Rakousko – Kanada 2:11 (kon.) | Finsko – Česko cz 0:0 (zruš.) | Slovensko – Rusko 0:0 (zruš.)
konec
Rakousko
2:11 (0:5, 1:1, 1:5)
Kanada
Středa 29.12.2021, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:20
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané se v přesilovce přeci jen prosadí! Leon Wallner vyslal nepříjemnou střelu z pravého kruhu, kterou Brett Brochu vyrazil, ale na brankovišti skvěle pracoval MATHIAS BÖHM, který zametl puk do sítě. 2:11. Asistence: Leon Wallner a David Reinbacher .
    46:47 Mavrik BOURQUE - 1:11
     
    46:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané se očividně nechystají tento brankostroj zastavit... Javorové listy se tentokrát hnaly do přečíslení, Cole Perfetti ukázal jak chytrým je hráčem, nahrál na do druhé vlny najíždějícího MAVRIKA BOURQUEA, který zamířil mez Sommerovy betony a dává na 11:1! Asistence: Cole Perfetti.
    45:31 Mason MCTAVISH - 1:10
     
    45:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Magický desátý gól je tu přátelé! Ronan Seeley vyslal ostrou střelu od modré, puk se odrazil před MASONA MCTAVISHE, který zametl kotouč do prázdné brány a skóruje podruhé během jediné minuty! 10:1, uvidíme kde se skóre zastaví! Asistence: Ronan Seeley a Owen Power.
    44:44 Mason MCTAVISH - 1:9
     
    44:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    No.... Tak s góly se nám teď doslova roztrhl pytel! Dylan Guenther zamíchal s pukem, projel se až před branku a skvěle nahrál na MASONA MCTAVISHE, jenž z ostrého úhlu přidává devátou branku! . Asistence: Dylan Guenther a Kaiden Guhle.
    42:34 Connor BEDARD - 1:8
     
    42:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak pozor! CONNOR BEDARD dává svou čtvrtou branku a dorovnává tak kanadský rekord ve své věkové kategorii co se počtu branek v jediném střetnutí týče! A Connor Bedard ukázal jak komplexním útočníkem je, jelikož tentokrát po výtečné práci Willa Cuyllho tečoval puk do brány a zvyšuje náskok Javorových listů! Asistence: Will Cuylle a Elliot Desnoyers.
    40:27 Cole PERFETTI - 1:7
     
    40:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Velmi brzy přichází sedmý gól! Marco Kasper ztratil puk ve vlastním pásmu a získal jej COLE PERFETTI, jenž pohotově vypálil, překonal Leonharda Sommera a může Kasperovi pěkně poděkovat! 7:1 . Asistence: Mavrik Bourque.
    39:30 Lukas NECESANY - 1:6
     
    39:30
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Tak se podívejme, Rakušané v závěru 2. třetiny přeci jen dávají gól! Vinzenz Rohrer se hnal za volným pukem což vyděsilo Bretta Brochu, který vystartoval z brány a ne úplně ideálně odpálil kotouč! Chopil se jej totiž právě Vinzenz Rohrer nahrál jej na druhou stranu kde stál volný LUKAS NECESANY. Tento mladý forward už neměl se zametením puku do zcela opuštěné klece žádný problém a dává gól cti! Za zmínku jistě stojí, že Rakousko svým druhým gólem v turnaji překonává svůj počin z celého turnaje loňského, kdy vsítilo v základní skupině A jedinou branku! Asistence: Vinzenz Rohrer.
    26:13 Connor BEDARD - 0:6
     
    26:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hattrick, čepice na led! CONNOR BEDARD je dnes prostě úžasný, tentokrát se ujal puku hned po vhazování, projel pásmem jako by se nechumelilo, dostal se do mezikruží a vyslal nechytatelnou střelu do horního růžku! Už je to 6:0, tohle vypadá na tvrdý debakl.. Asistence: Elliot Desnoyers.
    16:13 Connor BEDARD - 0:5
     
    16:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    CONNOR BEDARD na druhou! Kanadský supertalent se hnal do přečíslení 2 na 1 vyměnil si puk s Willem Cuyllym a zakončil do prázdné klece! Asistence: Will Cuylle a Elliot Desnoyers.
    15:02 Connor BEDARD - 0:4
     
    15:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nejmladší hráč turnaje se prosazuje! CONNOR BEDARD čekal v mezikruží, dostal zpoza branky nahrávku a vypálil! První střela se mu sice nepovedla, ale kanadská šestnáctka se dostala k dorážce a skutečně skóruje! Asistence: Jake Neighbours a Shane Wright .
    08:22 Logan STANKOVEN - 0:3
     
    08:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané dávají další gól! LOGAN STANKOVEN při svém debutu na juniorském šampionátu skóruje po rychlém vstupu do pásma střelou z pravého kruhu . Asistence: Mason McTavish a Ronan Seeley.
    06:03 Lukas CORMIER - 0:2
     
    06:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    A už je to 2:0! Javorové listy udržely puk na modré čáře, posunuli jej na LUKASE CORMIERA, jenž dostal hromadu prostoru a z mezikruží se povedeně trefil za záda Leonharda Sommera. Kadnada od začátku dominuje! Asistence: Dylan Guenther a Ridly Greig.
    05:08 Kent JOHNSON - 0:1
     
    05:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól! Kanaďané utahovali šrouby, nebezpečně pálil Cole Perfetti, který se z leva ještě neprosadil, ale puk se za chvíli dostal na pravý kruh kde stál KENT JOHNSON! Ten vypálil z první a krásnou střelou dává na 1:0! Asistence: Cole Perfetti a Owen Power.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 40. Necesany (Rohrer), 53. Mathias Böhm (Wallner, Reinbacher) – 6. Johnson (Perfetti, Power), 7. L. Cormier (Guenther, Greig), 9. Stankoven (McTavish, Seeley), 16. Bedard (Neighbours, S. Wright), 17. Bedard (Cuylle, Desnoyers), 27. Bedard (Desnoyers), 41. Perfetti (M. Bourque), 43. Bedard (Cuylle, Desnoyers), 45. McTavish (Guenther, K. Guhle), 46. McTavish (Seeley, Power), 47. M. Bourque (Perfetti)


    Rakousko: L. Sommer (Wraneschitz) – Sablattnig, Urbanek, Reinbacher, Tialler, Hörl, Necesany, Lindner, Erne – S. Peeters, Kasper, Rohrer – Mathias Böhm, Wallner, Thaler – Auer, Hengelmüller, Maier – van Ee, Rappold, Tschurnig.
    Kanada: Brochu (Garand) – Power, Seeley, K. Guhle (C), L. Cormier, Sebrango, Zellweger, Lambos, O'Rourke – Perfetti (A), M. Bourque, S. Wright – Johnson, McTavish, Stankoven – Guenther, Greig, Neighbours (A) – Cuylle, Desnoyers, Bedard.
    bahis siteleri