Kanada – Švédsko 3:1 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Švédsko
Pátek 17.12.2021, 13:00 • CSKA Arena, Moskva (Rusko) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:33 Charles GENOWAY - 3:1
     
    38:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    CHAY GENOWAY se z prostoru pro vhazování s ničím nepáral a ranou na zadní tyč posílá Kanaďany do dvoubrankového vedení! Asistence: Josh Currie a Corban Knight.
    37:18 Eric O'DELL - 2:1
     
    37:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    ERIC O'DELL dostal krásnou přihrávku od Graovaca do jízdy a pláchl oběma obráncům Švédů, aby následně učebnicovou forhendovou kličkou vymíchal i brankáře Reideborna. Útočník Kanady tak bleskově vrací svému týmu vedení v zápase. Asistence: Tyler Graovac a Morgan Ellis.
    35:47 Gustav RYDAHL - 1:1
     
    35:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nenápadná přihrávka zpoza brány a Švédové vyrovnávají stav zápasu! Dnes velmi dobře hrající Pettersson našel šikovnou přihrávkou GUSTAVA RYDAHLA před brankou, který nikým nebráněn dostal bekhendem puk za bezmocného Pasquala. Pro Švédy jde navíc o první gól na turnaji, včera proti Rusům vyšli střelecky naprázdno. Asistence: Emil Pettersson.
    19:06 Brandon GORMLEY - 1:0
     
    19:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hokejisté Kanady se prosazují po přesilovkové kombinaci. Adam Tambellini z levé strany přihrál na pravé křídlo BRANDONU GORMLEYOVI a ten šťastnou ranou bez přípravy otevřel skóre zápasu. Asistence: Adam Tambellini a Mathew Robinson.
    Marken.cz

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 20. Gormley (Tambellini, M. Robinson), 38. O'Dell (Graovac, M. Ellis), 39. Ch. Genoway (Currie, C. Knight) – 36. Rydahl (Emil Pettersson)


    Kanada: Pasquale (Pogge) – Scarlett, Gormley, M. Robinson, Gilmour, Demers, M. Ellis, Ch. Genoway – L. Ferraro, Maillet, Tambellini – Weal, C. Knight, Street – Currie, Fehr, Spooner – T. Beck, Audette, O'Dell – Graovac.
    Švédsko: Reideborn (Hellberg) – Engsund, Hultström, Almqvist, L. Bengtsson, Pudas, Heed – J. de La Rose, Rydahl, E. Larsson – Linus Johansson, Emil Pettersson, O. Lindberg – Strömwall, Holmberg, Wedin – F. Olofsson, Timashov.

    Rozhodčí: Romasko (RUS), Fraňo (CZE)
    bahis siteleri