Norwich – Aston Villa 0:2 (kon.) | Manchester City – Leeds 7:0 (kon.)
konec
Norwich City
0:2 (0:1)
Aston Villa FC
Úterý 14.12.2021, 20:45 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Jacob Ramsey a Ollie Watkins vystřelili Aston Ville vítězství, se loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (22:45:12)
     
    Vzhledem k tomu, že Aston Villa byl daleko nebezpečnější a kvalitnější v předbrankovém prostoru, tak vyhrála zcela zaslouženě. Ovšem ve druhém poločase už spíše vyčkávala na to, s čím přijdou domácí. Norwich sice více držel míč, jenomže žádnou vyloženou pozici si nepřipravil. A tak i po dnešku zůstane na poslední pozici, naopak The Lions se posunuli na devátou příčku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Rychlá akce hostujícího celku ještě byla zakončena! Přenesení hry mířilo na levou stranu, kde míč na hranici vápna posunul Carney Chukwuemeka. O zakončení z otočky se postaral Jacob Ramsey, ale zamířil přesně na nizozemského brankáře.
     
    90+4
    Tribuny hodně prořídly, po druhém gólu se fanoušci Norwiche ve velké míře zvedli a opustili stadion.
     
    90+3
    Hostující celek hraje už velmi chytře a rozhodně nikam spěchat nebude. Místo útočné akce přišla přihrávka, která zamířila až k brankáři.
     
    90+2
    Po neúspěšném nákopu Aston Villa znovu otočila hru a snaží se projít k brance po pravé straně. Jenomže ochotně se k zemi kácel Douglas Luiz, a tak hosté zůstanou u balonu.
     
    90+1
    K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát ještě pět minut.
     
    90
    Norwich přenesl hru na pravou stranu, kde si drze počínal Max Aarons. jenomže klička mu nevyšla, a tak Matt Targett mohl svůj tým osvobodit.
     
    89
    Branka Aston Villy platí, a tak je jasné, že ta dnes odejde se třemi body!
     
    88
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází John McGinn, přichází Axel Tuanzebe.
    87. Ollie WATKINS - 0:2
     
    87
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Pas od obránců putoval na útočnou polovinu, kde míč ideálně nezpracoval Carney Chukwuemeka. Ovšem Billy Gilmour jej trefil do hrudi, a tak akce Aston Villy pokračovala. Mladý záložník poslal přihrávku na zadní tyč, kde situaci skvěle uzavřel OLLIE WATKINS. Ještě si bere slovo VAR, bude branka platit? Asistence: Carney Chukwuemeka.
     
    86
    Tlak domácího celku polevil a mohou za to hostující hráči, kteří trochu přidali a usadili se na útočné polovině. Navíc se hra začala kouskovat, což vyhovuje právě The Lions.
     
    84
    Aston Villa stále žije svůj sen o třech bodech! Navíc asi mohl rozehrávat pokutový kop, když se do vápna prohnal Matthew Cash, jehož skluzem zastavil Brandon Williams.
     
    83
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Emiliano Buendía, přichází Carney Chukwuemeka.
     
    82
    Domácí celek znovu rozehrával rohový kop, který zpátky odvrátil Tyrone Mings. A tak přišel další centr a k hlavičce se dostal obsazený Jacob Sörensen. jeho pokus byl slabý, proto si po míč v pohodě vyběhl Emiliano Martínez.
     
    81
    Jdeme do poslední desetiminutovky normální hrací doby a Aston Villa stále o jedinou trefu vede. Ovšem v posledních minutách se Norwich opravdu snaží o vyrovnání.
     
    79
    Mezi stopery se nacházel Teemu Pukki, který chtěl postupovat k brance, ale postrádal rychlost. A tak jej dohrál Tyrone Mings, což se finskému útočníkovi úplně nepozdávalo. V přerušené hře ještě reklamoval faul hostujícího kapitána. Marně!

    Michal Luxa

    Branky: 34. J. Ramsey (Watkins), 87. Watkins (Carney Chukwuemeka)

    Karty:   46. M. Aarons (NRW), 55. Byram (NRW), 64. B. Williams (NRW) – 49. Konsa (ASV)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 1:3. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:9.
    Norwich City: Krul – M. Aarons, B. Gibson (C), Kabak (45+1. Byram), B. Williams – Sörensen, Gilmour, McLean – Płacheta (75. Dowell), Pukki, Cantwell (61. Idah).
    Náhradníci: Gunn – Byram, Dowell, D. Giannoulis, Idah, Mumba, Tomkinson, Dickson-Peters, Rowe.

    Trenér: Dean Smith

    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings (C), Targett – J. McGinn (88. Tuanzebe), Douglas Luiz, J. Ramsey – Buendía (83. Carney Chukwuemeka), Watkins, Young (60. Ings).
    Náhradníci: Marshall – C. Archer, Hause, Carney Chukwuemeka, Ings, Iroegbunam, Philogene-Bidace, Trézéguet, Tuanzebe.

    Trenér: Steven Gerrard

    Rozhodčí: Coote – Burt, Lennard
    bahis siteleri