Brighton – Wolverhampton 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 2:2 (kon.) | Arsenal – West Ham 2:0 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
0:1 (0:1)
Wolverhampton Wanderers
Středa 15.12.2021, 20:30 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+11
    Adama Traoré zvládl zblokovat ránu Trossarda a nyní již pomalým krokem míří do zámezí, na trávníku jej nahrazuje Fábio Silva.
     
    90+4
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Trincão, přichází Leander Dendoncker.
     
    90+1
    Daniel Burn dostává žlutou kartu, ve středu hřiště zezadu podrazil pronikajícího Adamu Traorého, jenž leží na trávníku a drží se za kotník.
     
    84
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Yves Bissouma, přichází Adam Lallana.
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Enock Mwepu, přichází Taylor Richards.
     
    69
    Jakub Moder nedokázal od levého rohového praporku dobře nacentrovat, první bránící hráč ve vápně merunu odkopl. Následně Yves Bissouma fauloval Fernanda Marçala, kterého kopl do boku, za což vidí žlutou kartu.
     
    61
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Aaron Connolly, přichází Alexis Mac Alister.
     
    58
    Wolves šli do situace dva na jednoho! Adama Traoré z levé strany našel přihrávkou Daniela Podenceho, jenž přízemní tvrdou ranou z hranice velkého vápna nepropálil připraveného Roberta Sáncheze, jenž pokus do středu své klece poměrně snadno chytá!
     
    54
    Rohový kop zahráli hráči Wolverhamptonu šikovně na zadní tyč, kde se zjevil Romain Saïss, jenž ranou z voleje propálil Sáncheze na bližší tyčce, kterou ale zasáhl a balon se od ní odrazil ven z brány!
    49. Trincão prověřil z blízkosti brankáře
     
    49
    Trincão dostal balon do vápna od Adamy Traorého a z pravé strany jej poslal ranou k první tyči, jenže Robert Sánchez byl proti a vyráží střelu na rohový kop!
     
    48
    Fernando Marçal nyní předvedl na levé straně nádhernou akci, když si jedním dotykem míč zpracoval a druhým jej obloučkem z ostrého úhlu poslal na klec Brightonu. Balon zaťukal na břevno svatyně Albionu!
     
    45+3
    Leandro Trossard měl nyní obrovskou šanci, na penaltě se dostal k odraženému míči a vyslal tvrdý přízemní projektil, který však José Sá dokázal vyrazit před sebe, kde v další neskutečné příležitosti fatálně selhal Enock Mwepu, jenž z bezprostřední blízkosti přestřelil svatyni Wolves!
    45+1. Romain SAÏSS - 0:1
     
    45+1
    Wolves právě vstřelili branku!
    Wolverhampton otevírá skóre utkání a po strašně dlouhé době dává gól! Rohový kop byl Fernandem Marçalem zahrán na přední tyč a obrana Brightonu jej snadno odvrátila. Za hranicí velkého vápna soupeře však zpracoval mičudu Rúben Neves, jenž nádherně nacentroval na pravou stranu šestnáctky, odkud se ranou z voleje na zadní tyč prosadil ROMAIN SAÏSS, jenž posílá Vlky do vedení 1:0! Asistence: Rúben Neves.
    32. Lamptey v šanci netrefil branku
     
    32
    Rohový kop byl rozehrán po zemi na přední tyč, kde se do dobré šance dostal Tariq Lamptey, jenž ale z ostrého úhlu prostor u přední tyče netrefil!
     
    26
    Rúben Neves se dobrých osm metrů před vápnem soupeře odhodlal k dalekonosné ráně, kterou však Robert Sánchez bez větších potíží chytá!
     
    20
    Nélson Semedo nerozehrál z levé strany dobře a dopředu mohl Mwepu, jenž krásnou kolmou přihrávkou kupředu vyzval ke skrórování Sollyho Marche, jenž však ránu z vápna namířil trochu vedle pravé přední tyče svatyně Vlků!
     
    16
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Hwang Hi-čchan, přichází Adama Traoré.
     
    6
    Brighton mezitím pokračoval v akci a my byli svědky první střely na bránu, Enock Mwepu dostal trochu prostoru na levé straně šestnáctky Vlků a vyslal pokus na přední tyč, který však José Sá poměrně pohodlně chytá do koše.

    Petr Šatalík

    Branky: 45+1. Saïss (Neves)

    Karty:   69. Bissouma (BRN), 90+1. Burn (BRN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:14.
    Brighton & Hove Albion: Sánchez – Cucurella, Burn (C), Veltman, Lamptey – Bissouma (84. Lallana), Moder – March, Mwepu (84. Richards), Trossard – Connolly (61. Mac Alister).
    Náhradníci: Scherpen – Roberts, Mac Alister, Lallana, Alzate, Richards, Turns, Leonard, Ferguson.

    Trenér: Graham Potter.

    Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Saïss, Coady (C), Kilman – Marçal, Moutinho, Neves, N. Semedo – Podence, Hwang Hi-čchan (16. Traoré, 90+11. F. Silva), Trincão (90+4. Dendoncker).
    Náhradníci: Moulden, Ruddy – Hoever, Aït-Nouri, Boly, Dendoncker, Cundle, F. Silva, Traoré.

    Trenér: Bruno Lage.

    Rozhodčí: Harrington – Perry, Wood – Coote. VAR: Pawson, Burt.
    bahis siteleri