Kladno – Liberec 0:8 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Třinec – Salzburg 6:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 2:4 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:4 (kon.)
Zlín – Plzeň 4:2 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (2:3 po s.n.)
HC Litvínov – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 19.12.2021, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (18:08:43)
     
    Ve třetí třetině jsme byli svědky rovnou čtyř branek, které si oba celky rozdělili rovným dílem. Díky tomu tak končí zápas vítězně pro Berany, kteří si tak připisují veledůležitý skalp první celku ligy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Velkou smůlu na modré čáře měl Jakub Hamšík. Tomu při hře šest na čtyři při zpracování přeskočil kotouč hůl a odklouzal rovnou až do středního pásma.
     
    58:48
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Talafa – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    58:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je veledůležitá branka, kterou trefil přes celé kluziště do prázdné svatyně TADEÁŠ TALAFA. Risk bez brankáře tak hostům zatím příliš nevychází.
     
    58:12
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:22
    Hráči Plzně jsou nyní plní energie a snaží se o vyrovnání seč jim síly stačí. Kvalitní zlínská obrana ale předvádí parádní práci a nedovoluje svému soupeři projít přes střední pásmo.
     
    56:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto je blesková odpověď v podobě vstřelené branky, která utkání může ještě pořádně zdramatizovat! Postaral se o ní VÁCLAV ADAMEC a to při útoku dva na dva. Asistence: Adam Dvořák.
     
    55:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ HEŠ právě vstřeluje velice důležitou branku, která by mohla rozseknout dnešní utkání. Poté, co se kotouč odrazil od betonů Němečka nastal před brankovištěm pořádný zmatek, ve kterém se jako první zorientoval Talafa. Asistence: Tadeáš Talafa.
     
    55:13
    Hra čtyři na čtyři se nám blíží svižným tempem ke konci a i tentokrát to vypadá, že skončí bezbrankově. Ze hry ale měli více jednoznačně více domácí.
     
    54:14
    Poprvé v tomto utkání máme na obou stranách po čtyřech hráčích. Očividně toto herní rozložení zatím svědčí více ševcům, který si opatrně hlídají, aby nepřišli o kotouč.
     
    53:15
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Malák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Talafa – 2 min., hrubost).
     
    52:51
    Ani jednomu z celků se nyní nedaří projít do útočného pásma, a to hlavně kvůli odpískaným ofsajdům. Až nyní se po vyhraném buly dostává do zlínské obrany Václav Adamec.
     
    51:52
    Na buly před svatyní žlutomodrých byl úspěšnější Vojtěch Riedl. Nakonec ale následný útok jeho spoluhráčů končí ztrátou puku v rohu kluziště.
     
    50:53
    O střelu od pravého kruhu se postaral Šimon Frömel. Jeho zakončení ale našlo pouze betony brankáře soupeře. Ten raději schovává kotouč pod svou lapačku.
     
    49:54
    Beranům se podařil vymanit z tlaku jejich soupeře. V tomto případě ale pouze zakázaným uvolněním. K radosti domácích se ale dostávají na buly ke kotouči právě oni.
     
    48:55
    Jde vidět, že indiány vstřelená branka značně nakopla. Ti nyní naprosto ovládají hru, a to ještě více než předtím. Díky tomu se dostal k zakončení Vlastimil Kvasnička.
     
    47:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto je velké zaváhání celého zlínského celku! Ten ve vlastní početní výhodě obdržel branku, pod kterou se podepsal JOSEF DÁŇA. Ten se díky dobrému napadání dostal do úniku jeden na jednoho. Asistence: Adam Dvořák.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 1. Luža (Tomeček), 26. Luža (Laciga, Kunst), 56. Heš (Talafa), 59. Talafa – 48. Dáňa (Dvořák), 57. Adamec (Dvořák)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Marek, Tomeček, Martinec, Dědek, Masař, Heš, Frömel, Luža (A), Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Škoda Plzeň: Němeček (Lokajíček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Pavlák, Malák (C) – Kvasnička, Eremiáš, Kopic (A), Adamec, Korčák, Dvořák, Slanina (A), Soukup, Ženíšek, Kuchárik, Dáňa
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Hradil, Blaha – Kučera, Peluha
    thejrc.org