevno! Asistence: Igor Golovkov, Ildar Šiksatdarov.
    13:00 Daniel AUDETTE - 1:2
     
    13:29
    Hosté se drali do útoku po pravé straně ledové plochy, jenže kombinace Viťazu neskončila střelou mezi tři tyče.
     
    14:12
    Valtteri Kemiläinen střílel z pravé strany útočného pásma, odkud pálil příklepem, ale jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    14:28
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lauris Darzinš – 2 min., hákování).
     
    15:06
    Domácí se v obranném pásmu zmocnili kotouče a bez problémů jej vyhodili přes celé kluziště za branku Viťazu. Hosté musí rozjet novou akci.
     
    15:24
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Michail Smolin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:06
    Domácí se sice snaží útočit, ale Dinamo ztrácí kotouče hlavně ve středním pásmu. Hráči Viťazu navíc nepředvádějí aktivní napadání.
     
    16:28
    Domácí v plném počtu.
     
    17:00
    Také hosté se s přehledem vymanili z tlaku vyhozením kotouče přes celé kluziště. Dinamu se v této přesilové hře zatím vůbec nedaří.
     
    17:24
    Hosté v plném počtu.
     
    18:06
    Ildar Šiksatdarov si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, skvěle si kotouč zpracoval a dostal se do zakončení. Jeho rána minula branku.
     
    18:25
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Kirill Ljamin – 2 min., držení).
     
    19:00
    Arťom Borodkin se v rohu ledové plochy dostal k volnému kotouči a bez problémů jej vyhodil přes celé hřiště. Dinamo má čas na poslední akci.
     
    19:26
    Lotyšský celek má obrovské problémy s přechodem do útočného pásma. Naopak hokejisté v bílém brání na jedničku a nedávají soupeři prostor.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali parádní souboj. Hostující celek poslal hned v úvodu do vedení Ojamaki. Za domácí celek ale vyrovnal Jelisejevs. Naopak na opačné straně se bleskově prosadil Audette, který vrátil Viťazu vedení.
     
    Střely na branku: 10 – 5
     
    Další třetina začne přibližně v 19:23.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Hosté v plném počtu.
     
    20:35
    Domácí zůstali i po skončení početní převahy nastěhovaní v útočném pásmu, ale nikdo ve vínovém dresu lotyšského mužstva se do zakončení nedostal.
     
    21:10
    Poprvé ve druhé části se do útoku vydal také hostující Viťaz, ale akce hostujícího mužstva skončila nepřesnou střelou z levé strany útočného pásma.
     
    21:36
    Červený se vrátil do obranného pásma a hned na modré čáře vypomohl spoluhráči k zisku kotouče. Domácí celek může znovu zaútočit.
     
    22:10
    Arťom Ivaňuženkov si sjel na přihrávku na levou stranu a dral se do útočného pásma. Jeho dělovku zápěstím ale hned první obránce tečoval do bezpečí.
     
    22:35
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., sekání).
     
    24:00
    Obrovská šance domácích! Z pravé strany útočného pásma střílel příklepem Rudolf Červený, ale jeho dělovka skončila na zadní tyči!
     
    24:16
    Další ránu od modré čáry už si hostující brankář Saprykin dobře pohlídal a jednoduše ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    25:23
    Hosté v plném počtu.
     
    25:36
    Domácí se i po skončení přesilové hry dostali do zakončení, ale rána od modré čáry byla sražená do ochranné sítě. Vhazuje se před brankou Viťazu.
     
    26:00
    Dinamo se usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v tmavém dresu opět nezakončil. Tlak lotyšského mužstva v posledních minutách sílí.
     
    26:29
    Saprykin si pohlídal nahození od modré čáry a jednoduše schoval puk do lapačky. Hostující brankář ve druhé třetině hýří jistotou.
     
    26:29
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Valtteri Kemiläinen – 2 min., vražení na mantinel).
     
    27:00
    Reece Scarlett střílel od modré čáry příklepem, ale opět našel jen prostor, kde číhal připravený brankář hostujícího celku Saprykin.
     
    27:34
    Lotyšský celek má problémy s udržením se v útočném pásmu. Naopak hokejisté Viťazu zvládají oslabení s velkým přehledem.
     
    28:29
    Hosté v plném počtu.
     
    29:06
    Popov projel středem do útočného pásma, kde střílel zápěstím, ale jeho rána skončila vedle zadní tyčky. Odražený puk získali domácí zadáci.
     
    29:29
    Karjalainen pod tlakem puk pouze nahodil do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Čerstvé síly pouští na led i hostující kouč.
     
    30:26
    Červený ustál souboj v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale jeho pobídka skončila na hokejce prvního obránce.
     
    30:50
    Viťaz si dal pozor na další akci domácího celku, nicméně ani další založení akce hostujícího mužstva se nepotkalo s přesností.
     
    31:10
    Dinamo se usadilo v útočném pásmu, ale zakončení Freibergse od modré čáry skončilo vedle pravé tyčky. Pokračuje bitva o každý metr ledu.
     
    31:36
    Ivan Volodin z obranného pásma vyhodil puk středem do pásma středního. Unavení hokejisté Viťazu okamžitě prchají na střídačku.
     
    32:10
    Arťom Borodkin střílel od modré čáry, ale jeho dělovka nebyla přesná. Odražený puk znovu získal soupeř.
     
    32:45
    Domácí bojovali o kotouč v rohu útočného pásma, ale pobídka před branku nenašla nikoho ve vínovém dresu Dinama Riga.
     
    33:20
    Patriks Ozolš si sjel na přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho dělovku zablokoval bruslí hned první obránce v dresu Viťazu.
     
    34:02
    Hosté se opět dokázali ubránit jen za cenu nahození kotouče do útočného pásma. Na defenzivu hostujícího mužstva se valí jeden útok za druhým.
     
    34:34
    Domácí brankář vyjel ven ze své klece a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho pobídka ale skončila na holi prvního soupeře.
     
    35:06
    Kristaps Zile zavezl puk po levém křídle do útočného pásma, ale Igor Golovkov jej poziční hrou dostal do rohu ledové plochy, kde puk získal pro svůj celek.
     
    35:36
    Ildar Šiksatdarov se dostal do útočného pásma, ale důrazný Karlis Čukste jej ostrým způsobem poslal proti mantinelu. Sudí vylučovat nebudou.
     
    36:06
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lukáš Radil – 2 min., vražení na mantinel).
     
    36:32
    Ojamaki dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně dělovka finského kanonýra prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    37:06
    Arťom Ivaňuženkov si sjel na parádní přihrávku mezi kruhy, odkud bez přípravy poslal kotouč směrem na branku, ale nestačil si seřídit mířidla!
     
    37:32
    Domácí vyhodili puk ven z obranného pásma a vyrazili na střídačku. Viťaz má čas na poslední přesilovkovou akci.
     
    38:06
    Domácí v plném počtu.
     
    38:26
    Igor Rydčenko se dostal do útočného pásma, kde se dokonce dostal do zakončení, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:35
    Hosté se drali do útoku po levém křídle, ale nakonec nepřišlo zakončení. Jeden z hráčů v bílém totiž projel do útočného pásma ještě před spoluhráčem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! I po druhé části dnešního souboje je na tom lépe hostující Viťaz. Ve druhé třetině se hra hodně kouskovala, ale o něco aktivnější bylo domácí Dinamo. Hokejisté v červeném se dostávali do zakončení, ale Saprykin zatím chytá skvěle. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.
     
    Střely na branku: 27 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 20:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté se hned v úvodu třetí třetiny dostali do útočného pásma, ale Ojamaki zakončením od mantinelu nemířil mezi tři tyče.
     
    40:31
    Hunter Shinkaruk poslal přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně jeho pobídka nenašla nikoho v červeném dresu. Dinamo musí zpřesnit své akce.
     
    41:06
    Kristaps Sotnieks dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, nicméně jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Odražený puk získali hosté.
     
    41:45
    Viťaz se znovu tlačil do útoku po pravé straně, ale akce hostů skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se přesune před Saprykina.
     
    42:25
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Saprykin – 2 min., podrážení).
     
    43:26
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a dotahuje krok! Lotyšský celek se usadil v útočném pásmu. K odraženému kotouči se před brankou dostal PETER TIIVOLA, který jej se štěstím dostal za čáru! Asistence: Brandon Gormley, Lukáš Radil.
    43:26 Peter TIIVOLA - 2:2
     
    44:10
    Hosté se dostali do útočného pásma po levém křídle, ale akce tentokrát vyústila v nepřesnou přihrávku mezi kruhy. Defenziva soupeře je pozorná.
     
    44:29
    Matthew Lorito dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného Saprykina.
     
    45:26
    Domácí brankář si všiml valící se laviny hráčů v bílém, vyrazil ven z branky a odehrál puk odrazem o mantinel do bezpečí. Jeho rozehrávka ale postrádala přesnost.
     
    46:10
    Dinamo je ve třetí třetině o něco aktivnějším týmem, ale další útok Rigy zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    46:15
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    47:20
    Domácí se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči, který bez problémů poslali podél mantinelu přes celé kluziště za klec Viťazu.
     
    47:45
    Viťazu se vůbec nedaří přechod do útoku. Kombinace hostujícího mužstva je zatím plná nepřesných přihrávek.
     
    48:15
    Domácí v plném počtu.
     
    48:32
    Viťaz se do útoku tlačí i po skončení přesilové hry, ale ani další přihrávka z pravé strany nenašla mezi kruhy volného hráče v bílém dresu.
     
    48:33
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:12
    Reece Scarlett střílel od modré čáry a jeho dělovka skončila těsně vedle pravé tyčky. Hosté se ale nedokázali osvobodit vyhozením.
     
    49:23
    Saprykin musel zasahovat proti dělovce z pravého kruhu, ale kotouč v tomto případě dobře viděl a bez problémů jej schoval v lapačce.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a zatím sledujeme boj o každý metr ledové plochy. Aktivnější je nyní domácí Dinamo.
     
    50:33
    Hosté v plném počtu.
     
    51:06
    Ivan Volodin dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho projektil zápěstím skončil na bruslích prvního soupeře. Zadáci Dinama teď mají hodně práce.
     
    51:41
    Až nyní se lotyšský celek po delší době osvobodil vyhozením kotouče přes celé kluziště. Viťaz se do útoku ale okamžitě tlačí nanovo.
     
    52:10
    Damir Musin si sjel do útočného pásma, kam dostal přihrávku z levé strany, ale příklepem puk poslal vedle branky. Tlak Viťazu postupně sílí.
     
    52:39
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Golovkov – 2 min., hákování).
     
    53:00
    Zile dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání napřáhl ke střele příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    53:22
    Brankář Viťazu si dal pozor na Radilův projektil z pravé strany a ukryl puk v lapačce. Vhazovat se bude po Saprykinově levici.
     
    54:10
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Uvidíme, zda duel dojde až do prodloužení.
     
    54:26
    Dinamo se usadilo v útočném pásmu, ale přihrávka na levou stranu byla hodně čitelná a hráč v bílém dresu Viťazu puk sklepl do bezpečí.
     
    54:39
    Hosté v plném počtu.
     
    55:12
    Brandon Gormley si sjel na přihrávku do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend a vypálil. Jeho rána skončila vedle branky.
     
    56:10
    Viťaz se znovu tlačil do útočného pásma, nicméně akce hostujícího celku skončila už na modré čáře. Defenziva Dinama je nyní hodně důrazná.
     
    56:24
    Další akce Viťazu pro změnu vyústila v nepřesnou přihrávku na pravou stranu a kotouč propadl až na zakázané uvolnění.
     
    57:06
    Hunter Shinkaruk si sjel pro přihrávku do středního pásma, kde se po zpracování s pukem otočil a přenesl hru na pravé křídlo. Jeho rozehrávka ale nenašla spoluhráče.
     
    57:29
    Saprykin si dal pozor na nahození ze středního pásma a před dotírajícím Rudolfem Červeným raději schoval puk do lapačky. Vhazuje se před klecí hostů.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    59:32
    Sudí už hodně dlouhou dobu signalizuje vyloučení, ale domácí drží kotouč.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Střely na branku: 37 – 12
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení a ihned se ženou do útoku. Připomínám, že Dinamo Riga v úvodu prodloužení dohrává přesilovku.
     
    60:36
    Hosté získali puk v obranném pásmu a osvobodili se jednoduchým vyhozením puku přes celé kluziště.
     
    61:06
    Lukáš Radil mohl rozhodnout, když se před brankou soupeře dostal k odraženému kotouči, ale bekhendem jej nepřizvedl nad beton!
     
    61:51
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lauris Darzinš – 2 min., sekání).
     
    61:59
    Hosté v plném počtu.
     
    62:26
    Ani Viťaz se zatím v přesilovce nemůže usadit v útočném pásmu. Obětavé kvarteto domácích hokejistů kotouč vyhodilo do bezpečí.
     
    63:37
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Ralfs Freibergs – 2 min., nedovolené bránění).
     
    63:59
    Domácí už jsou ve čtyřech!
     
    64:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je to jasné! Druhý bonusový bod navíc získává Viťaz! Hosté udeřili v závěru prodloužení v přesilovce. Po rychlém průniku po levém křídle se do puku opřel STĚPAN STARKOV, který vymetl horní roh!
    64:24 Stěpan STARKOV - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Viťaz nakonec vítězí na ledě lotyšského mužstva 3:2. Hostující celek v přesilovce nejprve přestál přesilovou hru domácího celku. Poté se hosté dokonce dočkali dvojnásobné výhody, ale tu domácí přestáli. Během klasické přesilovky už ale rozhodl Stěpan Starkov.
     
    Střely na branku: 39 – 13 (21:04:02)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Jelisejevs (L. Darzinš), 44. Tiivola (Gormley, Radil) – 2. Ojamäki (M. Aaltonen, K. Ljamin), 13. Audette (Golovkov, Šiksatdarov), 65. Starkov


    Dinamo Riga: J. Hudáček (Mattsson) – Scarlett, Freibergs, Čukste, Zile, Sotnieks, Gormley, Ozolš – Radil, Tiivola, J. Karjalainen – Jelisejevs, Červený, L. Darzinš – Shinkaruk, Lorito, E. Poirier – Meija, Berzinš, Švanenbergs.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (I. Ježov) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, K. Ljamin, Rydčenko, D. Musin, Borodkin, Golovkov, Lisovec – M. Aaltonen, V. Popov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Šiksatdarov, Audette, Smolin – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov.
    bahis siteleri