Brighton – Wolverhampton 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 2:2 (kon.) | Arsenal – West Ham 2:0 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
0:1 (0:1)
Wolverhampton Wanderers
Středa 15.12.2021, 20:30 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to už pro dnešek úplně všechno, děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (22:49:48)
     
    Statistiky utkání z pohledu domácích:

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:5.
    Střely mimo: 7:2.
    Rohy: 7:4.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 11:14.
     
    Hráč utkání

    Romain Saïss (Wolverhampton)
     
    Dlouhé utkání mezi Brightonem a Wolverhamptonem tak končí těsnou výhrou Vlků 1:0! Po shlédnutí druhé půle musím konstatovat, že jde o vítězství zasloužené, zajímavé situace ve druhé půli tvořili pouze fotbalisté Wanderers. Ti na Amex Stadium uspěli díky jediné trefě duelu, kterou krátce před koncem prvního poločasu zaznamenal Romain Saïss. Racci působili směrem kupředu poměrně platonicky, Josého Sá dnes moc neprověřili a ztrácí na vlastní půdě všechny body.

    Brighton se tak propadá tabulkou na 13. příčku, když ho předskočil Crystal Palace, jenž v dnešním duelu remizoval doma se Southamptonem 2:2.

    Wolverhampton se naopak vyšvihl na 8. místo Premier League, které udrží minimálně do zítřka, kdy bude své utkání dohrávat Leicester.
     
    90+13
    Konec zápasu.
     
    90+13
    Robert Sánchez chtěl ještě vykopávat, ale to už mu sudí Harrington nepovolí, protože konečně píská do píšťalky a ukončuje dnešní duel!
     
    90+13
    Wolverhamptonu se podařilo centr Alexise Mac Alistera ubránit a následně vyvezli míč na útočnou polovinu trávníku. Trenér Bruno Lage už se zlobí, že zápas trvá moc dlouho.
     
    90+12
    Leander Dendoncker fauloval na pravé straně Tariqa Lampteyho a Brighton bude mít tak ještě jednu šanci. Nejen hráči Wolves doufají, že už bude poslední.
     
    90+12
    Ještě mají Racci standardku na levé straně vedle vápna Vlků. Na centr jde do šestnáctky Wolves i brankář Robert Sánchez.
     
    90+11
    Adama Traoré zvládl zblokovat ránu Trossarda a nyní již pomalým krokem míří do zámezí, na trávníku jej nahrazuje Fábio Silva.
     
    90+10
    Leandro Trossard si nechal přes míč přeběhnout dva spoluhráče a sám pak pálil nejbližší trasou k bližší tyči, kde trefil jediného muže ve zdi – Adamu Traorého.
     
    90+9
    Marc Cucurella rozdal míč do levého křídla, kde ho následně Solly March ani nenechal vhazovat. Leander Dendoncker následně fauloval a Brighton ještě bude mít standardku z nebezpečného prostoru!
     
    90+9
    João Moutinho byl faulován na středu hřiště a sám se se zvedáním z něj snaží spěchat co nejméně. Vlci už netrpělivě vyhlíží konec utkání.
     
    90+8
    Mičuda doskákala k Robertu Sánchezovi, jenž rozehrává na pravou stranu travnaté plochy, kde však jeho spoluhráčům schází prostor na kombinaci.
     
    90+8
    Oběma celkům dochází síly, což je znát. Nyní jsme byli svědky velkého množství nepřesností ve středu hracího pole.
     
    90+7
    Marc Cucurella nyní bude vhazovat na levém křídle u vápna Vlků. Jeho přihrávku sice spoluhráči zpracovali, museli však mičudu poslat směrem k vlastní svatyni.
     
    90+7
    Nélson Semedo hází aut u pravé postranní lajny, nyní si šikovně předkopl míč, Marca Cucurellu sice obešel, jenže jeho místo zaujal další hráč, jehož obranný zákrok už byl úspěšný.
     
    90+6
    Brankáři Josému Sá teď čirou náhodou utekl míč, takže rozehrávka Wolverhamptonu se trošinku zdržuje. Gólman Vlků vykopává na střed hřiště, kde odražený balon získávají jeho spoluhráči.

    Petr Šatalík

    Branky: 45+1. Saïss (Neves)

    Karty:   69. Bissouma (BRN), 90+1. Burn (BRN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:14.
    Brighton & Hove Albion: Sánchez – Cucurella, Burn (C), Veltman, Lamptey – Bissouma (84. Lallana), Moder – March, Mwepu (84. Richards), Trossard – Connolly (61. Mac Alister).
    Náhradníci: Scherpen – Roberts, Mac Alister, Lallana, Alzate, Richards, Turns, Leonard, Ferguson.

    Trenér: Graham Potter.

    Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Saïss, Coady (C), Kilman – Marçal, Moutinho, Neves, N. Semedo – Podence, Hwang Hi-čchan (16. Traoré, 90+11. F. Silva), Trincão (90+4. Dendoncker).
    Náhradníci: Moulden, Ruddy – Hoever, Aït-Nouri, Boly, Dendoncker, Cundle, F. Silva, Traoré.

    Trenér: Bruno Lage.

    Rozhodčí: Harrington – Perry, Wood – Coote. VAR: Pawson, Burt.
    bahis siteleri