Hellas Verona – Empoli 3:4 (kon.) | Cagliari – Cittadella 3:1 (kon.) | Fiorentina – Benevento 2:1 (kon.)
konec
Hellas Verona
3:4 (1:1)
Empoli FC
Středa 15.12.2021, 15:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi (Verona). • Italský pohár • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    88. RAGUSA - 3:4
     
    88
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Tak pozor, z jasného duelu je drama. ANTONINO RAGUSA obdržel přihrávku do běhu, vyhnul se ofsajdu, ocitl se na levé straně sám před brankářem, kterého parádní střelou překonal a zamířil na vzdálenější stranu jeho prázdné brány.
    86. ILIĆ - 2:4
     
    86
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen skórují a mají ještě naději. IVAN ILIĆ rozehrál přímý kop a jeho střelu nešťastně tečoval do protipohybu svého gólmana jeden z hostujících fotbalistů.
    74. BAJRAMI - 1:4
     
    74
    Empoli právě vstřelilo branku! Vypadá to, že je rozhodnuto. NEDIM BAJRAMI zůstal úplně volný na pravé straně a z hranice velkého vápna zamířil z voleje krásně do vzdálenějšího dolního rohu brány, kam se Pandur už nestihl přesunout. Byl to čistý průstřel.
    70. MANCUSO - 1:3
     
    70
    Empoli právě vstřelilo branku! A je to o dva góly, Empoli je na dobré cestě za postupem. Štulacovu střelu z dálky vyrazil Pandur jenom před sebe, k dorážce doběhl nepokrytý LEONARDO MANCUSO a zamířil do volné části domácí brány.
    66. MANCUSO - 1:2
     
    66
    Empoli právě vstřelilo branku! LEONARDO MANCUSO zamířil lehkou střelou na střed lehce nad travnatou plochou a protože Pandur uskočil stranou, je to gól.
    18. CANCELLIERI - 1:1
     
    18
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Verona příliš dlouho neprohrávala. Bessa našel přihrávkou na střed zcela volného MATTEA CANCELLIERIHO, jenž ranou bez přípravy na pravou stranu nedal Ujkanimu tentokrát žádnou šanci.
    15. La MANTIA - 0:1
     
    15
    Empoli právě vstřelilo branku! Domácí hrají, ale do vedení jdou hosté. Po přihrávce z levé strany byl míč několikrát tečován, šťastným odrazem se k němu dostal ANDREA LA MANTIA, který jej poté snadno po zemi poslal do prakticky prázdné brány před sebou.

    Petr Frömel

    Branky: 18. Cancellieri, 86. Ilić, 88. Ragusa – 15. La Mantia, 66. Mancuso (pen.), 70. Mancuso, 74. Bajrami

    Karty:   90+1. Šutalo (VRN), 90+2. Hongla (VRN) – 38. Štulac (EMP), 45+4. Romagnoli (EMP), 90+2. Cutrone (EMP)   90+3. La Mantia (EMP)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 8:1. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 19:11.
    Hellas Verona: Pandur – Cetin, Coppola, Šutalo – Ruegg (85. Terracciano), Hongla, Veloso (C) (69. Ilić), Ragusa – Cancellieri, Bessa (85. Tameze) – Lasagna (69. Florio).
    Náhradníci: Berardi – Casale, Ceccherini, Faraoni, Florio, Ilić, Lazovič, Magnani, Pierobon, Simeone, Tameze, Terracciano.

    Trenér: I. Tudor.

    Empoli FC: Ujkani – Fiamozzi, Romagnoli, Viti, Marchizza – Bandinelli (78. Henderson), Asllani, Haas (5. Štulac) (78. Ricci) – Bajrami (87. Cutrone) – Mancuso, La Mantia.
    Náhradníci: Furlan – Cutrone, Henderson, Ismajli, Luperto, Parisi, Pinamonti, Ricci, Stojanovič, Štulac, Tonelli, Zurkowski.

    Trenér: A. Andreazzoli.

    Rozhodčí: F. Dionisi – F. Valeriani, M. Bresmes
    bahis siteleri